• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Može l' biti gluplja?

Started by Paramecijum, 12-05-2007, 14:59:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Hobit

Quote from: Meho Krljic on 11-08-2011, 17:35:43
Ima nas ipak... mada impotencija nije nešto čime se inače hvalimo unaokolo.

Ostao ti je mlitav posle čitanja onog elaborata???

Ne verujem ti...
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

Meho Krljic

Rečenica koju sa manjim izmenama čujem tako često...

Hobit

:!:

Koja?
Ima dve rečenice...
Tako često čuješ da ti je mlitav.......?
Sve će na kraju biti dobro, a ako nije dobro, znači da još nije kraj!

Josephine

Ja jedino mogu da zaključim da se Mehi diže na druge stvari u životu, a ne na forumske postove.

Kako se mnogima ovde, u nedostatku drugih stvari, diže na postove, logično je da mu mnogi često ne veruju.  :lol:

Agota

Quote from: Hobit on 11-08-2011, 18:44:49
:!:

Koja?
Ima dve rečenice...
Tako često čuješ da ti je mlitav.......?

i labavi ume da zabavi  xrofl
izvinjavam se ,nemam obicaj ,ne znam sta mi bi  :oops:
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Albedo 0

Quote from: Meho Krljic on 11-08-2011, 18:35:38
Rečenica koju sa manjim izmenama čujem tako često...

Meho Krljic

Quote from: Agota on 11-08-2011, 18:51:42
i labavi ume da zabavi  xrofl

Ovo me podseća na ono:

- Jozo, jel bolje ak imaš velikoga il ako si dobar tehničar?
- Pa, da si dobar tehničar.
- Ha, evo ga još jedan sa malim!!!!

A ako već kačimo slike nabildovanih žena, neću propustiti da ponovo slavim lepotu Autumn Raby

Tex Murphy

Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Savajat Erp

Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Josephine

Što se bildovanja tiče, meni muška nabildovana tela nisu privlačna.

Tex Murphy

Genetski četnik

Josephine

Priznaj da si spremio ovaj odgovor. Samo si čekao da postujem očekivanu stvar.  :lol:

Meho Krljic

Autumn Raby je boginja ali jasno je da konvencionalni standardi lepote mnogima ne dopuštaju da to i vide. Mogu li biti gluplji? Verovatno mogu ali nije to tema vredna prosipanja žuči. Ima nas koji umemo da je volimo.

Josephine

Savajat Erp

Мени није...но, није ни битно, све има своје. :)
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Kunac

Seka Aleksić je opoganila jednu od lepota Srbije. Evo kako je to izvela:

http://www.youtube.com/watch?v=jmgPS6-4ztk&feature=player_embedded

Prvo Paskaljević mlađi, pa sad ovo...  xrotaeye
"zombi je mali žuti cvet"

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Josephine

Quote from: Agota on 31-08-2011, 22:24:24
ovo je da covek  ne veruje 
http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/3370/marijana-monako-je-u-francuskoj/komentari

I genijalan zaključak novinara:

QuoteI posle neka neko kaže da su plavuše glupe i da od njih ne možemo neke nove stvari da naučimo!

:roll:

Plut

Kakvi novinari - takvi sagovornici.

Agota

da nema onog sad vec cuvenog  snimka, covek bi pomislio da joj neko pakuje

Джон Рейнольдс

Aha. Zapravo je novinar glup. Ovo odmah da se prebaci na muški topik!
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Josephine

Boban

evo kako vas dvoje istovremeno i paralelno mislite isto; mnogo ste zapravo sličniji nego što to želite da priznate.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

ginger toxiqo 2 gafotas

Vesna Radusinović: Nata je izvikana grešnica!

