• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Homolje ovih dana

Started by drf, 27-06-2007, 16:01:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

drf

Sivka, ti si čudo. Nadam se da ne postoji intervju sa mnom - Slavko me izvukao iz kreveta i nagnao pred kameru i novinarku pre kafe...

Zoka

Zdravo svima!!!
Ja sam Zorica Poznan - Zoka , Devojka koja iz zasede sa strelom ubija devojku iz zlatne garde (strela joj prolazi kroz vrat)!!!

Utisci sa snimanj su fenomenalni,ekipa je sjajna i nadam se da cemo u buducnosti saradjivati!!! :)

Zoka

POseban pozdrav za Slavka i Dragana!!!! :!:

Meho Krljic

Quote from: "Zoka"Zdravo svima!!!
Ja sam Zorica Poznan - Zoka , Devojka koja iz zasede sa strelom ubija devojku iz zlatne garde (strela joj prolazi kroz vrat)!!!

Utisci sa snimanj su fenomenalni,ekipa je sjajna i nadam se da cemo u buducnosti saradjivati!!! :)

I mi pozdravljamo ubicu koji očigledno uživa u svom poslu.  :lol:

David

cao, zoks!
i neka si je, i treba! :D
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

Zoka

Mozda sam se pogresno predstavila...Ni sam ja samo ubijala radila sam i neke druge stvari ali me po toj tituli razlikuju od drugih  :!: A i tako me je Dragan predstavio...

Ako vas nesto interesuje slobodno pitajte!!!

Meho Krljic

QuoteAko vas nesto interesuje slobodno pitajte!!!

Da li ti je ovo prva žrtva? Kakav je osećaj kada se beživotno ljudsko telo nađe pred tvojim nogama? Da li osećaš navalu adrenalina? Ima li moralnih dilema?

David

Quote from: "Zoka"

Ako vas nesto interesuje slobodno pitajte!!!

koji si znak u horoskopu?
i... i imas li decka??  xsmlove2

Zoka

Da ovo mi je prva zrtva  :)

Adrenalin radi kao ne normalan,super je osecaj,a to cete nadam se i vi videti na malim ekranima...

Zoka

koji si znak u horoskopu?
i... i imas li decka??  

u horoskopu sam strelac i imam decka...

David

Quote from: "Zoka"koji si znak u horoskopu?
i... i imas li decka??  

u horoskopu sam strelac...

[pa, da, uloga zivota, strijelac - strijelica.. ]

e, pa super, i ja sam!
06.12.xxxx, stvarno!
zamisli tek kako bi smo se super...  xsmlove2

Quote from: "Zoka"
...i imam decka...

:oops: :(

sada bih te trebao pitati 'a ima li on tebe??', ali necu... mozda imas imas strijelu u rukama?!
spasiva na odg. :)

sivka

Pozdrav Zoko!!
Lepo sto si se pridruzila.
Da li si znala za legendu o Zlatnoj i Srebrnoj kraljici pre nego sto si pozvana na snimanje?
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

Zoka

Luk i strelu uvek imam pri ruci...

Na intimna pitanja ne moram da odgovaram ako ne zelim je l' se slazes sa mnom Davide???

Zoka

POzdrav SIVKA!!!!

Nisam znala nista o legendi,ali kada nam ju je Slavko ukratko ispricao bila sam odusevljena i naravno pristala sam da igram u filmu!!!

David

ma, sve je ok, zoks, zezam
  • se malo... xknuddel

i prica iz serije je skroz interesantna, i iako locirana duboko u istoriju, sa refleksijama je i na ovo nase vrijeme i drustvo - pravi trenutak da neko konacno pokaze i danasnjim radikalnim feministicama [a ko to moze bolje od zena - zenama!!] da nisu samo muskarci uvijek bili 'krvozderni' i da nisu samo oni 'zapocinjali i vodili ratove', te da to isto - sa zenama u ratnickim ulogama - moze i sutra da nam se ponovo desi!!!  :mrgreen:

sivka

Zoko, da li ti se cini da je tvoja uloga po necemu posebna? Kako si reagovala kad su ti rekli da ces ti biti ta ratnica koja ce da osveti svoju kraljicu?

Zoka

Quote from: "sivka"Zoko, da li ti se cini da je tvoja uloga po necemu posebna? Kako si reagovala kad su ti rekli da ces ti biti ta ratnica koja ce da osveti svoju kraljicu?

