• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Truman show

Started by Truman, 13-05-2011, 00:30:18

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

mac

To kao neki izazov, no nut november? Fail fast february?

Petronije

Odnosi se na osobe koje žive od umetnosti. Književnici, filmadžije itd. Ako do sada ništa nisi uradio sa svojim životom, nećeš ni apstiniranjem od sagite, ne brini. Slobodno možeš da ostaneš, nije do toga.  8-)
Arm the Homeless

Truman

Quote from: Petronije on 31-01-2026, 22:35:53Odnosi se na osobe koje žive od umetnosti. Književnici, filmadžije itd. Ako do sada ništa nisi uradio sa svojim životom, nećeš ni apstiniranjem od sagite, ne brini. Slobodno možeš da ostaneš, nije do toga.  8-)

Dobro, i da je tako bolje da napravim pauzu. Previše vremena trošim na ovakvom mestu.
Ali zapravo se ne bih složio. Ne mora se čovek baviti umetnošću. Recimo hoću da promenim posao na bolje, odlazak sa sagite bi mogao pozitivno na to da utiče. Efekat leptira.
Ja da valjam ne bih bio ovde.

Truman

Quote from: mac on 31-01-2026, 22:32:54To kao neki izazov, no nut november? Fail fast february?

Da, i to. Razvijamo disciplinu.

Truman

Evo da se upljunem nakon mesec dana pauze. Apstiniranje od sagite je uspelo, otvorila mi se perspektiva za dodatni (nazovimo ga umetnički) poslić. Dakle, pokazalo se da odsustvo daje rezultate. Videću šta ću dalje sa forumskom "karijerom".

Truba

Tako je brzo proslo
Nismo skontali da te nema
Sta si sad
Zigolo?
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Truman

Quote from: Truba on 03-03-2026, 16:49:28Tako je brzo proslo
Nismo skontali da te nema
Sta si sad
Zigolo?

neću da ti kažem   xrotaeye

Onaj stari Sendmen

Truki, mogu samo da te mrze ovi što te ne vole.

Ne može ti niko ništa: jači si od sudbine!! :lol:
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Truman

Quote from: Onaj stari Sendmen on 03-03-2026, 18:58:16Truki, mogu samo da te mrze ovi što te ne vole.

Ne može ti niko ništa: jači si od sudbine!! :lol:

Niko nije jači od sudbine, samo je pitanje da li ti je ona naklonjena ili ne.  8-)
Ali svakako hvala.

Onaj stari Sendmen

Zahvale u moje ime ovaj put prima Tarmi Rićmi!!  :|

Truman

Quote from: Onaj stari Sendmen on 04-03-2026, 02:15:04Zahvale u moje ime ovaj put prima Tarmi Rićmi!!  :|

Nek nam je živ Mitar Mirić, a i ti.

Onaj stari Sendmen

Trebaće trebaće. Sa ovim iranskim raketama i dronovima što mi zuje oko ušiju!!  xrofl

Truman

Quote from: Onaj stari Sendmen on 04-03-2026, 16:37:34Trebaće trebaće. Sa ovim iranskim raketama i dronovima što mi zuje oko ušiju!!  xrofl

Onda stvarno srećno.

Truman

https://www.index.hr/magazin/clanak/kako-prepoznati-narcisa-bez-ijedne-izgovorene-rijeci/2772944.aspx

Prepoznajete li se? Ponekad imam običaj da skeniram prostoriju pogledom ali za to imam neke druge motive.

Truman

Zar je moguće da je ovaj forum još više propao? Ukupno 4 osobe pišu.

Onaj stari Sendmen

Truba

Jeste znaci 4 samo pisu
Al zato 3 samo citaju
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

zoskoz

ne razumijem "problem", sta fali cetvorki. kako mogu ovi:

https://youtu.be/ZavwtJxmqJI

jedino da nam je jos mozda dodati kakvu zmijurinu da se izvija u taktu.

Truman

Onaj stari Sendmen

Što bi rekla Veki Zmijanac, čija su deca inače uz studente, pametan čovek koji je izbegao probleme, batine i privođenje.

Onaj stari Sendmen

Truman

Da li bi možda trebalo opet da napravim pauzu od foruma.  xnerd U poslednje vreme mi se proredile dodatne šljake.
Možda recimo ceo maj da pauziram da vidim da l će biti bolje.

Petronije

Ja kad moram da radim više smatram to neuspehom.
Arm the Homeless

Truman

Quote from: Petronije on 30-04-2026, 21:44:03Ja kad moram da radim više smatram to neuspehom.

