• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Tema za septembar - rok 1. septembar

Started by Boban, 12-08-2011, 20:28:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Mouchette

Džek, nije opasno sve dok ne počneš da sapunjaš makarone i podgrevaš čarape.
Nego, Plut, ne može to tako, mi bre ovde mesecima čekamo da najebemo, a sad da nam se neko uvaljuje preko reda  :) 
http://mouchetteblog.blogspot.com/
''Ma jock, ona, u stvari, želi nasmejan svet. Ili lud.''

Plut

Eto, eto, šta sam rekla?! Prosto obožavaju da je ispisuju.

Mouchette

Plut

Boban

Quote from: Mouchette on 07-09-2011, 22:30:00
Nego, Plut, ne može to tako, mi bre ovde mesecima čekamo da najebemo, a sad da nam se neko uvaljuje preko reda  :) 

Vidi, mala, ja ne znam kako ti možeš sa svojim shvatanjem muškaraca i uživanjem u udovoljavanju istima da imaš ikakav problem u muškom svetu...
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Mouchette

Vidi, Bobo, ja ne znam kako da ti kažem da si u pravu, a da ne ispadne da se javno hvalim.

Boban

Ja znam da si u pravu, a ova sitna boranija okolo... zar je bitno šta će da misle, oni koji su uopšte sposobni za to?

Mouchette

Kašće im se samo, nije tu mnogo bitna pamet.

Savajat Erp

Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Stipan

Quote from: Boban on 07-09-2011, 22:01:34
OK, jel mogu ja da biram ko će da najebe odma, a ko će da čeka svoj red?

Ja mislim da si ti već probrao ko je najebao, a ko čeka svoj red.
Pa ipak - neko to odgore vidi sve...

Josephine

Quote from: Stipan on 08-09-2011, 04:30:03
Ja mislim da si ti već probrao ko je najebao, a ko čeka svoj red.

Pa zato mu je okoliš i pun malecki...

Stipan

Nisam nešto primetio da su malecke... Uh, bolje bi mi bilo da ga mnogo ne citiram!

Josephine

vimen

Prilično sam prijatno iznenađen pažnjom koju ljudi ovde poklanjaju analizi radova sa radionice. To je bila konstatacija. A sad pitanje. Da li se od svih učesnika očekuje da posle glasanja komentarišu priče? Jer ako da, ne gine mi nov krug čitanja. Usklika nemam. U stvari... Usklika nemam! Eto.

Anomander Rejk

Pa nas su učili da je i pažljivo čitanje i analiza takođe deo procesa učenja, pa ako imaš volje i vremena posle glasanja, baci koji komentar...
Mouchette : I ti Bobana zoveš Bobo ?  :)
Tajno pišem zbirke po kućama...

Josephine

scallop

I ja ga zovem Bobo... Eeeej, Bobo! Ali se ne odazivlje.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Josephine

To je zato što ga jedino ja tako zovem iz čistog milja i naklonosti.

Ostali uglavnom ili nešto očekuju ili gaze po leševima (ne vi scallope, ali ste mi dali lep šlagvort).

Stipan

Bobo?! Jel' to pomaže nešto? Možda da i ja pokušam? A?!  :roll:

biljan@

glasala, jedva... jao, djeco, koji vam je ? Jedva nešto da se ubode.

Have no fear of perfection - you'll never reach it.        Salvador Dali

pokojni Steva

A da se u ovom krugu ne objavljuju imena autora? :-)
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

NdZodiac

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 08-09-2011, 11:45:21
A da se u ovom krugu ne objavljuju imena autora? :-)

Interesantna ideja, ili mislim da neće svi pristati  xrotaeye

biljan@

Stevo, ti se ne brini, mislim da nećeš loše proći...
Ali stvarno, neke priče nikako da dočitam, ne ide, pa ne ide. Ja sam inače jedno benevolentno stvorenje, nerado žešće kritiziram, a možda sam i u nekoj vrsti stupora nakon Konstantinovog raskršća, pa me sad samo remek djelo može povratiti u normalu.
Ne podcjenjivati čitatelje, molim.

Stipan

Pa kako to da baš svi znaju koja je Stevina priča?! Je li bre, jel' ti to muljaš nešto ispod žita?! A?!    :lol:

Mouchette

Quote from: Stipan on 08-09-2011, 12:16:37
Pa kako to da baš svi znaju koja je Stevina priča?!     :lol:

Čak sam i ja počela da uobražavam da znam koja je Stevina, čisto da ne ispadne da samo nas dvoje ne kapiramo  :x

Stipan

Onda sam ja ost'o jedini koji pojma sa pojmom nema! Bruka i sramota!  :shock:

NdZodiac

Quote from: Stipan on 08-09-2011, 12:36:43
Onda sam ja ost'o jedini koji pojma sa pojmom nema! Bruka i sramota!  :shock:

Nisi jedini :)

Stipan

Joj, fala bogu, barem još neko. Zodiak teško si ga meni da tebe nema!  :)

NdZodiac

pokojni Steva

Šta si ti mislio Stipane, da se do odličnog petnaestog i po mesta dolazi tek tako. Dok ste vi tlapili četujući, ja malo mito, malo ucena, i glasovi samo curkaju. Ništa bez plašta i bodeža. Jeremić i ja braća rođena ;-)

Stipan

Grmrgrrr... Dakle, opet ja na poslednjem mestu!!!  :x

biljan@

ajd, ne lupetajte  xyxy
Naravno da ne znam što je čije, nego se do sad sve ono na čemu mi je okce zapelo, i pokoji se nokat od zavisti gricnuo, na kraju pokazalo kao Stevino maslo.. možda sam i omanula... Glasala sam javno, pa će se vidjeti.

