• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Radionica 2 - februar - ZADATAK

Started by Boban, 17-01-2011, 04:21:32

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

džin tonik

ali postade vrlo plodan autor kako ga primjetise zensko stvorenje. jest da ne volim tetrebske love-stories tlapnje, no, da je plodan, je.

Stipan

Plodan tetreb? Što tlapi love-stories?
Bojim se da ne razumem...

Boban

Ovde je spisak priča.
Je li ima neko da smatra da je izostavljen?

C2H5OH
Dažd
Guliverovo putovanje u Zemlju Čuda
I-zen budizam
Konkurs
Kralj Ušća
M – efekat
Marko
Novi Sad 2022
Okno
Petlova kresta
Pijačni dan
Србия
Šećerna vuna
šest tisuća karaktera
Gete je kriv za sve
Špageti sa tunjevinom
Velika pljačka Dartendala
Veselo vreme
VZNM
Želje Damjanove
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

lilit

Favorit mi je i bez čitanja: C2H5OH.  :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Plut

Kakvu ste dreku nadigli oko broja priča... pa ovo i nije tako strašno.

Boban

o, da, zato što je gomila eliminisana...

boki77

21 priča. dobro, lepo. napredujemo. još sada kad smo objavljeni na FB-u, biće to spektakl. ;)

pokojni Steva

Eliminisano? Nešto gadno zasrali ili bi možda trebali da se osvrćemo kad uđemo na ZS?
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

scallop

Boki je prilično pogodio broj priča.
Fejsbuk? Ko je bio pametan da prenese na fejsbuk? :?
Da li može, ovako kako je dat spisak da se vežu i priče za čitanje? Pa, kad kliknem na priču da imam samo nju na ekranu.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Boban

ma samo oni sa hiljadama prekobrojnih karaktera.

jebem vas, skribomane, 147 strana za čitanje ima... ujednačavam zvezdice, izbacujem prazna mesta, ne ispravljam č i ć i one bez čćšđž... svako bi trebalo da se nauči pismenosti, pa nismo fudbaleri, nego pisci valjda.

Perin

A može i spisak autora, da vidimo ko je sve učestvovao u ovom cugu...ovaj, krugu :lol:

M.M

Quote from: scallop on 02-02-2011, 11:31:00
Fejsbuk? Ko je bio pametan da prenese na fejsbuk? :?

Hteo sam i ja da prokomentarišem ovo sa Fejsbukom, ali sam odustao. Scallope xjap.
Nijedan poraz nije konačan.

scallop

Nikako spisak autora. Perin izvodi besne gliste. Neka čeka dve nedelje. Posle fejsbuka ima ovde da bude bar 70 priča i niko ih više neće čitati. Kako 147 strana? Po meni nije trebalo da bude više od 80.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Perin

Quote from: scallop on 02-02-2011, 11:39:42
Nikako spisak autora. Perin izvodi besne gliste.

Ma nnniiijjjeee.....  :oops:

:lol:

boki77

http://www.facebook.com/group.php?gid=155503951096&ref=ts

Verovatno treba biti ulogovan da bi se ovo videlo. ZS ima 99 fanova na FB-u (za sada), tako da možda i ne bude problem. 8-)

Boban

Nemaju ljudi muda da tek tako ulete ovde.
Evo, s fejzbuka su nam stigle samo dve osobe i to prilično dobre priče, za razliku od nekih domorodaca ovde koji samo baljezgare.

A ova ideja da se klikom dobije određena priča je sjajna, sad ću odmah da je sprovedem u delo.

scallop

boki77

Autori nisu bili objavljeni ni prošlog puta - sve dok se glasanje nije okončalo.
Ima zanimljivih naslova; baca mi se oko na njih :D

boki77

Hiperhik je napisao priču; je l on sa FB-a? (ovo su već insajderske informacije)

Stipan

Quote from: scallop on 02-02-2011, 11:39:42
Nikako spisak autora. Perin izvodi besne gliste. Neka čeka dve nedelje.
Šteta. Mene baš interesuje da li je Perin na tome spisku!

Perin

He! Nije :)

Šalu na stranu (...), i da znam ko je napisao koju priču, glasao bih po kvalitetu same priče - ne zbog autora. Ako D. u ovom krugu napiše dobru storiju, drage volje dobija moj glas. Ja, za razliku od nekih, ne mešam lične odnose sa kvalitetom ili talentom samog pisca, koji mi može (a i ne mora) biti privatno mrzak.