Svaka uloga je na svoj nacin posebna!!!

Ja sam u nekim situacijama bila "desna ruka" moje kraljice,i bilo je sasvim ocekivati da uradim sve kako bi je osvetila i zastitila!

Kada mi je Slavko rekao, da cu ja biti ta koja ce izaci ispred zlatne kraljice i njene garde i da cu prva ispaliti strelu a odmah zatim izvuci svoj mac i krenuti u borbu,za mene je sve to u pocetku izgledalo nestvarno,i nisam bila sigurna da cu ja to uspeti,ali kada je prosla montazna proba i kada je pocelo snimanje ja sam dala sve od sebe i Slavko je samo rekao "STOP,NAJEZIO SAM SE,KUPLJENO". Nisam bila sigurna da li sam dobro cula ali po licima ljudi koji su stojali pored mene shvatila sam da su zadovoljni!!!

drf

Pozdrav, Zoko!
Milo mi je što si tu. Od mene su se već umorili.

sivka

Quote from: "drf"Pozdrav, Zoko!
Milo mi je što si tu. Od mene su se već umorili.

Nismo.
Ja nisam.
:lol:  :lol:  :lol:

marduk

Quote from: "marduk"Majstore, a zašto Rajkova pećurina glumi-menja Dubočku? Verovatno zbog fantasmagoričnije atmosfere ili .....???

Ajd' da se ponovim, možda neko odgovori na dilemu!  :!:

angel011

@marduk:

Quote from: "drf"Dubičku je nemoguće snimiti. Bar za ovako šta. Tehnika ne može da priđe ni blizu, struje ima samo u atmosferi. Eventualno one nedokazane, podzemne.
Sivka, hvala, imam. Sad jurim vile. Imam dosta priča, nedostaje mi kraj, mesto i razlog da se za to mesto vežem. A da ne bude ovaj kraj, jer se tu (ako Bog da) sledeće godine još dva puta vraćam. Dakle: trebalo bi da se odlučim gde radim vilinsku u septembru.
EDIT: radni naslov ove epizode je ZLATNO RUNO ZVIŽDA. Kraljice, tražeći sebi priliku, začikavaju zmaja da izadje i izabere jednu. Niko ne izlazi, jer unutra nije zmaj već bolesna, zajedljiva i do srži pokvarena aždaja koja pusti jedan puuuf! kad kraljice odu. Od tog pufa sve je krenulo.
We're all mad here.

Zoka

Ja nisam bila ni u jednoj ni u drugoj pecini (u Dubokoj jer ne moze da se oridje,a u Rajkovoj zato sto je jako hladno i u nju su isle samo kraljice i ekipa),ali sa slika koje je uradio Dragan mogu da Vam kazem da je unutra fenomenalno i prelepo a od prilozenih slika imate jednu u kojoj su kraljice u pecini pa mozete bar malo da zavirite u nju!!!!

slavkod

Upravo smo snimili i poslednje kadrove ove epizode!
I dalje je pretoplo u Homolju.
Rajkova pecina je morala da odigra Dubocku pecinu zato sto u njoj ima struje,a po pecinama se ne snima bez rasvete.
Ako nas producent posalje fotose videce se i jedna i druga pecina.
Ako nam se pridruze i ostale devojke videcete da je svaka od njih imala svoj lik a da nisu bile samo nekakva pratnja.Sta ce te tek reci kadad vam se javi nas strucnjak za borbu nozem Sandra.
Salu na stranu,bilo je divno raditi sa ovakvom ekipom koja ne samo da je voljna da uradi ono sto se trazi iznad sto posto procenata ,nego stalno dolazi sa novim idejama koje mogu da obogate citavu stvar.
VELIKI POZDRAV ZA ZLATNE I SREBRNE DEVOJKE-SVE SU ZLATNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kao da smo ih potapali u vode Peka.
Slavko ide da se tusira posto je upravo stigao sa puta.

