• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ALI VUČIĆU SVAKA ČAST

Started by Ghoul, 08-04-2014, 15:16:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 11 Guests are viewing this topic.

dark horse

Quote from: Truman on 19-04-2024, 22:29:52
Quote from: dark horse on 19-04-2024, 21:59:38
Kako će jednog dana doći demokratska opcija u zemlji u kojoj su svi izbori nelegitimni?

Ne postoji smena vlasti, ne postoji da se stranka "odmara" dok je u opoziciji, a gubi kredibilitet dok je na vlasti.

Sistem je lažan, a država ne funkcioniše, sve je namešteno.

Bukvalno otkad ste se rodili. A i mnogo pre toga.

Živite u vaultu iz Fallouta u kome se odigrava nekakav "eksperiment" u kome ste subjekti. I to je to. Nikad neće doći ništa drugo.

Sem ako ne "emigrirate" u drugi vault, tj. državu.

Ne slažem se da je tako od kada sam se rodio. Od 2014. da.

Pogrešna ti je perspektiva.

Živiš u zemlji koja uvek lažira da je ugrožena ovim ili onim, pa s toga vlast mora da krade, da bi se njena vizija ostvarila. A ta vizija je uvek ista, svodi se na goli opstanak te vlasti, i ništa drugo, dok je ugroženost zemlje večita laž da bi se ostvarila vlast.

Tako je bukvalno oduvek i dok se ta laž o ugroženosti države ne zaustavi neće biti bolje.
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

džin tonik

Vučić jasno poručio: Suprotstavićemo se UN-u

QuotePredsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je jutros sa pomoćnikom zamenika sekretara Biroa za evropske i evroazijske poslove Stejt departmenta Džejmsom O'Brajanom.

Vučić je rekao da su govorili dugo o Srebrenici i da zna šta to znači i koliko će da promeni stvari u regionu.

džin tonik

Vučić: Američke kompanije će graditi velike projekte u Srbiji

Quote"Imamo velike ekonomske projekte", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa pomoćnikom zamenika sekretara Biroa za evropske i evroazijske poslove Stejt departmenta Džejmsom O'Brajanom.

"Američke kompanije grade auto-puteve, a gradiće i neke od najvećih mini- i mikro-hidroelektrana u Srbiji i druge velike projekte", rekao je Vučić.

Truman

Podržavam da Ameri budu što više prisutni. I sam radim u američkoj kompaniji i znam da se drže svakog slova ugovora i domaćih zakona. Zosko, možeš samo da nam zavidiš, vama grade Kinezi.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

džin tonik

ne razumijem. koji "vama"? zar ti stvarno vjerujes da svi cuju nekakve glasove?

džin tonik

Oglasio se Vučić iz Njujorka: Slede susreti sa više od 120 predstavnika u UN, borićemo se za ratni zločin

Quote"Uskoro video konferencija sa našima u Beogradu, a u Njujorku slede susreti sa više od 120 stalnih predstavnika razlicitih zemalja u UN. Naše šanse nisu velike, ali borićemo se za ratni zločin i, verujte mi, narod će videti i rezultate," napisao je Vučić.

džin tonik

Najveći svetski autoritet za pitanja Holokausta i genocida stavio tačku: Nije bilo genocida

QuoteProfesor Hebrejskog univerziteta u Jerusalimu Jehuda Bauer smatra se u stručnim krugovima najvećim svetskim autoritetom za pitanja Holokausta i genocida.

O tome svedoči i činjenica da kao počasni predsednik predvodi Međunarodnu alijansu za sećanje na Holokaust.

U ekskluzivnom intervjuu rađenom za potrebe dokumentaranog filma "Anatomija obmane: Srebrenica" u produkciji Centra za društvenu stabilnost, 98godišnji profesor Bauer iznosi svoje stručno viđenje toga da li zločin u Srebrenici predstavlja genocid ili ne.

Jehuda Bauer: Nije bilo genocida u Severnoj Irskoj! I šta je vam je to "bitkon"?

