• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Može l' biti gluplja?

Started by Paramecijum, 12-05-2007, 14:59:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

tomat

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Josephine

Quote from: Harvester on 19-05-2011, 07:51:36
Quote from: Plut on 19-05-2011, 02:13:19
Ja se izvinjavam, a ko je dotična?

You're joking... right?

Pa, očigledno nije važna žena. Osim neizjebanima (Lorda isključujem odmah iz ove kategorije, sa njim neću da se kačim).  :lol:

Lord Kufer

Svaki pravi muškarac zna da je sa slikama mnogo manje problema  :idea:

Josephine

Eh, tom logikom mogli bismo da pomislimo i da svaka prava žena zna da je sa živim muškarcima mnogo lakše nego sa njihovim slikama...  :idea:

Tex Murphy

Quote from: D. on 19-05-2011, 12:18:09

You're joking... right?

Pa, očigledno nije važna žena. Osim neizjebanima (Lorda isključujem odmah iz ove kategorije, sa njim neću da se kačim).  :lol:

Speak for yourself, meni je važna. Osim toga, šta dođavola vi žene uopšte znate o ženama?
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Josephine

Znam da ti je važna. Vidi se to...

Tex Murphy

So what? Tebi je važan Ratko Mladić, tako da sam u svakom slučaju bolje prošao.
Genetski četnik

Josephine

Ko?

Meni su važniji živi muškarci (pametni i zgodni, al malo ih ima, jbg) od retuširanih slika. A i bolji su u krevetu od fotki.

Tex Murphy

Treba li na osnovu toga da zaključim da si testirala i žive muškarce i fotografije? That's gross!
Genetski četnik

Josephine

Ne više nego što si ti testirao fotke, očigledno.

Tex Murphy

Ja ne vidim gdje sam ja spomenuo fotografije, biće da si nešto pogrešno razumjela, dovoljno da nepromišljeno izletiš u javnost sa svojim seksualnim fetišima.
Genetski četnik

Josephine

Pa ja ne vidim na koji drugi način Krafordova može da ti bude važna. Osim preko fotografija. Samo tako si je i video.

Problem je što bi se većina vas, kojima je važna, od nje žive poplašila. Onda vam nikakav fetiš ne bi pomogao da se uspravite.

Al je bitno da se ističete glupošću.

Kunac

Zašto se vas dvoje stalno začikavate?
"zombi je mali žuti cvet"

Tex Murphy

QuotePa ja ne vidim na koji drugi način Krafordova može da ti bude važna.

Pa to što ne vidiš je tvoj problem, ali nije strašno, apparently imaš i većih problema od ćoravosti...

QuoteProblem je što bi se većina vas, kojima je važna, od nje žive poplašila.

Je li? A kako to? Možda si je upoznala lično? Ili bar vidjela uživo?
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: Kunac on 19-05-2011, 13:54:59

Ja nastojim da izbjegavam kontakte sa umno porem..., pardon, osobama sa posebnim potrebama, ali ona nalazi za shodno da stalno paradira okolo svojom iskompleksiranošću i pri tome bez ikakvog razloga odgovara na moje postove.
Genetski četnik

Kunac

Nemoj tako Harvi. Ona je dama. A i kupila je Ostrvo prokletih. Treba to poštovati.

Josephine

Quote from: Harvester on 19-05-2011, 14:05:15

Ja nastojim da izbjegavam kontakte sa umno porem..., pardon, osobama sa posebnim potrebama, ali ona nalazi za shodno da stalno paradira okolo svojom iskompleksiranošću i pri tome bez ikakvog razloga odgovara na moje postove.

Da nisi iskompleksiran (i da nemaš posebne potrebe), ne bi ni odgovarao na moje postove.

Джон Рейнольдс

Stvarno nemoj tako, Harvi. Pa ovo je idealna tema za D-ina paradiranja svime što ima da ponudi.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

Ni vi ne zaostajete u ponudi. Ne samo u ovoj temi.

Tex Murphy

Quote from: D. on 19-05-2011, 14:23:01
Quote from: Harvester on 19-05-2011, 14:05:15

Da nisi iskompleksiran (i da nemaš posebne potrebe), ne bi ni odgovarao na moje postove.

Na tvoj post sam odgovorio tek nakon što si ti DVAPUT odgovorila na moje.
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: John Reynolds on 19-05-2011, 14:24:09
Stvarno nemoj tako, Harvi. Pa ovo je idealna tema za D-ina paradiranja svime što ima da ponudi.

I to što kažeš, potpuno sam smetnuo s uma na kojoj se temi nalazimo :-)
Genetski četnik

Josephine

Smetnuo si ti dosta toga s uma. Možda si smetnuo i ceo um.

Plut

You're joking... right?

"Ja ovo, ti ono, a ja onda ovo, ali ne...ti ono" i dok vi tako, ja osta bez odgovora. Evo stidim se, :oops: vrlo je očito da ne pratim moderne tokove, tako da stvarno ne znam ko je dama. Ali, zaista. Zašto mi ne verujete? :(

Kunac

Koja? Sindi ili Ana?

Plut

Kunac

Kako nebitno? Ne budi takav. Ana zaslužuje rispekt i to u fulu. Ja sam, među nama, ekspert za Anu. So, here it goes.