Boban

Nema objavljivanja spiska do okončanja glasanja i neće moći da se vide rezultati kao u prošlom krugu, kada glasaš pojavi se spisak; toga ovoga puta neće biti.
Mislim da je glasanje za PET PRIČA dovoljno da stvori objektivan redosled.
Takođe, ne treba žuriti s glasanjem, pošto se glasanje ne može editovati.

Stipan

Jbg Perine, a ja navijao da se predomisliš... :)

scallop

Zašto, moliću lepo? Navijanje u toku igre je u srži događaja. Šta fali da imaš pregled kad obaviš glasanje? Misliš da će da radi radio Mileva? Partije, klanovi...? Ma, paranoja je to.

Agota

Quote from: scallop on 02-02-2011, 11:59:47
Šta fali da imaš pregled kad obaviš glasanje?
Necu ni da glasam, ako nemam pregled.Sta to znaci ?Koza cuva kupus.
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Josephine

Više mi se dopadala ideja da svaka priča ima svoju zaključanu temu, koju će Boban da otključa nakon glasanja, a da se za samo glasanje otvori zasebna tema...

Slažem se za muda. Niko nije rekao da ne treba da budemo oštri u kritikama, samo uljudniji.

Josephine

Perine, odrasti pa onda i odustani od izgovora što nisi poslao priču u ovom krugu.

Nisi mi mrzak, više si mi poslužio kao ilustracija za ono što radionica jeste i nije.

mac

Džek, polako, diši, broj do deset...

boki77

Ok, znači - glasamo za 5 priča, i ne komentarišemo do ponedeljka?

SuperSynthetic

...agota...ma koza je zivotinja slicna ovci...verovatno voli da jede taj kupus...
  ...FB...???...reality program...
 ...a gde su te price?...
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man

Perin

@D: A gde ti u mome postu vidiš izgovor za manjak moje priče? Čovek me pitao jesam li poslao, ja kazao da nisam. Gde je tu izgovor? "Nisam zato što..." "Nisam jer...?"  

Nastavak teksta je samo moja opaska na to da mi nije toliko važno ko je napisao koju priču, da ću glasati po kvalitetu priče. Moraš čitati pažljivije.

No dobro. Nastavimo dalje. Mene samo nervira što izvrćeš moje reči svaki jebeni put.

analogdigit

Quote from: boki77 on 02-02-2011, 11:43:14
http://www.facebook.com/group.php?gid=155503951096&ref=ts

Verovatno treba biti ulogovan da bi se ovo videlo. ZS ima 99 fanova na FB-u (za sada), tako da možda i ne bude problem. 8-)
Evo sada ih ima 100... :)

pokojni Steva

Ja sam 'folder sa podfolderima' davno reklamirao. Jednostavno, nije pregledno sve na gomili. I nije mi jasno zašto ugasiti komentare tokom glasanja. To je najsočniji deo celog procesa! Jeste, pašće krv, pa šta. Ubeđen sam da su glasači u prošlom krugu bili pod minimalnim, ako ikakvim, uticajem komentara. Sve je ovde od tvrde glave, zašto se toga bojati.
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Josephine

Na kraju, svejedno je. Ne zbunjujte čoveka.

Komentari jesu uticali na glasanje jer je bilo onih koji su čitali samo komentarisane priče i za njih i glasali. Agrona je poletela u svemir nakon mojih komentara... što nas ne sprečava da opet komentarišemo u toku glasanja.

Ako je sloboda, nek je potpuna.

analogdigit

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 02-02-2011, 12:25:06
Ja sam 'folder sa podfolderima' davno reklamirao. Jednostavno, nije pregledno sve na gomili. I nije mi jasno zašto ugasiti komentare tokom glasanja. To je najsočniji deo celog procesa! Jeste, pašće krv, pa šta. Ubeđen sam da su glasači u prošlom krugu bili pod minimalnim, ako ikakvim, uticajem komentara. Sve je ovde od tvrde glave, zašto se toga bojati.
Slažem se...

scallop

Quote from: D. on 02-02-2011, 12:29:49
Agrona je poletela u svemir nakon mojih komentara...

Znao sam da si ti bila presudna. :mrgreen:

Boban

Rezultati će postati vidljivi na kraju svega.
Nema komentara, nema priče o pričama. U ponedeljak, kada se sve obelodani, može da krene rasprava, s tim da bi jo neko vreme, recimo, tri dana, izbegao i da objavim imena ko je ko, čisto da bude zanimljivije.

