• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ALI VUČIĆU SVAKA ČAST

Started by Ghoul, 08-04-2014, 15:16:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 17 Guests are viewing this topic.

dark horse

Quote from: scallop on 04-04-2020, 09:29:17
Kad sam sabrao sve svoje boljke i njegove savete shvatio sam da sam već mrtav. Sve je kontraindikovano jedno s drugim. Sve što je moglo da nam uđe ušlo je, pa ćemo biti ili trudni ili samo jebeni. Odaberite sami.

Ma da, klasika.

Najviše volim kod tih saveta sa tv-a što je ono što se preporučivalo kao zdravo i poželjno jednoj generaciji nezdravo i štetno već za sledeću. To treba shvatiti kao pravilo. A pri tome nove nepoznate biljke sa himalaja i jebene drevne tajne preparate za dugovečnost otkrivaju svakog dana.

Zato i ne gledam tv. To je najzdravije.
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

scallop

Quote from: Linʞᴉn on 04-04-2020, 09:41:50

Zato i ne gledam tv. To je najzdravije.

Alternativa je gledati sve. Brzi zaključci su najgori zaključci. Mene je istraživanje naučilo da budem spor. Kad Lilit napiše da je povučen najhitriji rezultat na 20 pacijenata, onda to znači da je bolje na 40, 100 itd. sve dok rezultati ne prestanu da osciluju.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

lilit

Quote from: Boban on 04-04-2020, 08:23:11
meni je tu najbolja ona fora, kad su stigli kinezi kod nas pre neki dan da nas posavetuju i sad su imali razna pitanja, ali neko je primetio da nisu ništa pitali za nestorovića. Odgovor: pa oni verovatno misle da je već streljan.

živ je, zdrav i krajnje lucidan!  nas-rofl

https://videobin.org/+17ur/1dyl.html
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Meho Krljic

Znači ubio bih se koliko ovaj čovek izgovori prvo što mu padne na pamet i to pred kamerama... Kako mu neko ne kaže da prestane da dolazi na televiziju?

lilit

Meho Krljic

Čekm da ga neko pita o HIV-u. "Znate, ovaj virus je za neke bezopasan, ali ovi što  analni seks... valjda znaju da za nke stvari vredi umreti."

Meho Krljic

Nego, da konstatujemo da su neke krivične prijave ozbiljnije od drugih. Recimo, Dragan J. Vučićević nije posećen od strane policije, odeljenje krvnih delikta, nije odveden u pritvor i nije mu oduzeta elektronska oprema. Verovatno pisanje Informera da "korona ubija kao kuga" nije dovoljno uznemirujuće za javnost koja se seća da su od kuge umirali samo nepravoslavni narodi.

scallop

Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

lilit

Quote from: Meho Krljic on 04-04-2020, 21:58:31
Čekam da ga neko pita o HIV-u. "Znate, ovaj virus je za neke bezopasan, ali ovi što  analni seks... valjda znaju da za neke stvari vredi umreti."

Zabraniti dr Nestoroviću da govori za medije

https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/265130/zabraniti-dr-nestorovicu-da-govori-za-medije.html

dušmani!

Meho Krljic

Đilas više ne zna gde bi od mržnje pa udario na struku.

dark horse

"UBIĆEMO VAS AKO IZAĐETE NA ULICE"

Zastrašujuće pretnje neposlušnim građanima!

https://www.alo.rs/vesti/svet/korona-izolacija-duterte-filipini/301588/vest

Ima i gorih! 8-)

dark horse

Quote from: lilit on 04-04-2020, 21:40:41
Quote from: Boban on 04-04-2020, 08:23:11
meni je tu najbolja ona fora, kad su stigli kinezi kod nas pre neki dan da nas posavetuju i sad su imali razna pitanja, ali neko je primetio da nisu ništa pitali za nestorovića. Odgovor: pa oni verovatno misle da je već streljan.

živ je, zdrav i krajnje lucidan!  nas-rofl

https://videobin.org/+17ur/1dyl.html

Ne znam da li je lucidan ali, bukvalno, od reči do reči, kompletan... prorok!  :|

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

scallop

U ovom trenutku, na N1, Petričić objašnjava da su svi prekršioci mera Vučićevi najamnici.

dark horse

Meni je bilo žao one bake što su je kaznili hiljadu i po evra što je otišla na čas engleskog za vreme policijskog časa.