Ovom izjavom Jehude Bauera, stavljena je tačka na bilo kakvu dalju raspravu o karakteru zločina u Srebrenici u domenu nauke i potpuno je ogoljena sramna politizacija zločina koja se sprovodi u cilju opšte stigmatizacije srpskog naroda.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić izjavio je pre dva dana kako se nada da će se profesor Jehuda Bauer izjasniti po pitanju karaktera zločina u Srebrenici, što je ugledni izraelski profesor i učinio.

džin tonik

Quote from: Truman on 21-04-2024, 00:36:28
Podržavam da Ameri budu što više prisutni. I sam radim u američkoj kompaniji i znam da se drže svakog slova ugovora i domaćih zakona. Zosko, možeš samo da nam zavidiš, vama grade Kinezi.

evo upravo vijesti za tebe.

FOTO Pogledajte kako izgleda tvornica koju američka tvrtka gradi u Osijeku, zapošljavat će 1500 ljudi

ako vec patis na americke kompanije i ne moze ruska, nasa, ovo je bolje no raditi online support po cijele noci za tamo neke americke babe koje imaju problem sa on/of na vibratoru.
tu se radi po danu, a po noci spava, pa nema straha da ces za dvije-tri godine dobiti rak stitnjace ili nesto slicno, mozda i rak gusterace. ali je u hrvatskoj. ne znam bi li to bilo kod "nas ili vas" po tvojim glasovima.

Dr Watson

Za 3 god ce preci ovamo, tako da ovo je samo privremeno.

Truman

Quote from: džin tonik on 21-04-2024, 19:32:00
Quote from: Truman on 21-04-2024, 00:36:28

evo upravo vijesti za tebe.

FOTO Pogledajte kako izgleda tvornica koju američka tvrtka gradi u Osijeku, zapošljavat će 1500 ljudi

ako vec patis na americke kompanije i ne moze ruska, nasa, ovo je bolje no raditi online support po cijele noci za tamo neke americke babe koje imaju problem sa on/of na vibratoru.
tu se radi po danu, a po noci spava, pa nema straha da ces za dvije-tri godine dobiti rak stitnjace ili nesto slicno, mozda i rak gusterace. ali je u hrvatskoj. ne znam bi li to bilo kod "nas ili vas" po tvojim glasovima.

Drago mi je zbog vas, ne sumnjam da će plate biti dobre a prava radnika poštovana. Vidim i da je visoka tehnologija u pitanju. Ameri su kao što rekoh najbolji poslodavci. Inače, ja ne radim noću kao ni većina mojih kolega. To su tvoji stereotipi a komentar o babama i vibratorima ti je ogavan. Radim za ozbiljnu korporaciju.
I kakve crne ruske kompanije, boli njih uvo da investiraju u Srbiju ili Hrvatsku. Jedino nešto malo IT a i tu im rade Rusi. Nema leba od njih, to si valjda mogao da shvatiš.

džin tonik

ti radis za ozbiljnu korporaciju. sad cu se morati smijati cijeli tjedan. :cry:
samo ruske korporacije se broje i vrijede!

Truman

Quote from: džin tonik on 22-04-2024, 09:54:32
ti radis za ozbiljnu korporaciju. sad cu se morati smijati cijeli tjedan. :cry:
samo ruske korporacije se broje i vrijede!

xrofl xcheers

Palmer

Rad u korporacijama je za poslovično netalentovane ljude. U bilo kom sistemu bilo kada. Hvaliti se time je već talenat sam po sebi!

dark horse

Tačno, rad u korporacijama je kao da učestvuješ u maratonu, ali umesto da trčiš, ti sediš i čekaš pauzu za kafu.

A hvaliti se radom u korporaciji? To je kao da se hvališ da si šampion u preskakanju reklama na TV-u!!

