• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Može l' biti gluplja?

Started by Paramecijum, 12-05-2007, 14:59:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Джон Рейнольдс

Quote from: Nightflier on 20-03-2011, 01:55:07
Mogu li da zamolim za prekid neprijateljstava? Čitava stvar već postaje dosadna i odvlači me od čitanja?

Neprijateljstva su obustavljena odmah pošto je mišljenje donelo nadležno arbitražno telo. Mene je ovaj nastup ludila 'ladno koštao cca 10 evra.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Mims

Ajde, Bato, oblačno je.

I nemoj da si takav kreten.

Slažem se sa Nightflierom da ovu priču treba okončati, s obzirom da je sa životinjama teško razgovarati.
sheep happens.

Minutipopričizam - http://milenailic.blogspot.com/

Mouchette

Nisam pratila ovu raspravu od početka ali, ako sam dobro razumela, ima onih kojima smeta 'Može l' biti gluplja'? Uopšte ne razumem zašto vam se ne dopada naziv koji je krajnje duhovit i sladak na način zbog kog je Sagita ovo što jeste. Po meni, ovakvo bavljenje ženama ukazuje na simpatije prema njima (baš kao i teme o ženskim grudima i dr. na ovom forumu) i žao mi je što ovu vrstu dobronamernog humora  neko doživljava kao uvredu. Aman, ako se treba boriti za bolji položaj žena onda ima toliko boljih mesta za to (tamo gde je ženama zaista potrebna pomoć), muški deo ovog foruma je poslednji kome treba spočitavati. I ako iko u ovoj situaciji treba da se oseća uvređenim i neshvaćenim onda to nisu žene već muškarci sa ovogforuma, jer očigledno nisu cenjeni u meri u kojoj to zaslužuju. Uostalom, internet je pun sterilnih mesta, ne dirajte ovu malu oazu nekorektnosti i zdravog humora  :|
http://mouchetteblog.blogspot.com/
''Ma jock, ona, u stvari, želi nasmejan svet. Ili lud.''

Vampirella

Amen! Jesmo sad gotovi?
Satan my master.

Josephine

Mušet

Ako je nisi pratila od početka, ne komentariši.

Ako ne razumeš - pitaj.

Ako nemaš šta da komentarišeš - ne komentariši.

Zašto bi?

Джон Рейнольдс

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Mouchette

D, neka nova pravila? Mislim da je forum ranije bio zanimljiviji.

Vampirella

D., je l' ti to nekoga pokusavas usutkavati?
Satan my master.

Josephine

Quote from: Mouchette on 20-03-2011, 02:02:15
Nova pravila? Mislim da je forum ranije bio zanimljiviji.

Nisu pravila. Samo, ako i sama kažeš da ne razumeš i nisi pratila, pitam se zašto komentarišeš?

Džone, čovek bi pomislio da si kulturan i odmeren. Dok te moderator ne zaštiti.

Nightflier

D, iznenadila bi se kakve sam sve omanje kataklizme smirio na ovom forumu. Nikada se ne mešam u ovakve stvari, ako mi ne privuku pažnju baš preterano.

Ovo mi jeste privuklo pažnju.

Dakle, molim vas sve - pax. Bar dok Boban ne bude u prilici da uzme veće učešće u ovoj priči.
Sebarsko je da budu gladni.
First 666

Josephine

Albedo 0

ONTOPIK

nije nešto, al' barem je ONtopik

Zaraza u ,,Parovima"
PANIKA: DRAGANA BANIĆ IMA GLJIVICE

http://www.kurir-info.rs/stars/panika-dragana-banic-ima-gljivice-80494.php

Джон Рейнольдс

Quote from: D. on 20-03-2011, 02:04:03
Džone, čovek bi pomislio da si kulturan i odmeren. Dok te moderator ne zaštiti.

Koji je tebi kvar u glavi, svega ti? Koji je moderator mene zaštitio? Moderator je SAMO ODLUČIO NE PROMENI IME TOPIKA, tebi se na temi "Molba" pričinjavaju kojekakvi simboli borbe i slične koještarije.

Ovo je kraj jalove rasprave za jedne, epic fail za druge. Dosta je bilo siktanja.

Over & out.

#Τζούτσε

Josephine

Slažem se. Drago mi je što si odlučio da prestaneš da sikćeš.

Mouchette

Quote from: D. on 20-03-2011, 02:04:03

zašto komentarišeš?