Sova

Quote from: "slavkod"Upravo smo snimili i poslednje kadrove ove epizode!
I dalje je pretoplo u Homolju.
Rajkova pecina je morala da odigra Dubocku pecinu zato sto u njoj ima struje,a po pecinama se ne snima bez rasvete.
Ako nam se pridruze i ostale devojke videcete da je svaka od njih imala svoj lik a da nisu bile samo nekakva pratnja.Sta ce te tek reci kadad vam se javi nas strucnjak za borbu nozem Sandra.
Salu na stranu,bilo je divno raditi sa ovakvom ekipom koja ne samo da je voljna da uradi ono sto se trazi iznad sto posto procenata ,nego stalno dolazi sa novim idejama koje mogu da obogate citavu stvar.
VELIKI POZDRAV ZA ZLATNE I SREBRNE DEVOJKE-SVE SU ZLATNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kao da smo ih potapali u vode Peka.
Slavko ide da se tusira posto je upravo stigao sa puta.

Pa nek dodju sve devojke da nam pisu utiske sa snjimanja. Vama to nije bio surovi posao vec pravo uzivanje a Homolje je prelepo. Jos ako je bilo i ladnog piva. 8)
I djavo može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.

marduk

Quote from: "slavkod"

OK je bilo snimati u Rajkovoj za ono sto vama treba, zao mi je samo sto (verovatno) niste uhvatili MONUMENTALNI ulaz u Dubochku i iskoristili ga u neke svrhe...

p.s. izvinjavam se za speleoloshke upade, ali sta cu kad sam taki...

drf

To je taj monument.

sivka

Od ovog prizora verovatno zastane dah.  
:lol:

marduk

Zoka

Veliki pozdrav i vama Slavko!!!

Je l' ste snimili sve kadrove koji su nedostajali????

sivka

I, da li ce nam se pridruziti zlatne i srebrne?

Nadala sam se dogodovstinama sa snimanja, ali svi ucutaste.

:lol:  :lol:

drf

Meni kezeće konekcija. Nalepiću još slika, a o zbivanjima... Biće...

drf

tonac pažljivo osluškuje... ima tu nekih dekoncetracija...

splet

visinske pripreme

koreograf iz duboke, Janko, uči cure vlaško kolo

deca

slavkod

Srebrna nam je Kraljica na snimanju neke serije,sto ce da potraje prilicno i ne verujem da stize da izadje na sajt,a zlatna se javljala danas da je probala i da joj nesto ne ide konekcija.
Verovatno da ce se javiti uskoro.Ona je takodje vrlo zauzeta devojka posto radi i kao novinar i trenira(crni pojas i takmicenja nisu bas laka obaveza)
Nadajmo se da  ce te uskoro upoznati i naseg urednika koji je i zasluzan sto smo dobili priliku da vam se predstavimo.
Sto se dogodovstina tice bilo ih je svakakvih.Ovde su fotke sa snimanja dve scene sa ljudima iz sela Duboke,koji su ovo prihvatili kao lep razlog da naprave seosko veselje u koje su nas prihvatili.Bez obzira na vrucinu i nase obaveze da snimimo sve sto smo planirali za taj dan,stigli smo i da se druzimo sa njima .Ljudi su takvi da smo se odmah osecali kao sa starm prijateljima.Narvno da su devojke bile predmet opsteg interesovanja i da su ih ocarale,a kako i ne bi.
Ne sumnjajte da je pisac koristio priliku da sakuplja nove ideje,ima o tome i foto dokumenata.

Boban

Ono što ja mogu da zapazim, jeste da su prizori koje kačite ovde sve sitniji i sitniji, umesto da bude obrnuto, te da to izaziva potčulno negodovanje auditorijuma. Nadam se da ste svesni da domaći film bez (bar) erotike nema mnogo šansi; mora postojati (bar) jedna vruća scena koja se zatim maximalno ukomponuje u trejler i na plakat to onda bude kako treba. Ova tema koju radite plače za erotikom, znate ono: red mistike, red borbe, red filozofiranja, pa onda erotika naglo prekinuta borbom, pa filozofija, pa tako u krug do kraja. Ne morate sav materijal da uvrstite u prvu verziju; ostavite nešto za Directors Cut.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

mac

Ko o čemu, BOBA o uštipcima...