Josephine

Quote from: scallop on 02-02-2011, 12:35:04
Agrona je poletela u svemir nakon mojih komentara...

Znao sam da si ti bila presudna. :mrgreen:

Ništa ne dokazuje to moje zapažanje (da se Angel sada ne uvredi), ali, realno, tako je bilo. Možda ima veze, možda ne. Nije Agrona jedina priča sa kojom se to desilo.

Međutim, komentari UVEK imaju (ne)svesnog uticaja na glasače.

Josephine

Uuuuu, dopada mi se ovo da se imena ne objavljuju još par dana nakon glasanja...

sivka

I meni se to dopada. Naravno, ja i nadalje neću glasati, ne zato što ne podržavam ovu radionicu već iz nekih drugih razloga.
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Stipan

Agrona je poletela u svemir nakon mojih komentara.
Stvarno ne bih da te uvredim, ali promisli još jednom o svome egocentrizmu.

scallop

Znači, mi ćemo da komentarišemo priče, a ti ćeš da ih brišeš. Će staviš ćoravu kutiju za glasanje? Da zovnemo Šerifa u pomoć? Ali, stvarno! Šta sve tebi neće pasti na um? Nije ti to čamac da potone zbog jedne rupe. To ti je sir, što više rupa to bolji.

D: sva tvoja zapažanja ništa ne dokazuju, što je jedini dokaz koji proističe iz tvojih zapažanja. :mrgreen:

lilit

Quote from: sivka on 02-02-2011, 12:42:34
I meni se to dopada. Naravno, ja i nadalje neću glasati, ne zato što ne podržavam ovu radionicu već iz nekih drugih razloga.

Ozbiljno, Sivka, što nećeš glasati?

I ja bih da se vidi tok glasanja (da ne ubacujem crva da ako ne vidimo, sve može da se montira  xrofl). Teško da na Sagiti ima puno onih koji svoj sud donose na osnovu tuđeg glasanja.
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Boban

Ajde da ostavimo ljudima dovoljno vremena da iščitaju sve priče bez da se umrse u svakojake komentare okolo.

Ne može ništa da se montira, glasovi se sabiraju automatski, samo se ne vide.
Suština je da se na osnovu prvih desetak glasova već može nazreti otprilike redosled, a ja hoću da izbegnem priču o tome. Siguran sam da te priče utiču na glasače.
Evo, recimo, moja priča Fiona nije toliko vodila u početku, ali kada je počelo da se pominje da je Fiona otprilike u samom vrhu, poslednja trećina glasača, niko nije bio da je nije stavio u tri. Da nije bilo vidljivo, Fiona bi verovatno pobedila, ali sigurno sa 5-6 glasova manje.

scallop

Quote from: sivka on 02-02-2011, 12:42:34
Razlog je što ćeš, kao i svi dobri izdavači, prestati da čitaš. :lol:

scallop

Quote from: Boban on 02-02-2011, 12:50:07
Ajde da ostavimo ljudima dovoljno vremena da iščitaju sve priče bez da se umrse u svakojake komentare okolo.
Opet post? Štos i jeste da se mrsi.

Josephine

Quote from: D. on 02-02-2011, 12:38:57
Međutim, komentari UVEK imaju (ne)svesnog uticaja na glasače.
Tačno, moja zapažanja ništa ne dokazuju, to sam i rekla. Ipak, dajte mi malo kredita, znam šta pričam. Komunikologija je jedna od mojih oblasti. U jednom trenutku sam rekla da sam i ja verovatno dobila koji glas jer sam otkrila koja je moja priča.

Stipane, znaš li zašto sam bila prva govornica na debatnim takmičenjima u SCG? Zato što mi je žiri poverovao da je kurva, u gomili intelektualnih zanimanja, jedno od najkorisnijih, te da kurvu treba uvrstiti u mogućih 5 od 20 profesija koje treba spasiti sa pustog ostrva. Ostao je za njom i profesor u srednjoj školi, i slikar, i lekar...Ne treba zanemariti moć sugestivnosti.

mac

Quote from: D. on 02-02-2011, 12:39:30
Uuuuu, dopada mi se ovo da se imena ne objavljuju još par dana nakon glasanja...

Naravno da ti se dopada kad sam to ja prvi smislio.
http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php?topic=9775.msg296835#msg296835

Perin

Quote from: Boban on 02-02-2011, 12:50:07

A gde su priče? :lol: