• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Tema za septembar - rok 1. septembar

Started by Boban, 12-08-2011, 20:28:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Plut

Stipan

Savajat Erp

@Д.

Буди мушко, па нам признај све.
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Milosh

Quote from: D. on 08-09-2011, 20:04:11Zbilja, najbolje je da ne objavljujemo autore/ke (koji ne žele da budu obznanjeni).  :oops:  :x

A, jok, ako sam se ja (i još, siguran sam, mnogi drugi) mučio da sve ovo pročitam, hoću da znam kome sve ima da se zahvalim na tome. :twisted:
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Stipan

Znači Savajate - prvo psihološki pritisak, a ono sa elektrošokovima i pacovima kasnije?

Džek

Koji kukavičluk, jebte! D, razmisli o svom postupku, ko boga te ljubim, ne, neee, mislim, molim :)

Pa da sam napisao najgore sranje na svetu, tipa "onaj čovek je išao da ubije ubicu od svog brata pa mu je sunce pržilo u oči i nije mogao da vidi malog mrava a kamoli velikog robota koji ga je upucao kroz glavu svojim moćnim laserom crvene boje a u glavi je ostala rupa da je posmatrać mogao da vidi drugu stranu ulice kroz nju, eto kolika je ta rupa u glavi osvetitelja bila. kraj" ja bih se potpisao, ne bi se krio, i ako bih uvideo da kritike na istu ne piju vode, branio bih je kao tigar svoje mladunće.

Eto, toliko, sa zahtev-molbom da se moje ime, ime Tigra koji stazama hodi, nadalje "Tigar KSH", objavi uz moju priču, u stvari, nik. Ne bih imao ni protiv imena ništa, ali forum je tako koncipiran da se komunicira preko nikova.

Tigar KSH je zborio, aj' sad nastavite...
Moj imaginarni drug mi govori da sa tvojom glavom nešto nije u redu.

Josephine

D. je neosetljiva na mučenja...

P.S. Zezala sam se za imena, naravno.

Stipan

Jeste Džekonjo, a kako bi inače nas dvojica saznali koja je dođavola priča u stvari naša?

Savajat Erp

Quote from: Džek svih zanata on 08-09-2011, 20:20:52

Pa da sam napisao najgore sranje na svetu, tipa "onaj čovek je išao da ubije ubicu od svog brata pa mu je sunce pržilo u oči i nije mogao da vidi malog mrava a kamoli velikog robota koji ga je upucao kroz glavu svojim moćnim laserom crvene boje a u glavi je ostala rupa da je posmatrać mogao da vidi drugu stranu ulice kroz nju, eto kolika je ta rupa u glavi osvetitelja bila. kraj"

Па ово је нешто најбоље што си икад написао!!! :) We want more!

Stipan

Džek

Džek

Glasao i komentare spremio, za svaki slučaj... ne bih da mi diskusija zavrne mozak pa da se predomislim :)

Plut

Hrundi V. Bakshi

Treba sačekati sud uvaženih članova forumatm i objavljivanih pisacatm, pa tek onda izvlačiti zaključke. Izvlačiti uši. Zaključiti raspravu. Raspraviti jednom za vjek i vjekova je li fantastika ovo ili ono. Ja mislim da je ništa. Muka mi je.

Džek

A ako je neko samo drugo a ne prvo, je l' se onda čeka njegov sud ili ne?

Hrundi V. Bakshi

Prvo je povezano sa drugim. Ne možeš biti uvaženi član ako nisi objavljivan. Kao da je objaviti neka velika mudrost. Ej, OBJAVITI! Kako to dostojanstveno zvuči - uvaženi član forumatm. Zamislite da živimo u crvena vremena (crvenija od ovih današnjih žutih) pa da vam kažu: on je DRUG uvaženi član forumatm. Aplauz, drug izlazi na scenu i nastaje tajac.   

Džek

Ama, može... ne mora biti neko uvažen da bi bio objavljen, razumi to...

pokojni Steva

Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Hrundi V. Bakshi

Quote from: Džek svih zanata on 08-09-2011, 22:36:27
Ama, može... ne mora biti neko uvažen da bi bio objavljen, razumi to...

Neka presude uvaženi članovi forumatm

Quote from: Steva Lazin Ljuštikin on 08-09-2011, 22:37:20
Brdi, num num?

Kako paprika? Trebaju ti tegle?

pokojni Steva

Uff, tegle! Muka buraz, muka. Trpam pinđur u dunstflaše od 5l. Imaš neku štelu za krupni navoj?

pokojni Steva

Hrundi V. Bakshi

Da, danas sam nešto više namrgođen nego obično. Anomalija izražena kroz dve tri reči viška. Neće se više ponoviti.

Josephine

Predug je ovo rok za glasanje. Ljudima pucaju živci.   :evil:

Boban

boli me dupe.
I meni pucaju živci što šaljete gluposti, pa šta da radim.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Plut

MladoS-ludoS, veselju nikad kraja.

pokojni Steva

E nek si joj reko! Mesto da čačka nos ko i sva deca, a ne! Ts, ts, ts.