Ako je i ona Vučićev najamnik, onda je to podnošljivije nego da su je kaznili, a verovatno bi joj stan oteli jer nema da plati.

Udaraju na sirotinju drakonskim kaznama, i otimaju imovinu, a bogatašima se ustežu i nanogicu da stave.

Meho Krljic

Predsednik je večerašnjim nastupom u Upitniku ozbiljno apgrejdovao svoju glumu. U momentu kada je pričao o baki i deki i mladima koji neće da se jave, samo što nije suzu pustio.

Nažalost, moram da radim pa ne stižem da pogledam sve, ali svakako da bi bilo lepo da ga Olivera pita a zašto smo drugi otpozadi u regionu po broju testiranih. Mislim, ne da ja sad mislim da je to najbitnije, ali kad se već razmeće ciframa...

mac

Džaba i da pita. Bilo bi "pitate me što smo drugi u regioni zbog toga, a ne pitate me što smo prvi u regionu u proizvodnji šešira". Ili tome slično.

Anomander Rejk

Na sirotinji se uvek slomi  :( .Nekog običnog dedu će rebnuti sa 1000 evra, ili neku devojku s godinu dana zatvora,
ali zato poznate ličnosti uvek prođu blaže-pevačima Đaniju, Mitru Miriću i fudbaleru Aleksandru Prijoviću
tri meseca kućnog zatvora, nakon što su ih nahvatali u onom hotelu...
Tajno pišem zbirke po kućama...

mac

Lepo si naveo sve kako jeste, ali psihološki gledano trebalo bi to drugačije formulisati. Ovako se samo navikavamo na to kako jeste, a mi želimo nešto drugo. Voleo bih da znam kako to drugačije da formulišemo, da se ne bismo navikavali na ovo "stanje na terenu". Ako budemo u nedogled govorili "na sirotinji se uvek slomi" onda će se na sirotinji u nedogled uvek i slamati.

Truba

Kako je u nas lijepo
Glavni baja u jednom kantonu moze ga popusiti u drugom...glavni vucic u jednoj zupaniji je nepoznat i nebitan lik u drugoj
Da ne govorimo o razlikama medju entitetima
Kod vas jedan lik jebe 8 milijuna

Lijepa decentralizacija i daytonski sporazum
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Anomander Rejk

Da ,,mi'' želimo nešto drugo, ne mislim na tebe i mene konkretno, ne bi bilo takvo stanje u pravosuđu decenijama.
Nije to počelo s ovima, bilo je oduvek.
Sećam se suđenja Čanku. Mesecima pre donošenja presude ceo Sud je znao da nema šanse da bude osuđen.
Sećaš li se mac, izgibije mladih ljudi u novosadskom Kontrastu? Osuđeni vlasnik, zakupci i električar na nekoliko godina. Nijedan inspektor iz gradskih službi, Grad oprao svoje ruke. I šta je bilo? Ništa. Jesu se možda dogodili neki veliki protesti, negodovanje javnosti makar u Novom Sadu?
Nisu. Tako će i ovo biti zaboravljeno već za par dana, kad stigne nešto novo.
Kako formulišem, realno je nebitno u ovakvom poretku stvari.

mac

To i ja kažem. Batali stanje na terenu, nego teraj svoju priču. Guraj svoje. Ako želiš da se uvek slama na sirotinji, onda naravno samo ponavljaj da se uvek slama na sirotinji.

Anomander Rejk

Mac, ne razumem kakve lekcije mi držiš, i s kojim pravom? Odakle ti da ja želim tako nešto?
Mi ne radimo ništa da se stvari promene, polazim i od sebe i ne izuzimam sebe, ne radimo ništa, to što diskutujemo po forumima i fejsbuku i kritikujemo je potpuno nebitno i ne menja ništa. Društvene mreže su i izmišljene ( između ostalog ) da utope i razvodne otpor socijalne oštrice.

mac

Opet radiš istu stvar, konstatuješ stanje na terenu, bez bilo kakvog pokušaja da promeniš stanje. Svi mi nešto hoćemo, je li. Izgleda da ti želiš samo da konstatuješ stanje na terenu, i apsolutno ništa više, i radiš na tome. Ja hoću više, i radim na tome. I tako će i ostati, koliko vidim, kod obojice.

scallop

Mac, baviš se teorijskim modelom demokratije, a demokratija je dinamički proces. Teorijski model komunizma je idealan, ali posrnuo u dinamici. Ljudi nisu zreli za te modele. Brži smo u zloupotrebi nego u upotrebi.