(Za pet puta veću platu nego što imaju mnogo pametniji poslovično talentovani ljudi koji se bave kreativnim poslom. Da li je to zvuk škripanja Palmerove ljubomore?) :lol:

Petronije

Uvek sam gledao da radim u što većoj firmi/korporaciji. Moje poimanje posla je tako da dok sam tamo, dajem dosta, ali fokus je na vremenu provedenom na poslu i ono treba da bude što kraće, uz što više zarađenog novca. Zatim taj novac trošim sa svojom porodicom na razne stvari u slobodno vreme, prosto. Nekako nisam uspeo da nađem malu porodičnu firmu koja će mi to pružiti, makar u svojoj delatnosti. Tako da bi Palmer trebalo da bude malo otvorenijeg uma i širih vidika kad izbacuje ovakve komentare, a ne da sve gleda iz svoje perspektive.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Palmer

Petronije: Firma se ne nalazi, ona se stvara tako da ti je premisa pogrešna.  Za to je potreban talenat da uz malo vremena zaradiš veliku lovu i imaš slobodno vreme za svoju porodicu i stvari koje voliš. To je talenat, a ne zatvorenost uma. Sreća se već zasluži. 8) 

Dark horse: Ti si od onih pecaroša koji kad upeca šarana viče onom drugom dođi da ga merimo. Al ne meriš ga sa onima koji ga puštaju nazad i tako ulažu u jato, pa im onda dođe još veći. Tako da nije ti neko poređenje.

Truman

Quote from: Petronije on 23-04-2024, 12:02:40
Uvek sam gledao da radim u što većoj firmi/korporaciji. Moje poimanje posla je tako da dok sam tamo, dajem dosta, ali fokus je na vremenu provedenom na poslu i ono treba da bude što kraće, uz što više zarađenog novca. Zatim taj novac trošim sa svojom porodicom na razne stvari u slobodno vreme, prosto. Nekako nisam uspeo da nađem malu porodičnu firmu koja će mi to pružiti, makar u svojoj delatnosti. Tako da bi Palmer trebalo da bude malo otvorenijeg uma i širih vidika kad izbacuje ovakve komentare, a ne da sve gleda iz svoje perspektive.

Tako'e. Korporacija za koju radim poštuje ljudska i radnička prava 100% više nego domaće firme, gazdinstva i ostalo. Zna se šta je ozbiljna priča.

12

kreativac je individualac, nikako neko iz korporacijskg kolektiva. ko uopste i zna za te anonimne nikogovice, zaradjivace? kreativac ne razmislja u kategorijama firme, kapitala. on samo u finalu dodje sa proizvodom kod onog nekreativnog sa firmom. u christie's npr. ako uopste i dodje

dark horse

Kaže kreativac direktoru: "Imam nešto što će ti promeniti život, samo što nisam siguran da li ćeš ti to moći da ukalkulišeš u Excelu!"

mac

Ne treba ti tamo neki kreativac. Evo u Bibliji piše da prodaš sve što imaš, podeliš sve pare sirotinji i zamonašiš se. To će ti definitivno promeniti život, i ne može da se izračuna u Excelu.

Petronije

Palmere, delimično se slažem. Ali čak i da si ti taj lik, koji zarađuje puno a radi malo, opet gledaš stvari iz svoje perspektive, jer nije svako talentovan za biznis. To je neka potpuno druga dimenzija, i prosto mi je neverovatno da ako si stigao do te faze, ne razumeš ljude koji ne mogu da žive i funkcionišu na taj način, već unovčavaju svoje znanje i stručnost tako što rade neki dobro plaćen posao. Jedino ako nisi iz "braćala" priče, onda razumem zašto ti je sve lako i lepo u životu.

Truman

Quote from: Petronije on 23-04-2024, 18:12:01
Palmere, delimično se slažem. Ali čak i da si ti taj lik, koji zarađuje puno a radi malo, opet gledaš stvari iz svoje perspektive, jer nije svako talentovan za biznis. To je neka potpuno druga dimenzija, i prosto mi je neverovatno da ako si stigao do te faze, ne razumeš ljude koji ne mogu da žive i funkcionišu na taj način, već unovčavaju svoje znanje i stručnost tako što rade neki dobro plaćen posao. Jedino ako nisi iz "braćala" priče, onda razumem zašto ti je sve lako i lepo u životu.

Zamisljam kako ove Palmerove ego komentare cita neki elektroinzenjer, senior sa 20 godina iskustva, iz neke velike kompanije i smeje se.

dark horse

Palmer zamišlja da mi u kompanijama ne ulažemo. I te kako ulažemo.