Komentarišem jer ne želim da se ugasi naziv koji u par reči oslikava ono što je najlepše na Sagiti (a vidim da ovde komentarišu i oni koji ne shvataju o čemu govorim, pa mi ne pada na pamet da ih sprečavam u tome).
Na kraju krajeva, mislim da je D. kontradiktorna: upravo pokušava da mi kaže da sam glupa a da mi mesto nije na topiku sa ovim nazivom  :)

Josephine

Mušet, ne izmišljaj uvrede, molim te. Nisam ni pomislila da si glupa, a ne rekla.

Prvo, olako se javljaš u ovakvoj temi. Ne pratiš šta se događa, a zauzimaš stranu, priznajući da nisi čitala i da možda nisi shvatila. To vređa.

Drugo, kasno se javljaš. već je odlučeno.

Zašto se, onda, javljaš? Naziv neće biti "ugašen".

Nightflier

Mušet, dobar ti je blog. Postaviću link ka tvom blogu čim reaktiviram svoj blog.
First 666

Boban

Ajde, žene, razlaz sa ovog topika; ima toliko zgodnih mesta okolo za igru.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

Josephine

Niko se ovde nije igrao.

Boban

igra kao sinonim za štagod.

Josephine

Onda lepo tako kaži.

Mouchette

D, budi malo tolerantnija, nemoj mi uskraćivati pravo da naovom topiku budem gluplja od drugih  :)

Nightflier, dobro da si me podsetio da taj blog još postoji  :? Mislim, stvarno je krajnje vreme da ubacim nešto novo, a sad imam i razlog više za to. Hvala.

Josephine

Gluplja od kojih drugih?

Albedo 0

a ko zna, možda ovo nikad nije bio oftopik...

Josephine

Što se tebe tiče - nije, svakako. Obezglavljen i glup.

Nightflier

D, hajde malo trpeljivosti. Digla si glas i privukla si svu pažnju koju si mogla da privučeš na ono što ti je smetalo. Neke od nas si ponukala na razmišljanje, a neke nikada nećeš. Sada je trenutak da pustiš da tišina učini svoje. Daljom raspravom ćeš samo pokvariti to što si postigla. Život počiva na sitnim pobedama. Krupne su veoma retke, a najčešće i nedostižne za većinu nas. Hajde nemoj da svoju pobedu pretvoriš u poraz. Dakle, pax - molim te.
First 666

Josephine

Hvala. To mi je trebalo. :)

xjap

Boban

Možemo li sada nesmetano da se vratimo na priču o glupačama?

Albedo 0

ova k'o da dobija Nobelovu nagradu

MissVranje

Mims

Quote from: Fata Životinjka on 20-03-2011, 02:37:25
Nikola

Bato, ovaj klip ti nije baš ilustrativan. Riba dobro peva, i ne znam na osnovu čega si zaključio da ne mož' biti gluplja?
sheep happens.

Albedo 0

možda ono ''zarij tvoje zube u moju kožu, Nikola''

Mims

Pa šta sad, vampirski ovo-ono.
sheep happens.

Stipan

Dakle i Mouchette upala nepripremljena u unakrsnu vatru k'o i Stipan. :twisted:

Boban

ja i dalje ne znam zašto se deca i žene vrzmaju na ovom topiku...

Josephine

Bobane, budi mudar.

Možda bi bilo fer i da pročitaš kako je sve počelo i kako se odvijalo, pre nego što ostaviš komentar ovog tipa.

Uvek zanemaruješ svoje uloge autoriteta i učitelja. Obiće ti se glavu jednom, ako ti se već sada ne obija.

Tex Murphy

Zaista me je iznenadilo kad je Džon izjavio ono o topiku o igrama.
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Boban

D, ali gde sam ja rekao da je glupost vezana za pol?
Ponekad ne razumem tvoju frustraciju oko irelevantnih stvari.
Ima glupih žena... pa šta? Kakve to ima veze s tobom?
Ima glupih muškaraca... pa šta? Zar nečija glupost negde može da umanji tvoju pamet?
Paramecijum je provokator, a ti nasedaš; sreća tvoja što je manje-više penzionisan ili bi čistio pod s tobom zbog ovakvih ispada.

lilit

Paramecijum k'o da je umro. Ubila ga tolerancija.  :mrgreen:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

scallop

Quote from: D. on 20-03-2011, 12:50:23
Možda bi bilo fer i da pročitaš kako je sve počelo i kako se odvijalo, pre nego što ostaviš komentar ovog tipa.
Alo, bre, D:! Treniraš pressing na ovom topiku i... tako je počelo. Da nisi đubrila ne bi ni nicalo. Da li zaista misliš da smo svi ovde blesavi? Ma, i Paramecijum se pravi blesav. Meni je sve vreme ovaj topik vrhunac gluposti i izbegavam ga što više mogu.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Josephine

Bobane, ajd lepo popij kafu, sedni, pa pročitaj kako je sve počelo.