Ok, to si ti. Ja sam hustler, odnosno sirotinja.  nas-rofl

Truman

Odlučio sam, ceo maj ću apstinirati od Sagite.  :|  :evil:  xcheers

Onaj stari Sendmen

I dalje čitaš. Daleko je to od apstinencije. Više liči na kriziranje. Tako se ne čeliči karakter i muškost!!

zoskoz

to je kontrola, cura. napisao je na privat da je nasao curu, da mu ova brani sagitu jer ga sagita kvari i da joj je morao omoguciti uvid.

Onaj stari Sendmen

Znači, ništa od muškosti i karaktera.  :(  :cry:

Al, dobro, makar ima curu. Mada, meni su sve te moderne veze sranje. Kad vidim da se odmah na početku postavila kao da to neće da traje, odmah je iz sve snage podržim.

Meho Krljic

Ja baš ne bih verovao Zosku, just sayin'.

A Truman verovatno Sagitu koristi kada na njoj ništa ne piše, kao i svaki lurker, da nađe neki osvrt na film koji je napisao Cripple. To je takva riznica podataka da bi ovaj sajt trebalo da plaća UNESCO.

Petronije

Tvrdiš da su veće šanse da je zosko lažov nego da Truman nađe curu?
Arm the Homeless

Onaj stari Sendmen

Naravno da je zosko lažov.

Ali ja uvek svesno biram verujem u lažovovu laž, ne iz naivnosti, već što je to nešto što se zapravo ne očekuje. Jer lažov zapravo laže da bi ućutkao druge i gospodario situacijom kao jedini izvor informacija, ne da bi njegova informacija slobodno cirkulisala.

I kad prihvatiš laž, sistem zapravo mnogo brže puca nego da kreneš da utvrđuješ istinu.

A, realno, laž da Truman ima devojku mnogo je zanimljiva laž vredna svakakvih komentarisanja!! Napravimo Trumanov šou i bez Trumana!!!

Truba

sumnjam da s onakvim izgledom truman može naći djevojku
dečka s druge strane mislim da može

Meho Krljic

Svašta, Truman je lep dečko. Plus, žene nisu baš tolko površne da gledaju samo koliko je ko lep, nego se broji i karakter.

Enivej,

Quote from: Petronije on 08-05-2026, 08:49:20Tvrdiš da su veće šanse da je zosko lažov nego da Truman nađe curu?

Ovo je ono što u logici zovu lažna dihotomija. Šanse da je Zosko lažov su, jelte, 100% pošto imamo primere iz istorije, već zabeležene na ovom forumu tako da je tu sasvim nebitno kolike su šanse da Truman nađe devojku.

Pritom, ne da je Trumanov privatni život nešto čime ja treba da se bavim, ali neko ko ima široka interesovanja poput njega, dosta čita, putuje, gleda filmove, zanima se za razne duhovne sisteme plus igra šah svakako ima mnogo veće šanse da nađe partnera nego, na primer ja, a ja oženjen već trideset godina!!!!!!!

Onaj stari Sendmen

Logično, pošto se pre 30 godina tražio partner, a danas partner za seks.

zoskoz

ovo je sramotno. sad se trumanu osporava cak i sposobnost pronalaska cure, sto stvarno nije podvig, samo da bi se mene proglasilo lazovom, t.j. posrbilo, prisajedinilo u srpski korpus.
nije cudo da se covjek intenzivno bori protiv ucesca u takvom drustvu...

Truba

sve te osobine koje ste naveli su minus
treba da ima pare koje amortiziraju sve nedostatke muskarca
samo ne treba da izgleda ko majmun  xyxy

Meho Krljic

Pa Truman ne izgleda kao majmun MADA SU MAJMUN PLEMENITA I LEPA BIĆA.

I ja doslovno ne poznajem ni jednu ženu koja se prima na muškarce zbog para. Ne kažem da one ne postoje već da nisu prototip sa kojim je fer poistovetiti sve žene.

zoskoz

bah. vratimo se temeljima, knjizevnosti.

Srpska književnica otvara Onlyfans u sedmoj deceniji: "To će mi omogućiti da lagodno živim"

QuoteKnjiževnica Zorana Šulc (66) odlučila je da otvori profil na platformi Onlyfans navodeći da njen sadržaj neće biti senzacionalistički već će biti književni izraz, ali u drugačijem formatu.

(...)

Onaj stari Sendmen

Ma, grešite, ovaj, silno grešite ljudi.

Trumanov najveći problem nije što je majmun, niti što liči na majmuna, niti što ga pederi jure, ili šta ste već natrabunjali, nego isti onaj problem koji ima i većina drugih Sagitaša:

Jednostavno je DRKADŽIJA!! xnerd

A drkadžije imaju onu posebnu nemušku energiju, koje žene osete na kilometre i od koje beže.

Misslim, zar on stvarno misli da je njegov najveći problem Sagita, a ne što ga non-stop baca i uskraćuje ženski rod za svoje seme?