VRUĆ hleb je dobio ozbiljnu konkurenciju u književnom svetu. Novi roman spisateljice Vesne Radusinović ,,Grešnica", koji je izašao pre mesec i po, dobio je krajem prošle nedelje šesto izdanje. Zbog velikog uspeha, a na veliku radost svoje čitalačke publike, Vesna ovih dana intenzivno radi na nastavku knjige, u kojoj namerava da napiše sve ono što nije stigla u prethodnoj.

- Ja sam najveća grešnica u Srbiji, koja je od najranije mladosti dobijala raznorazne ponude, za koje bih, da sam svetica, rekla da su nepristojne - kaže nam Vesna Radusinović. - Da ne bih davala samo sebi na značaju, znam mnoge grešnice. Hrabre, samostalne, pametne žene koje se uvek nalaze na raskršću između dve vatre. Javnih i tajnih života, pri čemu je njihov tajni život i plemenitiji i bolji i sadržajniji od javnog.

,,Grešnicu" često povezuju sa pop pevačicom Natašom Bekvalac, čijim se ljubavnim vezama i brodolomima slade tabloidi, a Vesna kaže da je svako pitanje o Nataši asocira na lažni moral.

- Ovo je vreme strahovlade lažnih svetica, za koje svi znaju kakve su i šta rade, a sve im je oprošteno, da se ne bi rusile iluzije o njima. S druge strane, postoje izvikane grešnice, a Nataša jeste jedna od njih, koju su ko zna već od kada razapeli na stub srama, a ona je, jednostavno, žena koju niko neće da brani. Lepa je i zgodna, mlada i ume da peva. To je neoprostiv greh - konstatuje Vesna.

FILM "ONA I ONA"

PROTEKLIH nedelja spekulisalo se o tome da je holivudska diva Anđelina Džoli poželela da snimi film o našoj najpoznatijoj pevačici Ceci Ražnatović, a Vesna kaže da su se za ekranizaciju njenog romana ,,Ona i ona", koji povezuju sa Cecom i Arkanom, raspitivali mnogi inostrani producenti.

- Ne znam koja će se verzija više dopasti Anđelini Džoli, da li službena verzija koja je bila cenzurisana i po najskandaloznijim tabloidima, da se Ceca slučajno ne naljuti, ili ova moja književna verzija na koju niko nije imao primedbe, ako je iole poznavao taj par. U svakom slučaju Ceca i Arkan su metafora jednog vremena za koje su samo naivno verovali da je zauvek prošlo - završava Vesna
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Josephine

Tex Murphy

Genetski četnik

Josephine

ginger toxiqo 2 gafotas

Jelena Golubović oduševljena Dalijem

BARSELONA vas jednostavno opušta. Beogradska rediteljka i glumica Jelena Golubović boravila je nedavno u Španiji, a poseban utisak na nju je ostavio Dalijev muzej u ovom gradu. Naša umetnica je toliko bila opčinjena voštanim figurama Salvadora Dalija i njegove večite inspiracije Gale, da jednostavno nije mogla da odoli iskušenju i pokaže pola poprsja, želeći da kopira veliku slikarevu ljubav.

- Eto, šta vino i leto mogu da učine od običnog turiste i umetničke duše. A možda sam i ja preterala u želji da konačno nađem nekog svog Dalija - otkrila nam je Jelena Golubović.

Mlada umetnica koja je diplomirala u Ukrajini, na Fakultetu dramske umetnosti u Kijevu, ima iza sebe sedam pozorišnih predstava koje je režirala i u kojima je igrala. Sada u Kijevu sprema i master rad.

- Inspirisana sam, skoro opijena knjigom Emira Kusturice ,,Smrt je neprovjerena glasina". Pišem master rad, a naslov teme je ,,Da je Hitler imao TV, dobio bi Drugi svetski rat" - dodaje Jelena koja naglašava da od Ministarstva kulture mesecima bezuspešno pokušava da obezbedi sredstva za svoja nova četiri projekta.

http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:344282-Jelena-Golubovic-odusevljena-Dalijem
"...get your kicks all around the world, give a tip to a geisha-girl..."