Ne svodi stvari na banalan nivo.
Ne vređa mene činjenica da ima glupih žena,to, stvarno, nema veze sa mnom. I to ne može da umanji moju pamet.

Stvar je u činjenici da sam se zezala na ovom topiku da treba da se otvori "muški" topik-pandan, a dobila buru groznih i ružnih izjava forumaša. U tom trenutku ništa više nije bilo šala i zezanje, a i preraslo je diskusiju o jebenom imenu topika. I zapazi jednu činjenicu: ja sam najglasnija, još je osoba ušlo u tu diskusiju. Ne pitaš se što?

Ili si samo pročitao prvi pasus i doneo improvizovanu odluku?

I umesto da smiruješ situaciju sada, ti je, neobavešten i neosetljiv na emocije koje su ovde igrale veliku ulogu u obe strane sukoba, raspiruješ.

Razmisli da li to želiš.

Scallope

Vi se, kao i uvek, mešate u stvari koje su daleko od vašeg poimanja. Đubrite i vi, samo što svi poštuju vaše godine. Rekla sam lepo, ako vam nije jasno šta se dešava - ne mešajte se. Zašto biste se mešali?

Boban

NA ZS mi tako izjavljujemo ljubav: vređanjem i nipodaštavanjem.

Počelo je tako, D, da je ovaj topik godinama divno funkcionisao dok se nisi ti pojavila da ispravljaš krive Drine.

Josephine

Pa ako treba da đubrim da i ja pokažem svoju ljubav, đubriću.

Da vidite kako je sa druge strane medalje. Što bi samo vi đubrili ovuda?

scallop

Ovo što je D: izjavila dostojno je ovog topika. Slučajno sam imao majku 25 godina, ženu i ćerku preko četrdeset, radio sa ženama ceo radni vek. Jebote, imaš li još koju notornu glupost u arsenalu za ovaj topik? S obzirom na to da je odnos prema ženama izvan mog poimanja.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

Josephine

Scallope, tri su žene ovde "đubrile". Vi ste pomenuli jednu. Sa kojim ženama imate odnos?

Josephine

Quote from: Boban on 20-03-2011, 13:11:35
Počelo je tako, D, da je ovaj topik godinama divno funkcionisao dok se nisi ti pojavila da ispravljaš krive Drine.

Ne ispravljam krive Drine, odgovorila sam na uvrede. Sad bih ti rekla da ne kenjaš, da mi prostojnost dozvoljava. :)

Albedo 0

QuoteStvar je u činjenici da sam se zezala na ovom topiku da treba da se otvori "muški" topik-pandan, a dobila buru groznih i ružnih izjava forumaša.

PRVA UVREDA NA TEMI

Quote from: D. on 18-03-2011, 17:14:32
Pa kada već smetaš, objasni kako ovo odgovara na temu (osim ako fizičke predispozicije žena nisi pomešala sa njihovom pameću)?

PRVA PROVOKACIJA NA TOPIKU

Quote from: Mims on 19-03-2011, 01:03:25
O jadni li su svi koji se zalažu za očuvanje ovog tradicionalnog topika. Ekonomičnije je da postoji jedan.

Zar je moguće da se na svemogućem jutjubu suočavate samo sa ženskom glupošću?

niz rečenica ''ne shvatap'' i ''ne razumeš'' da preskočimo...

I MUŠKI ČLANOVI FORUMA NAPRASNO DOBIJAJU NEKE VEZE SA DEKANOM FAKULTETA

tačno na PUN MESEC

Quote from: D. on 19-03-2011, 11:52:21
Quote from: Harvester on 19-03-2011, 09:31:09
QuoteMa nije stvar u tome, bre. NEĆU da mi pred očima iskače "Može l' biti gluplja?" svaki put kada otvorim forum.