Da on može da ne drka, problem apstinencije sa Sagite ne bi ni postojao, jer želja za drkanjem naspram želje za drkanjem sa Sagitašima je ultimativno beskrajna.

Jednostavno, pred Trumanom je ogroman, gotovo nepregledan put evolucije čiji prvi korak tek počinje odlaskom sa Sagite, a koji ostali Sagitaši-drkadžije (pričam o većini) verovatno i nikada neće rešiti...  :(  :cry:

Petronije

Quote from: Meho Krljic on 08-05-2026, 11:58:36Enivej,

Quote from: Petronije on 08-05-2026, 08:49:20Tvrdiš da su veće šanse da je zosko lažov nego da Truman nađe curu?

Ovo je ono što u logici zovu lažna dihotomija. Šanse da je Zosko lažov su, jelte, 100% ...

Upravo je to bila moja poenta, lepo si smečovao ovaj prvi tempo bez bloka.  8-) Izvini Trumane što sam iskoristio tvoju nezavidnu ljubavnu situaciju ali tako se namestilo. Što se tiče Linkinove teorije, da su većina aktivnih muškaraca na sagiti drkadžije, nije baš za pohvalu ako je istina, ali ko će to dokazati? Koji će balkanac javno priznati da ne upražnjava seks redovno (ili nikako) pitam ja Vas?!?
Arm the Homeless

Meho Krljic

Što nije za pohbvalu? Pa drkanje je samo trening da se ostane u formi!!!!!!!!!!!

zoskoz

otjerali ste sve zene sa tom vulgarnoscu.
nije drkanje, vec, kako se vidi iz gore prilozenog, knjizevni izraz u drugacijem formatu. i to je cista stvar, jer, da, opet, citiram trumana: zene smrde! mislim, bar je tako tvrdio nekad, iako se to sigurno ne odnosi na sve zene, sto bi rekao meho.

Onaj stari Sendmen

Quote from: Meho Krljic on 08-05-2026, 21:46:30Što nije za pohbvalu? Pa drkanje je samo trening da se ostane u formi!!!!!!!!!!!

Jok. Kad ne drka, muškarac se izjednačava u mentalnom smislu s ženom, jer je neprekidno u stanju rasula i stalno spreman da iznenadne i nepredvidive akcije da bi ga umočio, dok je izdrkani muškarac pasivan, miran i za žene poprilično nezainteresovan. Do idućeg drkanja. Obično sutradan ili kasnije tog dana. I tu se žene osećaju nepotrebne. I jure nepouzdane i neizdrkane muškarce. A ne ove (tipične Sagitaše!!) što misle da će žene da čekaju da ulete kad im se ne drka!!

tomat

Quote from: Meho Krljic on 08-05-2026, 21:46:30Što nije za pohbvalu? Pa drkanje je samo trening da se ostane u formi!!!!!!!!!!!

I ne samo to, ko ne drka rizikuje rak prostate. Mislim, može to da se reši i uvećanim brojem seksualnih odnosa, ali bi čovek trebalo da ih ima toliko često da to nije racionalno.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Takoe. Ja ovo što Sandman priča o poistovećivanju sa ženom ništa ne razumem, uostalom zna se da žene nikada ne masturbiraju.

Onaj stari Sendmen

Quote from: Meho Krljic on 09-05-2026, 12:03:38uostalom zna se da žene nikada ne masturbiraju.

Bukvalno to. Sinhronizuješ se sa ženom kad ne masturbiraš.

Quote from: tomat on 09-05-2026, 12:00:40Mislim, može to da se reši i uvećanim brojem seksualnih odnosa, ali bi čovek trebalo da ih ima toliko često da to nije racionalno.

Gejevi i biseksualci su bukvalno opsednuti seksom, baš taj česti seks da nije racionalno, pa je rak prostate u njihovoj populaciji isti kao u ostatku.

Onaj stari Sendmen

Za Tomata i sve ostale Sagitaše koji intenzivnim drkanjem leče rak!!  xrofl

QuoteProstatitis is when you have swelling and inflammation of your prostate. It's often caused by bacteria and is different than an enlarged prostate. It often causes pain when you ejaculate, but some research suggests frequent ejaculation can reduce the inflammation caused by prostatitis. But most of the studies have been very small, so we need more research to know for sure.

Dakle, ako nemate prostatitis možete slobodno da prestanete da ga bacate, a i ovo ostalo je samo u granicama teorije, za sada!!  8-)

tomat

Ne lečimo, daleko bilo, nego sprečavamo. Ne škodi, a u granicama teorije možda i pomogne, tako da ne prestajemo.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Meho Krljic

Kakvi prestajemo, ja, evo, ovo kucam jednom rukom.

Onaj stari Sendmen

Baš takvi su vam i postovi!!  :lol:

Otesmo Trumanu šou!!!