Josephine

Ni ovo mi nije jasno.

Tex Murphy

Genetski četnik

Josephine

Šta ću, srećo, kad mi nije jasno. Al ozbiljno.

Boban

pa i nije ovo topik da tebi bude jasno, već da se muškarci naslađuju.

Tex Murphy

Jel ova Jelena Golubović neki celebrity? Nisam čuo za nju.
Doduše, ja nisam čuo ni za Mirjanu Novaković.
Genetski četnik

Josephine

Jedina joj je greška što se javno kaje što je pokazala sisu.

Tex Murphy

Da, da, satra se od kajanja...
Genetski četnik

Джон Рейнольдс

xrofl

Samo sam čekao kad će D. da udari po komentarima! Bode je ovaj topik u slavu ženske gluposti, pa to ti je. Zapravo, nije glupost toliki problem koliko boli onaj davnašnji EPIC FAIL promene imena.

Razočaraću se ako odsad na ovom topiku svakoga dana ne osvane neka nova vest.
America can't protect you, Allah can't protect you... And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Boban

ženska glupost je konstanta... svikli smo pa i ne primećujemo.

Josephine

Ali meni ozbiljno nije jasno? Mislim, ima tu i tamo zaista dokaza glupavosti pojedinki, no ja ionako nikad nisam bila sklona da se smejem i rugam tuđoj gluposti, jer pojedinac na sopstvenu pamet može da utiče do određene granice.

Razumem i da je topik više razumevan kao kritika (ženskog?) društva.

Ali ova dva poslednja posta mi stvarno nisu jasna, kao ni naziv teme "raspisale se dame".

Cmok za bejbe (ne brini, i na tebe utiče pun mesec).

Джон Рейнольдс

Postoji i proširena verzija te teorije, jedan od post-Marfijevih zakona. Ide nešto kao... Ukupna inteligencija na Zemlji je konstanta, a broj stanovnika se stalno povećava. To sam, doduše, uvek doživljavao kao žal za prošlim vremenima, ali se može uglaviti u ovu priču jer je žena na svetu više.  :lol:

#Τζούτσε

Josephine

S obzirom kako su tebi i Bobanu glupavi i providni pokušaji da me isprovocirate, taj višak je u potpunosti nevidljiv. :lol:

Boban

Dok se ti zajebavaš na ovom mestu, mene žene razvlače po drugim topicima...

Josephine

Ah, da, vidim da te sada zovu i "Bobo".

Nek te razvlače, voliš ti to. A ja nikada ljudima ne branim zadovoljstva...

Boban

To je opet na tvoj račun. Ne čini li ti se da se ta malecka malo zanela i da te previše parafrazira?
Nije joj ovo prvi put. Nije valjda da ćeš to mirno gledati?

Josephine

Malecka i nije tako malena kako ti se čini. Reče jednom da ima pedesetak godina. Ja se bijem samo sa sebi ravnima ili jačima.

Boban

"Malecka" u muškom pogledu na svet ima sasvim drugačiji smisao od toga koji ti naturaš.

Josephine

Bobo, jel ti to pokušavaš da me utrpaš u kalup? Srećno ti bilo...

Ćuti i uživaj u maleckama. Vidiš da čekaju u redu. Za mene ne brini. 

Boban

Ako si uvek na drugoj strani od svih, onda zapravo nisi nigde...

Josephine

Pa nisam od svih. Ali ti to, izgleda, ne vidiš.

Uostalom, postoji razlog što me malecke parafraziraju...

Stipan

Vidim li ja to ovde neko zrnce ljubomore?

Джон Рейнольдс

Exkluziva samo za Sagitu. Pre pola sata, Požeška:

Vozačica, naravno - plavuša!  :| Kad je videla da fotkam, zbrisala u prodavnicu bicikala desno.

Pauk se taman spremao za akciju, vidi se deo opreme.

#Τζούτσε