Ovaj topik (i samim tim njegov naslov) je nastao MNOGO prije nego što si TI došla na forum. A ako NEĆEŠ da ti taj naslov iskače pred očima, rješenje je jednostavno - ne otvaraj forum.

Na forum sam (makar do sada) dolazila da se opustim (ha!), proćaskam, pročitam ponešto pametno, napišem priču (pre svega, jer ne bih uopšte pisala da nemam izazov i mesečna "moranja").

Mnogi od vas znaće šta znači biti žena jednom kada ujutru ustanu sa sisama i dupetom većim nego obično. A na poslu? Tamo vas muške kolege ne slušaju i ne primećuju, osim ako nemate velike sise. Tada vas primećuju. I dupe vam primećuju. A kada govorite, ne slušaju. Ogovaraju vas. Pričaju sa kim ste spavali. Kolega iz drugog odeljenja priča da vas je kresnuo. Više veruju njemu nego vama. Ne slušaju vas. A kada dođe plata - dobili ste od 10% do 20% manju platu nego vaš muški kolega na istoj poziciji. I njega više slušaju. Vama pamet ne pripada osim ako niste manje lepa, muškobanjasta mizoginičarka. Tada će vam možda dati šansu da nešto kažete, jer nema sisa u koje bi buljili dok žena govori. A tek ako primete da ste pametni? Tada će vas svuda spoticati i ogovarati i otvoreno ponižavati. Moj je nastavnik matematike u osnovnoj školi govorio kako su "devojčice glupe za matematiku". A tek ako imate oca tradicionalnog Balkanca? Onda vam je sudbina nečije žene i domaćice (po mogućnostima istog sirovog Balkanca) zagarantovana. I to samo zato što ste želele da pobegnete od oca jer vam je sve branio, i tukao vas i vašu majku pride. A onda dobijete decu, i primorane ste da radite dva posla odjednom. I nemate vremena za sebe, i nemate vremena da pokažete koliko ste pametne, nemate vremena da realizujete svoje talente i svoju pamet, jer je neko tamo, muškog pola, odlučio da su žene glupe, i da im je mesto u kući, i da ne posećuju forum ako im smeta naslov topika koji ih podseća na ono na šta nailaze svakog jebenog dana.

Stvarno, možda bih i odustala od cele ove izmene imena topika. Jasno mi je šta Melkor kaže. Forum je organizovan po principima opšte slobode i autocenzure, i svi to volimo.

Ipak, kada mi napišete ovakav (citirani) post, setim se da onda i ja imam slobodu da se bunim, kao što vi imate slobodu da me terate da pravim meze (makar i iz zezanja) ili da mi poručujete da ne otvaram forum ako mi se ne sviđa.

Da ste imali Melkorov argument za zadržavanje teme topika, odustala bih.

Ovako ću da se bunim kada god budem otvarala forum (ako).  

I da se razumemo: ne zahtevam ništa. Zamolila sam.

Джон Рейнольдс

Quote from: D. on 20-03-2011, 13:08:45
Stvar je u činjenici da sam se zezala na ovom topiku da treba da se otvori "muški" topik-pandan, a dobila buru groznih i ružnih izjava forumaša.

Buru groznih i ružnih izjava? LAŽEŠ.

Post #737, D.:

Ne znam, ali sve mi češće pada na pamet da otvorim topik "može l' biti gluplji?", tek ravnoteže radi...

Post #738, Kunac:

Trebalo bi naziv topika promeniti u Može l' gluplje. Da bude neutralno. Ovako je mizoginično. Dajte, da pokrenemo peticiju.

Post #739, ja:

Protiv. Ja sam za to da se pokrene i muški topik, pa da vidimo tu ravnotežu.

Post #740, Harvester:

Ne znam šta te zaustavlja. Za top naslov predlažem onog idiota Roberta Petinsona i njegovu izjavu o vaginama.

A onda...

Post #741, D.:

Prvi post imao je razlog da se zove naslovom teme, međutim ovo se pretvorilo u proslavu "ženske" gluposti.

Da otvorim ravnotežni topik sprečava me činjenica da glupost nije vezana za pol.

Kunčev predlog je dobar - ne bih da kvarim zabavu, ali promeniti naslov topika.

* * *

Dakle, D, idi leči svoje komplekse negde drugde.

#Τζούτσε

Josephine

Isto važi i za tebe. Ti si najveći krivac što se ovo izrodilo u ovakvu raspravu.

I dok si ti ovde prisutan i đubriš, đubriću i ja. Zapamti to.