Stipan

Što da ne lupetamo?! Zabavno je! Uostalom, Stevina priča se vidi iz aviona...  :lol:

Džek

Blago vama, ja sam zaboravio koja je moja priča...
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Stipan

I ja sam! Srećom Boban ima evidenciju.

NdZodiac

Quote from: Džek svih zanata on 08-09-2011, 13:52:23
Blago vama, ja sam zaboravio koja je moja priča...

xrofl xrofl xrofl xrofl
možda bi meni to dobro došlo  xrofl

Džek

I kako sad da glasam? Šta ako mi se dopada sopstvena priča, pa glasnem za nju, a ono se ispostavi da varam a niko mi neće poverovati da zaista ne znam da je moja, misliće članstvo da se pravim lud...

scallop

Oš' da ti ja javim koja je tvoja?
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Džek

Možda budeš u pravu Scallope, al' ako mi se priča ne dopadne, ja se ne bih složio sa tobom :)

scallop

Ne moraš ti da se složiš, ali nemoj za nju da glasaš. xrofl

pokojni Steva

Eto, sreća u zeta čistunca što ne toleriše krtog po stanu. Doneo mi bućur papira/novina da proteram kroz dimnjak; kad ono 5-6 PZova od pre par godina. Ima barem 20god. da ga nisam tako (a mislim na PZ). Češljao sam ih juče celo popodne, a i danas ću. Zadovoljan sam, sasvim korektno radi ekipa, i što je još važnije - ne pune deci glavu glupostima.

Dzimi Gitara

Ja sam pre jedno 6-7 godina počeo ponovo da kupujem PZ. Tada su se otprilike oporavili od pada koji su imali devedesetih. Poboljšan je kvalitet papira, počeli su da objavljuju poneki interesantan strip (Smuđa, Bleksad, Škorpija, Plašt i očnjaci), a i izbor rubrika i kvalitet tekstova je skočio. Kupovao sam ga redovno do pre 2-3 godine, a onda sam se zasitio. Uticalo je i to što je cena za manje od godinu dana skočila sa 50 na 100 din, a broj strana sa reklamama se povećao (na 66 strana PZ išlo je i po deset strana reklama). Pre nekoliko meseci sam ga ponovo kupio iz nostalgije i bio prijatno iznenađen. Broj strana sa reklamama je spao na samo jednu i to je reklama za knjige Zavoda za udžbenike. Takođe se i poboljšao sastav ljudi koji pišu, pa su sada rubrike o filmu i muzičkim albumima (hvala bogu nema više Cukića) vrlo dobre. Dosta popularne nauke, zanimljive istorije, starih, osvedočeno dobrih rubrika (Život piše drae, Jeste li znali..., Za čitanje i uživanje, Jedna slika - jedna priča...). Jedino je Garfild ispod svakog proseka (Džim Dejvis nemilosrdno iskorištava/zloupotrebljava svoju zlatnu koku), a i Hogar je po mom sudu dalko bolji u kaiševima nego tablama, ali zato je tu povremeno sjajni Geri Larson, što vadi stvar. Tako da za mene, PZ i dalje ostaje najbolja novina koja izlazi kod nas i ponovo ga kupujem povremeno.
Kamenje iz džepova http://kamenje.blogspot.com/

Milosh

Quote from: dzimi gitara on 08-09-2011, 15:13:59Takođe se i poboljšao sastav ljudi koji pišu, pa su sada rubrike o filmu i muzičkim albumima (hvala bogu nema više Cukića) vrlo dobre.

Muzička rubrika je od skoro izuzetno dobra i u pitanju su tekstovi kojih se ne bi postideo ni neki časopis specijalizovan za muziku, to je stvarno jedna od prijatnijih promena u poslednje vreme...
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Džek

I sad će sve to na naruži neka grdoba od rada odavde...

pokojni Steva

Imaju valjda neki antivirus majku mu.

Plut

Quote from: biljan@ on 08-09-2011, 13:06:56
ajd, ne lupetajte  xyxy
Naravno da ne znam što je čije, nego se do sad sve ono na čemu mi je okce zapelo, i pokoji se nokat od zavisti gricnuo, na kraju pokazalo kao Stevino maslo.. možda sam i omanula... Glasala sam javno, pa će se vidjeti.

Ih, i ti misliš da je sad to nešto dobro, jer se tebi dopalo? E, Biljo, Biljo. :mrgreen:

Stipan

Jeste! I ti misliš da sad nešto nije dobro, jer se tebi nije dopalo? Npr MOJA priča?  :roll:

Boban

Šta sve ljudi neće nazvati pričom...

Plut

Di bi meni bio kraj kad bih znala ko je šta napisao, ihaj. A opet, sumnjam da bih time išta dobila.

Josephine

Ja se odričem svoje priče iz ovog kruga. Zbilja, najbolje je da ne objavljujemo autore/ke (koji ne žele da budu obznanjeni).  :oops:  :x