Anomander Rejk

Quote from: mac on 08-04-2020, 10:52:16
Opet radiš istu stvar, konstatuješ stanje na terenu, bez bilo kakvog pokušaja da promeniš stanje. Svi mi nešto hoćemo, je li. Izgleda da ti želiš samo da konstatuješ stanje na terenu, i apsolutno ništa više, i radiš na tome. Ja hoću više, i radim na tome. I tako će i ostati, koliko vidim, kod obojice.
Šta radiš da promeniš stvari? Diskutuješ na Znaku Sagite?
Kad je zadnji put Beograd skupio 50 000, ili Novi Sad bar 10 000 ljudi u bilo kakvom protestu? Možeš li uopšte da se setiš?
Tri meseca su vojni veterani protestovali ispred Vlade. Je li ih iko i pogledao?
Budi i dalje u iluziji da ,,radiš na tome'', samo nemoj prozivati druge.

mac

Moram. Nemam drugih opcija.

Anomander Rejk

Vučićev sin je izgleda na infektivnoj, ima koronu  :shock:  tako bar svi mediji pišu.
Želim mu, kao i svima obolelim, ozdravljenje.

dark horse

Biće da nije poštovao tatina pravila... da li će i njega stići hiljadu i po evra kazne?  :roll:

Boban

vi zaista verujete u to, da mu je sin na infektivnoj?
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

dark horse

Ne znam gde mu je sin, ali znam da je rečeno da ima koronu i po kineskim pravilima grupnog lečenja, jedino što zapravo nije primenjeno u Srbiji, trebalo bi sad da cela porodica Vučić bude karantirana s njim, pa gde to bilo... infektivna, sajam, nebitno...

Eto koliko veliki vođa zapravo brine o pravilima za pandemiju... to se samo izmišlja za narod, pandemija već nedeljama splašnjava, što je zabranjeno da se objavi... živimo u Vučićevoj virtuelnoj realnosti...

Boban

to su Hrvati prepisali od nas...

dark horse

Treba se pripremati na ukidanje Interneta u Srbiji, prograšlavanje svih koji tvrde da je epidemija završena državnim neprijateljima i uvođenje smrtne kazne za iste, ulaganje dela budžeta za novogodišnju rasvetu i fontane u zaštitne maske i rukavice i slične "mere" koje će potrajati narednih tridesetak godina...  :lol:

Anomander Rejk

Quote from: Linʞᴉn on 09-04-2020, 11:47:02
Treba se pripremati na ukidanje Interneta u Srbiji, prograšlavanje svih koji tvrde da je epidemija završena državnim neprijateljima i uvođenje smrtne kazne za iste, ulaganje dela budžeta za novogodišnju rasvetu i fontane u zaštitne maske i rukavice i slične "mere" koje će potrajati narednih tridesetak godina...  :lol:
Niti će to biti, niti si duhovit imalo...
Što se tiče Vučićevog sina, nemam podatke gde se kretao, čitam kao i svi iz medija, gde piše da je volontirao...
sad treba utvrditi gde je i kako dobio, s kim je sve bio u kontaktu, naravno da radi pravna država morao bi
da se testira i Vučić i okruženje, izolacija itd, ali znamo da od toga nema ništa.
I znamo i šta  sledi u javnosti, neki će postavljati logična pitanja koja sam i ja ovde naveo, da li će biti testiranja
i izolacije za zna se koga, drugi će odgovarati sa ,,koristite bolest predsednikovog sina da se s njim obračunavate'',
i ništa, sve će biti po starom, ko i uvek.

Boban

vučić je najavio da će nam groblja biti premala...

dark horse

Quote from: Anomander Rejk on 09-04-2020, 12:55:19
i ništa, sve će biti po starom, ko i uvek.

Ubeđuješ nas ili sebe? Priznaj da te malo prpa...

