• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Može li biti gluplji?

Started by farah, 19-03-2011, 23:49:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

дејан

Quote from: Dacko on 20-01-2012, 21:48:03
Pa ne moraju umetnici da gladuju samo zato što su obrazovani i kulturni, imaju pravo na oportunizam kao i svi ostali.  :) 

...тако је говорио дацко, амен! :)

...barcode never lies
FLA

angel011

We're all mad here.

Father Jape

A da, kad ga okacih na Gay temu, sve vreme mi se vrzmalo po glavi kako se relevantna diskusija vodila zapravo negde drugde.  :lol:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Джон Рейнольдс

Клип са телевизије на којој Анђела није добила посао (јер је Лони био у комисији), али овај елоквентни момчић јесте:  :-x

Voditelj se oduzeo od treme

"Одузео се од треме"? Тремароши на телевизији, па то је као хирурзи који падају у несвест кад виде крв или чистачи прозора са страхом од висине.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Ugly MF

Cisto sektastvo! :twisted:
Loni ga je licno odabrao, a?
He he he .... do jaaaaaaaaaajaaaaaaaaaaaa.... :evil:

Hepi televizija? To gleda moja tasta u 60 i kusur godina...

Alex

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Джон Рейнольдс

Quote from: SVAROG on 08-02-2012, 00:28:28

Нисам то рекао, али не би ме чудило, пошто је и ово неки сметењак.  :twisted:
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Ugly MF

Quote from: Джон Рейнольдс on 08-02-2012, 03:37:25
Quote from: SVAROG on 08-02-2012, 00:28:28

Нисам то рекао, али не би ме чудило, пошто је и ово неки сметењак.  :twisted:

Ma znam da nisi rekao, ali logika pokazuje...
..a ono svaka 'tica svome jatu....

Plut

Ajoj, i mene neka nelagoda uhvatila dok sam ga gledala, pa mi ga sve nešto žao.

angel011

Quote from: Джон Рейнольдс on 08-02-2012, 00:20:44
Клип са телевизије на којој Анђела није добила посао (јер је Лони био у комисији),

Loni je glasao za to da me prime, misliš da je to bio razlog što su primili nekog drugog?  :lol:
We're all mad here.

Джон Рейнольдс

Прво, њему ништа не верујем, али то и не мења ситуацију. Посао ниси добила, а мутави новинар јесте. Није чак ни важно да ли је примљен тад или кад већ, да ли је жива енциклопедија спорта или је нечији побратим, тај човек нема једну од најосновнијих особина да може да ради на телевизији. Може се договити да ТВ новинар никад не стане пред камере, али углавном то није случај, некад се просто деси да мора, поготово на малој телевизији.

#Τζούτσε

angel011

Ne znam ni da li je Loni još uvek bio na toj televiziji kad je taj nesrećnik primljen, a ne znam ni da li je ikada bio u komisiji za novinare - ja sam konkurisala za dramaturga (kakav sam tremaroš, ne d'o Bog da ja stanem pred kamere, zato za takve poslove ni ne konkurišem).

Hoću da kažem, jeste da tom novinaru nije mesto na televiziji, bar ne pred kamerama, ali nisam sigurna da Loni ima ikakve veze sa tim što je takav primljen, jerbo je i Loni pobegao glavom bez obzira sa te i takve televizije.

We're all mad here.

Skalar

Питање о злостављању деце. Без коментара.

http://youtu.be/h6UL2abwBDs
Пиво и ћевапи спајају људе.

Джон Рейнольдс

Не зна шта значи реч "злостављање".

Као својевремено на Пинку у "Зашто-зато", кад су на питање о ванземаљцима одговарали "добри су они за нас шверцере" и питали: "На кога мислите? УНПРОФОР?"  :!:

#Τζούτσε

Ugly MF

Plut

Dobro, mogla sam i na fb ovo gurnuti, ali bolje pristaje ovde. xrofl Kome nije dosta Dallavere i njegovog zamka, ima ovde još http://www.facebook.com/profile.php?id=100001597577101

"Works at biznismen" 

Berserker

Mislim da si sa mo ljubomorna jer si ga pokusa ozeniti kao i SFE one dru ge ali NI si uspel a.

Plut

Tak o je, nem am šta d akrij em. :evil:

Karl Rosman

HOLLY SHIT!!!  :-o xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl xrofl

Uh...kad se sad nisam slogir'o...
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Agota

ja ne znam gde ovaj sandro nalazi ove likove
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Kunac

"zombi je mali žuti cvet"

Dr00d

Ovu budaletinu sam hteo da okačim ranije, al sam zaboravio...

Al zato evo ovaj "nastavak":

SVADJA ,FIGHT - BAKI B3 & POU POU , LIVE, u emisiji PRSLOOK AGAIN iz februara 2012 - te
There's no saint like a reformed sinner.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

pokojni Steva

Za prešjednika, iz oma!
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Josephine

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 23-03-2012, 23:43:58
Za prešjednika, iz oma!

Teško da će po elokvenciji pobediti sadašnjeg.

Father Jape

Šta reći, a ne zaplakati:

Ed Milliband repeats himself.