Ana Sakić je srpska glumica rođena 1978. godine u Kruševcu. Poznata je po prirodno plavoj kosi i spremnosti da se ogoli pred kamerama (naravno, pod uslovom da uloga to zahteva). Zbog kontoroverznog odabira filmskih rola dobila je laskavu titulu kraljice srpske eksploatcije. Debitovala je u filmu Diši duboko (2004), a među najznačajnije uloge ubrajaju se one koje je ostvarila u ostvarenjima Đavolja varoš (2009) i Srpski film (2010) - zanimljivo je u oba filma biva ubijena tokom scene seksa. Ana Sakić je ostvarila i zapaženu ulogu u seriji Selo gori, a baba se ćešlja u kojoj je dočarala lik Ingrid, a ove godine je očekuje i premijera akcionog trilera Cat Run - prvog inostranog filma u kome se pojavljuje. Poznata je po izjavama: "Siluju me na filmu, pa šta?" i "Slikala sam se gola sa razlogom".

mac

Zapravo, Ana Sakić zaslužuje poseban topik više od Dunje Ilić.

Tex Murphy

Quote from: Plut on 19-05-2011, 16:05:53
Za Anu sam pitala.

My bad, ladno sam pomislio da pitaš za Sindi :oops:
Što se tiče Ane, moram priznati da sam i ja pomislio "Who the hell is that?" Od tih stvari u kojima je glumila gledo sam samo Srpski film, a tamo nije baš među glavnim glumicama...
Genetski četnik

Tex Murphy

Quote from: D. on 19-05-2011, 15:01:20

Nisam! Tu je! :!:
Genetski četnik

Kunac

Zapravo, otvorio sam svojevremeno poseban topik posvećen ovoj istaknutoj umetnici, ali na Novim kadrovima. Ako nekog zanima, neka baci pogled:::

http://novikadrovi.net/phpBB3/viewtopic.php?f=17&t=737&p=6900&hilit=Ana+Saki%C4%87#p6900

Alex

Ja gled'o Anu u pozorištu. Nije bila loša, a bila je i golišava.

A Cindy je legenda, za svakog estetu.
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Kunac

Quote from: Alex on 19-05-2011, 17:26:09
Ja gled'o Anu u pozorištu. Nije bila loša, a bila je i golišava.
Pa zar i u pozorištu? Zaista je zaslužila krunu.  xqueen1

Josephine

Quote from: Harvester on 19-05-2011, 16:56:42

Pa da, tebi je lako da proveriš. Samo pogledaš u gaće.  xcheers

Agota

Quote from: Alex on 19-05-2011, 17:26:09

A Cindy je legenda, za svakog estetu.
Daaaaaaaa
moja miljenica je naravno boginja Ursula Andress

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Джон Рейнольдс

Tjah. Većina tih Plejboj zečica su plastične krampače, ali im se tu i tamo potkrade neka kul riba poput Dru Barimor.

Mada je, realno, suština Plejboja Džejn Mensfild. Većina posle nje je travestija. Džejn kipi raskalašnošću o kakvoj današnje nesrećnice mogu samo da sanjaju i da je neuspešno kopiraju.

Čak se i Sofija Loren slaže sa mnom.

America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Agota

U pravu si Johne, cak je i Hju Hefner to jednom izjavio rekavsi da je zapravo sustina plejboja da cica ima telo Džejn Mensfild i lice Dzudi Garland.
A super je Dru obozavam je  :)
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Джон Рейнольдс

Nije mi simpatičan Hju, ali kad se slaže sa mnom, onda je u pravu.  :lol:

#Τζούτσε

Agota

A inace tvoj forumski imenjak John  Derek je napravio po meni najbolje fotke za playboy.
  Te su recimo '60-'70 zlatna era playboya.
Ove nase mucene zecice  za par hiljada  jura se slikaju :( da bar uzmu milionce i da ih boli stikla  xyxy a ovako to na kraju ispadne ko bugarska  poslovna pratnja.Zar ne?

Tex Murphy

Quote from: D. on 19-05-2011, 17:44:37
Quote from: Harvester on 19-05-2011, 16:56:42

Pa da, tebi je lako da proveriš. Samo pogledaš u gaće.  xcheers

:!:
Genetski četnik

Perin

Muškarac razmišlja penisom!  :!:

lilit

Perine,
da nam nacrtaš još nešto?  :lol:
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

ginger toxiqo 2 gafotas

...pijana i osvedočeno tupava Ana Nikolić o padu vrednosti...

ANA NIKOLIC EXKLUZIV NA SUDU 31.5.2011.
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Shozo Hirono

čuo sam da seka usvaja neko crnče u africi, ali propustio sam kada je ova gore usvojila japanče?

Alex

Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

mac

Ma nije se rugala, baš sam gledao taj segment. U celoj priči Srbi nisu ni bitni, nego nas je potkačila tek reda radi. Ejmi Vajnhaus je bila centralna vest i glavna meta zajebavanja.

Alex

Počelo je sa Amy, ali se nastavilo sa Srbijom, i to se vidi.

mac

Ovaj video nije potpun segment, isečeni su delovi. U potpunom segmentu to izgleda drugačije. A čak i u ovome što se vidi imamo onog lika prvog zdesna koji prokomentariše "Srbi su imali genocid, a ovo im je bilo gore od toga". Tu su recimo Srbi iskorišćeni da bi se stvorila šala, ali sami Srbi nisu cilj te šale. Zatim kad voditeljka citira Šutanovca kako je koncert "bio sramotan", a voditeljka mu odgovara "kao i vaša zemlja", to je klasična "i ja tebi" fora koja nije ciljana specijalno na Srbe.

Ponavljam, Ejmi je bila tu na meti, a Srbi su kolateralna šteta.