Scordisk

Quote from: Berserker on 09-04-2020, 11:02:16
Komšije Hrvati kažu: vucic-u-pandemiji-koronavirusa-srbiju-vodi-u-propast

uboli ga hrvati ko prstom u dupe. pogotvo ovo:

"Koronavirus je razotkrio i razorenost institucija u Srbiji, kao i kolosalnu potkapacitiranost kadrova njegovog vladajućeg SNS-a da se nose s ovom nedvojbeno izazovnom situacijom. Za razliku od hrvatskog premijera Andreja Plenkovića, koji se može osloniti na iskusne aparatčike poput ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića, koji je zanat upravljanja sustavom učio još u socijalizmu, Vučić je okružen skorojevićima, falsifikatorima doktorskih disertacija i alumnima Megatrenda, notornog privatnog sveučilišta poznatog po štancanju i veleprodaji diploma.

Počinjene su i brojne pacerske pogreške, poput toga da se koronavirusom zarazio cijeli garnizon vojske Srbije koji je sudjelovao u organiziranju karantena za građane Srbije koje su se vraćali iz inozemstva. To se moglo dogoditi samo ako vojnici nisu imali odgovarajuću zaštitnu opremu ili se nisu pridržavali potrebnih protokola, a oboje je katastrofa zbog koje bi u normalnoj državi ministar obrane Aleksandar Vulin odmah podnio ostavku.
" (bio streljan)

sve u svemu, ne znam da li ste primetili paralelu korone sa poplavama onomad: prvo se smeju i sprdaju, pa se posle prave da se ništa ne dešava, da bi onda počeli da paniče - u leb te jebo, pogiboše ljudi - da bi se sve završilo u suzama. bojim se da će opet biti tako. međutim, raduje me saznanje da će nakon ovoga sve da propadne, pa se nadam da se to odnosi na ovu ratnoprofitersku, konvertitsku i izdajničku vlast. ipak se nastavljaju izbori kada sve ovo prođe, valjda će se penzosi setiti da su i psi imali više prava od njih  :evil:

Petronije

^Sve stoji, ali stoji i da je jedina i prava svrha ovog teksta da iskoristi aktuelnu statističku "prednost" Hrvatske u odnosu na Srbiju i nabaci bambije na stranu vladajuće garniture. To je jednako bedno i ljigavo kao i sve ovo što "naši" rade, što i ne čudi, jer su svi potekli iz iste septičke jame, pa se shodno tome i ponašaju.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

lilit

Quote from: Scordisk on 09-04-2020, 16:35:08

.......
sve u svemu, ne znam da li ste primetili paralelu korone sa poplavama onomad: prvo se smeju i sprdaju, pa se posle prave da se ništa ne dešava, da bi onda počeli da paniče - u leb te jebo, pogiboše ljudi - da bi se sve završilo u suzama. bojim se da će opet biti tako. međutim, raduje me saznanje da će nakon ovoga sve da propadne, pa se nadam da se to odnosi na ovu ratnoprofitersku, konvertitsku i izdajničku vlast. ipak se nastavljaju izbori kada sve ovo prođe, valjda će se penzosi setiti da su i psi imali više prava od njih  :evil:

scoooooorrrr!!!! good to see you!  :lol:

Scordisk

đe si, lilit! :D

Quote from: Petronije on 09-04-2020, 16:52:01
jedina i prava svrha ovog teksta da iskoristi aktuelnu statističku "prednost" Hrvatske u odnosu na Srbiju i nabaci bambije na stranu vladajuće garniture.

može biti, ali ništa nisu pogrešno naveli. uostalom, da sam ja hrvat kojem je načisto propala turistička sezona, barem bih mogao posle ovog teksta da kažem "dobro je, od svih nesreća, barem nas ne vode ovi kreteni", i što je najgore, bio bi u pravu. po principu: voleo bih da ste deca nekog mog neprijatelja, a ne moji...

dark horse

Ja da sam hrvat koji je tek izašao iz samoizolacije, pa makar mi propala turistička sezona, ja bih uživao u životu u slobodi u zemlji s liberalnijim merama protiv korone i ne bih mario za komše toliko... nekako se uvek začudim koliko braća hrvati i dalje misle na nas i svaki im je zaključak u fazonu "mi supermeni", bez obrzira što imaju svoje kretene koje preziru jednako koliko i mi naše...