Rile

Quote from: "Boban"Ono što ja mogu da zapazim, jeste da su prizori koje kačite ovde sve sitniji i sitniji, umesto da bude obrnuto, te da to izaziva potčulno negodovanje auditorijuma. Nadam se da ste svesni da domaći film bez (bar) erotike nema mnogo šansi; mora postojati (bar) jedna vruća scena koja se zatim maximalno ukomponuje u trejler i na plakat to onda bude kako treba. Ova tema koju radite plače za erotikom, znate ono: red mistike, red borbe, red filozofiranja, pa onda erotika naglo prekinuta borbom, pa filozofija, pa tako u krug do kraja. Ne morate sav materijal da uvrstite u prvu verziju; ostavite nešto za Directors Cut.

Izgleda da si hteo reći
red mistike, red erotike,red borbe,red erotike,red erotike,red erotike,red erotike,red erotike,red erotike, red filozofiranja, pa onda erotika naglo prekinuta borbom, pa filozofija, pa tako u krug do kraja.

Boban

Ja samo zelim da ovaj projekat uspe.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

varvarin

Ja se slažem: red mistike, red mačevanja, red erotike (makar samo malo)  je formula koja dobija!!!

Meho Krljic

Mada i bez mistike i mačevanja uspeh skoro da je zagarantovan.

No, da ne spuštamo raspravu na moj nivo, ja nisam siguran kako bi izgledala erotika u matrijarhatu koji se ovim igranim programom prikazuje, ali sigurno bi bila zanimljiva.

drf

Ej, bre: ovo je DOKUMENTARAC. Ako se neko otvori za film, prvi glasam za slatke tajne iz davnina.

Zoka

Quote from: "sivka"

Nadala sam se dogodovstinama sa snimanja, ali svi ucutaste.

:lol:  :lol:

Dogodovstina je svakako bilo!!!!!!Ali je malo glupo da pricamo ako nas vi konkretno nesto ne pitate!!!!!

O cemu hocete da vam pricamo da se smejemo svi zajedno????

drf

Quote from: "Meho Krljic"Mada i bez mistike i mačevanja uspeh skoro da je zagarantovan.

No, da ne spuštamo raspravu na moj nivo, ja nisam siguran kako bi izgledala erotika u matrijarhatu koji se ovim igranim programom prikazuje, ali sigurno bi bila zanimljiva.

To je jedna od neizrečenih teza: one su konzumirale muškarce za užitak i rasplod. Muškinje se tu nije mnogo pitalo.

sivka

Quote from: "drf"
To je jedna od neizrečenih teza: one su konzumirale muškarce za užitak i rasplod. Muškinje se tu nije mnogo pitalo.

Zlatno doba !!

Srecom, istorija se ponavlja, kazu!!!  
:lol:

drf

Od malijeh nogu volio sam priče, ono, kao ženska samodovoljna zajednica, pa se pojavi nekakav muškarin i one shvate šta su propuštale...

Meho Krljic

Baš sam na tu vrstu slatke špekulacije i mislio... Ah... udenite koliko se može, generacije će vam zahvaljivati...

drf

Znam da željno očekujete dogodovštine određene vrste, ale evo ova:
završilo se narodno veselje, tehnika kamionom odlazi na drugu lokaciju. Slavko mi kaže "dragane, postaraj se da kraljice i baka udju s tobom u kombi". Popričam s bakom, dogovorimo se, legnem na travu i odglabam travku. Ustanem, nema bake. Dignem dreku na devojke: "Gde mi je baka? Satrle ste mi baku! Ne može čovek da vam poveri ni rusalju na čuvanje!" Obićem potok, susednu livadu, nema je. Uto dolazi Miša Konrad, vraća se od pećine, i kaže da je baka već gore, na lokaciji. Slavkov pomoćnik ko bez duše trči tamo, kombi odlazi, a ja s devojkama pjeje. Posle pola sata, pored nas prolazi džip s bakom i njenim kavaljerom koji nam mašu. Sve u svemu, stvar se rasplela tako da sam ostao sam na putu, bez igde ikoga. Zato nema fotki završne scene...

Zoka

Vidim da ste pisca vec nagovorili,jos samo da nagovorite Slavka,i snimanje moze da pocne!!!!  xrofl

Meho Krljic

Važno je samo da glumci to odigraju uverljivo. Ništa gore od nevoljne erotike pred kamerom.

drf

Zoko, izgleda da smo ispustili istorijsku priliku...

Meho Krljic

Nije još kasno. Nađite se za vikend na nekom poljančetu. Neka vam Slobodan Stanković sa svojim partizanskim tehnikama snimanja erotike bude svetao uzor!!!