Pošto sam u Srbiji na nekom maksimumu već neko vreme spremam se da emigriram u jednu stranu zemlju i uvećam svoje programerske prihode, koju su za Srbiju nepotrošljivo ogromantni, bukvalno puta tri.

Truba

Quote from: mac on 23-04-2024, 17:48:16
Ne treba ti tamo neki kreativac. Evo u Bibliji piše da prodaš sve što imaš, podeliš sve pare sirotinji i zamonašiš se. To će ti definitivno promeniti život, i ne može da se izračuna u Excelu.

To se odnosi samo na neozenjene muskarce...svecenike fratre i casnu bracu

Zato je pogresno da se popovi zene al vi u srbiji ste 100% u zabludi tako da vam je ta zabluda najmanji problem

Ozenjen muskarac ne smije dijeliti uokolo imovinu
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

dark horse

Oženjen muškarac nema imovinu ni platu. Njegova žena ima.

Meho Krljic

Truba

Quote from: dark horse on 24-04-2024, 09:56:34
Oženjen muškarac nema imovinu ni platu. Njegova žena ima.

I nije reko zamonasiti nego krenuti za mnom
Medju apostolima je bilo ozenjenih
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

džin tonik

Vučić se sutra obraća narodu o najvažnijim pitanjima za Srbiju

QuotePredsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratiće se narodu sutra u 18 časova.

Truman

Sedim danas u autobusu i iza mene jedna gospođa sa južnjačkim akcentom priča u stilu "vučić gradi beograd a onaj đilas bi da ruši".

Palmer

Quote from: Truman on 23-04-2024, 14:57:59
Quote from: Petronije on 23-04-2024, 12:02:40

Tako'e. Korporacija za koju radim poštuje ljudska i radnička prava 100% više nego domaće firme, gazdinstva i ostalo. Zna se šta je ozbiljna priča.

Što je babi milo to joj se i snilo.

Poznajem dosta elektroinženjera sa ne 20 nego 30 godina iskustva koji su prebačeni u sales. Presrećni su prosto.

mac

Ne može sve da bude med, mora nešto da bude i žuč...

dark horse

Sa 30 godina iskustva srećni su što nisu u penziji.  :lol: 8-)

Anyway, sve je to kako se ko snađe i kakve izbore imaš. Teško je generalizovati. Ako ostaneš u jednoj firmi 30 godina, plus izdržavaš porodicu, imaš kredite, trpaće te kako stignu... ne treba na sve pristajati, nikako...

mac

Ja nikad nisam izbacio iz glave kulturu iz SFRJ, jedna firma - jedna penzija. Imao sam sreće kad me je prvi gazda otpustio posle devet meseci, jer tamo nije bilo dobro po moje mentalno zdravlje. Možda sam nikad ne bih otišao.

dark horse

Takozvani blessing in disguise. Nekad drugi ispravno odluče za nas, kad mi nemamo volje ili snage.

džin tonik

UŽIVO Vučić...

Quote"Želeo bih da nekoliko važnih i dobrih vesti saopštim. 7. i 8. maja u zvaničnu posetu Srbiji dolazi predsednik Narodne Republike Kine, Si Đin Ping. Doputovaće u Pariz, Beograd i Budimpeštu...

(...)

opako se kuha onog idiota od makrona. nedostaje propala merkel. nije se bas nesto pretjerano uspjesno zakacilo srbiju ni na naslijednike, pa se preslo na tele u francuza kao najizglednije.

ja bih jos uvijek volio vidjeti tocno ovu srbiju (to je posalica, kao da je ikad postojala neka druga) u eu i vidjeti sta bi se desilo da se tako bas otvoreno i bez ikakvih prepreka medju telad pusti tisuce godina do savrsenstva razvijene podvale, lazi i terora, esencija zla, cisti satanizam. pa moze oklade koliko bi telcima trebalo da razviju mozak i klikne im. :cry:

Meho Krljic

Da čestitamo Milicu Zavetnicu, Dejana Ristića, Usamea Zukorlića kao ministre svima koji slave (plus neki stari favoriti na starim pozicijama, Dačić ministar unutrašnjih poslova, recimo, Vulin potpredsednik vlade, Gašić odbranaš, Doktor Smrt ministar zdravlja...), plus naravno Nenad Popović opet jaše.

https://www.blic.rs/vesti/politika/nova-vlada-srbije-milos-vucevic-premijer-ovo-su-ministri-u-njegovom-kabinetu/3zt991y

Truman

Fantastično 31 ministarstvo, da se nađe za svakoga. I Milica Zavetnica pokazala da je opravdano što su je smatrali za lažnu opoziciju.