Od svih hrvata jedino mi je Vedrana Rudan dovoljno iskrena i kritična. I kad oplete, oplete po svima. Bez "mi supermeni" licemerja.

lilit

Quote from: Linʞᴉn on 09-04-2020, 19:16:01
... nekako se uvek začudim koliko braća hrvati i dalje misle na nas i svaki im je zaključak u fazonu "mi supermeni",

ama ne misle, tekst je objavljen na index.hr koji nije poznat kao ustaško već pupovac-projugoslovensko glasilo. ustaše se ne bave srbima poslednjih dana, bar koliko vidim u štampi. al nije da stižem previše ovih dana jer imam posla preko glave. skoro kao vučić al ne kukam kao vaš precednik.  xrofl

ja bih se ovde jedino zapitala zašto se glasilo ove provenijencije oglasilo na ovaj način.  :mrgreen:

lilit

Quote from: Anomander Rejk on 08-04-2020, 01:21:05
Da ,,mi'' želimo nešto drugo, ne mislim na tebe i mene konkretno, ne bi bilo takvo stanje u pravosuđu decenijama.
Nije to počelo s ovima, bilo je oduvek.
Sećam se suđenja Čanku. Mesecima pre donošenja presude ceo Sud je znao da nema šanse da bude osuđen.
Sećaš li se mac, izgibije mladih ljudi u novosadskom Kontrastu? Osuđeni vlasnik, zakupci i električar na nekoliko godina. Nijedan inspektor iz gradskih službi, Grad oprao svoje ruke. I šta je bilo? Ništa. Jesu se možda dogodili neki veliki protesti, negodovanje javnosti makar u Novom Sadu?
Nisu. Tako će i ovo biti zaboravljeno već za par dana, kad stigne nešto novo.
Kako formulišem, realno je nebitno u ovakvom poretku stvari.

tu je uvek bilo tako i ne samo u poslednjih 30 godina. btw, kad se setim da sam STVARNO VEROVALA da se bodrum afera nije desila, mnogo mi smešno. :lol:

Meho Krljic

Vanredno stanje, kako rekosmo, uvedeno mimo zakona i uz bizarno objašnjenje da naš parlament ne može da zaseda jer je to odlučila - vlada -  je zgodno da se suspenduju razna prava, a što bi radnička bila manje suspendovana od drugih? Mislim, ljudi rade, traže da budu zaštićeni, pa kad se to ne desi, neće da rade, a onda ih policija malo privede:

http://rs.n1info.com/Vesti/a587351/Radnik-Jure-u-Raci-priveden-je-neposredno-pre-davanja-izjave-N1.html

lilit

Berserker

Doduše, demokratija se brani ekspresno organizovanim Skype sudjenjima svima koji stanu na žulj braniocima demokratije u ovim teškim vremenima. Zli jezici pak pitaju da li je onda moguće i da se organizuje sastanak skupštine preko Skype-a umesto što je ekspresno suspendovaana u uvedeno vanredno stanje, ali sva sreća što se takvim zlonamernicima odmah presudi (preko Skajpa) za unošenje nereda u naše redove.

lilit

a ako ne može skajp (business), sigurno bi mogao zoom ili webex.

premda, austrijski parlament zasedao 2x, menjali se zakoni da bi se odgovorilo na krizu, sve uredno, opozicija aminovala. naravno, sedeli su na razdaljini od dva metra, govornik imao staklenu ploču ispred sebe, svuda okolo 70% alkohol plus svi testirani nakon sednice.  :lol:

lilit

Quote from: Linʞᴉn on 06-04-2020, 14:21:16

Ne znam da li je lucidan ali, bukvalno, od reči do reči, kompletan... prorok!  :|

obožavam tog čoveka!  :twisted:

https://videobin.org/+17z8/1e3f.html

Anomander Rejk

S obzirom da Srbija ima 2,5 miliona ili i više stanovnika nego Hrvatska, a ima po podacima nekih otprilike 1000 više zaraženih, ne vidim ja tu baš neku ne znam kakvu njihovu organizovanost niti nešto puno manje zaraženih i umrlih, srazmerno broju stanovnika i veličini teritorije, to je zapravo tu negde.
Slovenija je i puno manja i puno manje stanovnika, pa opet ima dosta slučajeva, ali dobro ona je i blizu Italije.