Za neupućene, u pitanju je trenutni vođa laburista.
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Karl Rosman

Quote from: Father Jape on 05-04-2012, 23:16:19
Šta reći, a ne zaplakati:

Ed Milliband repeats himself.

Za neupućene, u pitanju je trenutni vođa laburista.
xrofl

Hehehehe...podseti me na "Dobro, a sta je to bod'bilding?"

SrbijaFail: Sta je to bodybuilding
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

tomat

ovaj nije glup, pre bih rekao da je pijan.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Karl Rosman

Iskreno, meni deluje kao da je objedinio titule.

RedSonja

Quote from: Kunac on 19-03-2012, 08:34:02
POU POU - Objektivne Lazi 2 ,Prslook Again - TV KCN

a baki šar planinac se kao nešto užasava i iščudjuje
mada je sklon simuliranom karanju i drpanju sa dvanaestogodišnjakinjama na malom ekranu

ontopik
ovo kačim isključivo zbog jaknice (verovatno sestrićeve) i svekompletnog vizuelnozvučnog utiska,
a čovek je sasvim pristojan semantički : )))
inače s ovim devojčurcima što su zagazile u četvrtu deceniju ni kazanova ne bi izašo na kraj
Zbuniše gosta u emisiji totalno (Marijana Mićić) :))

Berserker

Ovaj top 10 meni uopste nije bio smesan, jezio sam se na bar polovinu nezgoda, mislim da je pola ovih ljudi zavrsilo u bolnici sa ozbiljnim, ako ne i fatalnim povredama.

RedSonja

c,c,c, ma ne zezaj. pa je l ovo topik za duhovite il glupe muškarce?

kad si ambiciozan preko mogućnosti onda si glup ( i to ne drugima nego ponajviše sebi )
znam o čemu pričam 
:mrgreen:

ali okej, saosećam i ja, bolelo je i mene, premda nemam penis.

Hiperhik

Svi sa ovog spota, bez izuzetka, su zasluzili (i veoma se potrudili da zasluze) da im se desi to sto im se desilo. Nije mi smesno, ali ne osecam ni preteranu empatiju. Mislim, pravo da se upropastis spada, valjda, u korpus ljudskih prava.

Barbarin

Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Kunac

Ima i cura... :)

Nije mi najjasnije šta je želeo da postigne onaj tip u garaži...
"zombi je mali žuti cvet"

RedSonja

Quote from: Kunac on 16-04-2012, 10:40:44

Nije mi najjasnije šta je želeo da postigne onaj tip u garaži...

da se nadje na ovom klipu   :mrgreen:

Barbarin

On mi je i najbolji.

Kontam da je hteo da ostavi kola i da ode da otvori vrata, samo što nije izbacio iz brzine, pa je auto krenuo lagano.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Agota

da,nije smesno ,izuzev ovih carica ,pored dede - vajata jedan od najdrazih mi  YT klipova

Two stupid girls...just watch
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Karl Rosman

Dr00d

Quote from: RedSonja on 15-04-2012, 15:54:20
ontopik
ovo kačim isključivo zbog jaknice (verovatno sestrićeve) i svekompletnog vizuelnozvučnog utiska,
a čovek je sasvim pristojan semantički : )))
inače s ovim devojčurcima što su zagazile u četvrtu deceniju ni kazanova ne bi izašo na kraj
Zbuniše gosta u emisiji totalno (Marijana Mićić) :))

Ovo tek sad vidim. Blam me je bilo dok sam gledao  :oops:
Mučenik nije skontao da su ga dovele samo da bi ga zajebavale, trebao je da ih isklura. Znam ovog lika, gledao sam neke klipove ja YT, verovatno je budala, možda je i zaslužio, ali opet mi ga je bilo mnogo žao. Ove se gu tako profi izbacile iz takta da je ispao neviđena dileja. Samo da je iskulirao lažnu scenu zavođenja i da je nastavio miran da priča u svom standardno "cool" fazonu prošao bi bolje.
There's no saint like a reformed sinner.

tomat

Usul

Nas naucnik izjavi sledeci biser:

Svaki umreženi superračunar, kako kaže, pomaže tom mikroskopu da analizira neku pojavu, a nekad se otkrije nova čestica. Na sličan način je svojevremeno otkriven i internet.

http://www.blic.rs/m/Vesti/Drustvo/323389/Najjaci-racunar-na-Balkanu-nalazi-se-u-Srbiji

QQ......
God created Arrakis to train the faithful.

Josephine

Ahahahahah! :lol:

Edit: možda je novinarska greška, doduše.

Джон Рейнольдс

Кхм...

Najjači računar na Balkanu nalazi se u Srbiji
Marijana Krkić | 14. 05. 2012. - 00:04h | Foto: D. Živančević

#Τζούτσε

Usul

Tko je boldovana Marijana?

Josephine

Hteo je da kaže da je članak pisala žena i da je zato naučnik ispao glup.

Usul

S obzirom da sam svojevremeno radio u jednoj redakciji znam kako su novinaru u stanju da se izlupetaju i to nevezano za pol.

Josephine

Jesi čuo čoveka, Džone?