Meho Krljic

džin tonik

Vučić se obratio građanima: Organizovali smo čitave fabrike laži; Izmišljena istina će pobediti VIDEO

QuoteAleksandar Vučić obratio se građanima Srbije na svom Instagram nalogu.

"Organizovali smo čitave fabrike laži, izmišljena istina će pobediti," poručio je on.

Opširnije pogledajte u video poruci.

mac

Zosko se brine da će budući AI overlordovi biti na strani Srba, kao što su i svi ostali na strani Srba, uključujući i samu Hrvatsku. To je jedino objašnjenje zašto stalno menja tekst koji "prenosi" sa drugih sajtova.

Meho Krljic

Meni je impresivno sa koliko doslednosti se trudi iako je svestan da niko ovo ni ne čita, da svi preskroluju njegove postove.

dark horse

Možda je počeo da čuje glasove koji mu govore "pravu istinu", pa mu je lako. :lol:

Truba

Tako ljudi po svijetu skroluju vasu "istoriju" i vase nobelovce i svjetski poznate srbe rodjene van srbije

Petronije

Koliko mrziš Srbe od nula do Truba?

džin tonik

Srbija dobila novu Vladu: Ministri položili zakletvu u Skupštini pred Vučićom

QuoteNakon polaganja zakletve, predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je ministrima.

Vučić: Srbija se nije obrukala u Njujorku, borićemo se još; Dolazi nam možda najmoćniji čovek sveta

QuotePredsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti.

(...)

džin tonik

Vučić sa Rikerom o EXPO 27 i ekonomskom napretku Srbije

QuotePredsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa nekadašnjim v.d. pomoćnika zamenika američkog državnog vicesekretara Filipom Rikerom sa kojim je razgovarao o važnim globalnim pitanjima.

poput? koji su aktivni kolege slabi na kurve i pokloncice? :lol:

Meho Krljic

Muhamed Alabar, čovek koji neometano kupuje Beograd

Biznismen iz Dubaija Muhamed Alabar kome srpska vlada omogućuje da kupuje deo po deo Beograda, nije uspeo da onomad kupi ni delić Zagreba zato što su stručna javnost, opozicija i građani sprečili tamošnju vlast da mu ga proda

Al zato smo mi pametni Srbi a oni glupe ustaše ili tako nešto...

Truman

Quote from: Meho Krljic on 04-05-2024, 10:23:11
Muhamed Alabar, čovek koji neometano kupuje Beograd

Biznismen iz Dubaija Muhamed Alabar kome srpska vlada omogućuje da kupuje deo po deo Beograda, nije uspeo da onomad kupi ni delić Zagreba zato što su stručna javnost, opozicija i građani sprečili tamošnju vlast da mu ga proda

Al zato smo mi pametni Srbi a oni glupe ustaše ili tako nešto...

Taj prostor uključuje ,,Mostarsku petlju", tri pojedinačna bloka u Savskoj ulici, celokupan prostor Beogradskog sajma sa garažom i tramvajskom okretnicom Gospodarska Mehana u Bulevaru vojvode Mišića, prostor Petlje Radnička u sklopu Mosta na Adi sa okolnim akvatorijumom i marinom, Savski rukavac sa obalom na Adi Ciganliji pa i sam ulaz za Adu, prostor ,,Stare šećerane", pojas uz Topčidersku reku  sve do Doma garde, a na Novom Beogradu površinu između Gazele i Mosta na Adi, uključujući i priobalje Save i Stari železnički most.
Prema proceni ekonomista, taj prostor vredi dvadeset milijardi evra. :o

Meho Krljic

Ha, uskoro ću biti okružen najskupljim projektom u novijoj istoriji Beograda.