Plut

A je l' i u anonimnom glasanju mora za 5 priča da se glasa? Mislim, znam ja šta piše, al' ipak da pitam. Ja bih za manje. Može?

Boban

Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Джон Рейнольдс

Mene zanima autor ove genijalnosti...

QuotePark je stvarno bio prazan. I toliko mastan od buke zrikavaca da se čovek mogao lako okliznuti.

... pa da mu napravim spomenik.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

mac

Noć je bila mastna. Kao mastan burek. A forumaši nisu prestajali sa izdvajanjem priča i pojedinaca...

Stipan

Quote from: Hrundi V. Bakshi on 08-09-2011, 23:14:25
Da, danas sam nešto više namrgođen nego obično.

Zar je i to moguće?! Mislio sam da je ono "obično" maksimum.  :lol:

Džek

Tretiranje usranim motkom bi trebalo da da rezultate.

Hrundi V. Bakshi

Quote from: Boban on 08-09-2011, 23:55:14
boli me dupe.

Fantastika je sama po sebi glupost. Ipak oni silni belosvetski i naši profesori, kritičari i pisci nisu baš tolike neznalice. Nisu oni za džabe uvaženi članovi forumatm i objavljivani pisci.tm

Quote from: Stipan on 09-09-2011, 04:48:44
Quote from: Hrundi V. Bakshi on 08-09-2011, 23:14:25
Da, danas sam nešto više namrgođen nego obično.

Zar je i to moguće?! Mislio sam da je ono "obično" maksimum.  :lol:

Ma, ja sam u suštini sve suprotno od namrgodjen. Ustanem, ponekad popijem kafu, bacim pogled ka istoku da vidim je li Sunce na istom mestu, nahranim kuče... A onda sretnem njih. Ljude. I ne bi bilo problema u tom susretu, nađe se tu po koja lepa žena, nasmejano dete... Problem nastane kad oni progovore. Nekako me sve manje zanima šta imaju da mi "kažu".

Stipan

Ajme Hrundi, ko će tebi ugoditi...

Josephine

Quote from: Boban on 08-09-2011, 23:55:14
boli me dupe.

Pa dobro sad. Ako hoćeš da mi poručiš da sam poslala sranje, nije fer da i ostale trpaš u isti koš.

Džoni, bejbe, poštuj pravila radionice ili se tornjaj odavde. Izleti u kršenje pravila biće ti oprošteni samo ako pošalješ priču.

Hrundi je u fazi "posebnosti" u kojoj sam ja bila u pubertetu. A onda shvatiš da si isti kenjator kao i svi, i da kod tebe nema ničeg posebnog.

Stipan

Ma i mi ostali smo poslali sranje, ne sekiraj se ti ništa...

Džek

Ja nisam. Moja priča je zasad (kao i moj kompletan opus) neprepoznatljiv biser u svetskoj književnosti, tek kad opandrknem će da se slavi ime moje diljem sveta. Ima da budem literarni Walter u NR Kini.

Stipan

Ah, da. Naravno iz svoje prethodne izjave izuzimam genijalne pojedince.  :)

Džek

Джон Рейнольдс

Quote from: D. on 09-09-2011, 08:22:09
Džoni, bejbe, poštuj pravila radionice ili se tornjaj odavde. Izleti u kršenje pravila biće ti oprošteni samo ako pošalješ priču.

Bejbe, ne roguši se odmah. Genijalnost citirane rečenice je iznad bilo kakvih propisa Pačije škole, jer 'ladno može da ide na The Bulwer-Lytton Fiction Contest, samo je treba uglaviti na početak, a što uopšte nije problem.

Uzgred budi rečeno, Bulver-Liton uopšte nije toliko loš pisac. Tek da se zna, ovakve stvari nije jednostavno "ubosti". Ne zezam se uopšte, mada znam da mi mnogi neće poverovati.  :(
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

Eh, ljubavi, kad sam ja tvrdila da je taj pisac genijalan... ali mi mnogi nisu poverovali.

Джон Рейнольдс

#Τζούτσε

Josephine

Ne, u nekom od prethodnih postova. Znam tačno i u kom. I sa kim sam se tad prepirala i ko mi je gazio po nervima svojim glupostima. Ali ako citiram otkriću onog za kog mislim da je autor.

Stipan

Ama svi znaju ko je autor. Šta mi se tu femkaš?

Josephine

Zato što sam upravo iznapušavala Džončića zbog kršenja pravila.

Джон Рейнольдс

Malopre sam mislio na Bulvera-Litona.  :)

A slabo ti je bre ovo "napušavanje", nisam ga ni primetio.

#Τζούτσε

Josephine

To je zato što sam te prebacila u kategoriju ljubavi. I zato što mi je umor otupeo oštricu. Ali vratiću se ja, da, da.

Stipan

Ljubav?! Umor?! Povratak?! Napušavanje?!

Ima li ovde još neko asocijacije koje meni padaju na pamet?

E.A. Po?! Pad kuće Ašer?!

Savajat Erp