• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Truman show

Started by Truman, 13-05-2011, 00:30:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

mac

To kao neki izazov, no nut november? Fail fast february?

Petronije

Odnosi se na osobe koje žive od umetnosti. Književnici, filmadžije itd. Ako do sada ništa nisi uradio sa svojim životom, nećeš ni apstiniranjem od sagite, ne brini. Slobodno možeš da ostaneš, nije do toga.  8-)
Arm the Homeless

Truman

Quote from: Petronije on 31-01-2026, 22:35:53Odnosi se na osobe koje žive od umetnosti. Književnici, filmadžije itd. Ako do sada ništa nisi uradio sa svojim životom, nećeš ni apstiniranjem od sagite, ne brini. Slobodno možeš da ostaneš, nije do toga.  8-)

Dobro, i da je tako bolje da napravim pauzu. Previše vremena trošim na ovakvom mestu.
Ali zapravo se ne bih složio. Ne mora se čovek baviti umetnošću. Recimo hoću da promenim posao na bolje, odlazak sa sagite bi mogao pozitivno na to da utiče. Efekat leptira.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Truman

Quote from: mac on 31-01-2026, 22:32:54To kao neki izazov, no nut november? Fail fast february?

Da, i to. Razvijamo disciplinu.

Truman

Evo da se upljunem nakon mesec dana pauze. Apstiniranje od sagite je uspelo, otvorila mi se perspektiva za dodatni (nazovimo ga umetnički) poslić. Dakle, pokazalo se da odsustvo daje rezultate. Videću šta ću dalje sa forumskom "karijerom".

Truba

Tako je brzo proslo
Nismo skontali da te nema
Sta si sad
Zigolo?
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truman

Quote from: Truba on 03-03-2026, 16:49:28Tako je brzo proslo
Nismo skontali da te nema
Sta si sad
Zigolo?

neću da ti kažem   xrotaeye

Onaj stari Sendmen

Truki, mogu samo da te mrze ovi što te ne vole.

Ne može ti niko ništa: jači si od sudbine!! :lol:
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Truman

Quote from: Onaj stari Sendmen on 03-03-2026, 18:58:16Truki, mogu samo da te mrze ovi što te ne vole.

Ne može ti niko ništa: jači si od sudbine!! :lol:

Niko nije jači od sudbine, samo je pitanje da li ti je ona naklonjena ili ne.  8-)
Ali svakako hvala.

Onaj stari Sendmen

Zahvale u moje ime ovaj put prima Tarmi Rićmi!!  :|

Truman

Quote from: Onaj stari Sendmen on 04-03-2026, 02:15:04Zahvale u moje ime ovaj put prima Tarmi Rićmi!!  :|

Nek nam je živ Mitar Mirić, a i ti.

Onaj stari Sendmen

Trebaće trebaće. Sa ovim iranskim raketama i dronovima što mi zuje oko ušiju!!  xrofl

Truman

Quote from: Onaj stari Sendmen on 04-03-2026, 16:37:34Trebaće trebaće. Sa ovim iranskim raketama i dronovima što mi zuje oko ušiju!!  xrofl

Onda stvarno srećno.

Truman

https://www.index.hr/magazin/clanak/kako-prepoznati-narcisa-bez-ijedne-izgovorene-rijeci/2772944.aspx

Prepoznajete li se? Ponekad imam običaj da skeniram prostoriju pogledom ali za to imam neke druge motive.

Truman

Zar je moguće da je ovaj forum još više propao? Ukupno 4 osobe pišu.

Onaj stari Sendmen