• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Homolje ovih dana

Started by drf, 27-06-2007, 16:01:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Zoka

Quote from: "drf"Znam da željno očekujete dogodovštine određene vrste, ale evo ova:
završilo se narodno veselje, tehnika kamionom odlazi na drugu lokaciju. Slavko mi kaže "dragane, postaraj se da kraljice i baka udju s tobom u kombi". Popričam s bakom, dogovorimo se, legnem na travu i odglabam travku. Ustanem, nema bake. Dignem dreku na devojke: "Gde mi je baka? Satrle ste mi baku! Ne može čovek da vam poveri ni rusalju na čuvanje!" Obićem potok, susednu livadu, nema je. Uto dolazi Miša Konrad, vraća se od pećine, i kaže da je baka već gore, na lokaciji. Slavkov pomoćnik ko bez duše trči tamo, kombi odlazi, a ja s devojkama pjeje. Posle pola sata, pored nas prolazi džip s bakom i njenim kavaljerom koji nam mašu. Sve u svemu, stvar se rasplela tako da sam ostao sam na putu, bez igde ikoga. Zato nema fotki završne scene...

Trebali ste da vidite Dragana kako se uspanicio sto nema bake!!!Do susedne livade je isao na svakih pet minuta ne bi li nasao baku pre nego sto dodje kombi po nas!!!! :!:

Zoka

Quote from: "drf"Zoko, izgleda da smo ispustili istorijsku priliku...

Izgleda!!!Nismo na vreme razmisljali!!! :!:

drf

Pred sledeće snimanje, radni sastak van RTS.

Zoka

Quote from: "Meho Krljic"Važno je samo da glumci to odigraju uverljivo. Ništa gore od nevoljne erotike pred kamerom.

Kada budemo snimali pozvacemo te da nam kazes da li valja ili ne valja!!!!

Je l' se Dragane slazete sa mojim predlogom???

Zoka

Quote from: "drf"Pred sledeće snimanje, radni sastak van RTS.

A gde cemo ga odrzati???

drf

Obavezno! Ima da se uvežbava sve dok POSMATRAČ Meho ne bude zadovoljan!

Zoka

Dogovoreno!!!

Samo moramo da se dogovorimo za lokaciju...

drf

Quote from: "Zoka"A gde cemo ga odrzati???
Neću da ti kažem: svo muškinje s ovog foruma bi nahrupilo tamo!

drf

Inače, ovih dana po glavi motam lokacije za sledeću priču...

Zoka

Dragane,je l' znate mozda da li je Slavko uspeo nesto da sredi za montazu???

Zoka

Quote from: "drf"Inače, ovih dana po glavi motam lokacije za sledeću priču...

Ako nije tajna oko joj prici je rec???Je l' su odobrili da se snima serija???

Ja sam do sada drzala pesnice...

drf

Sinoć me na pecanju pronašao urednik Marko Nedeljković (nadam se da je uspeo da se prijavi na forum) i kazao da se naprežu da zakažu što pre.

Meho Krljic

:lol:  Sviđa mi se u kom pravcu ide ova priča. Znao sam da će mi moj hobi (voajerizam) jednom dobro doći.

drf

Sledeća ja vilinska i koliko ja cenim, nema prepreka da se uradi.

Zoka

Meho,posto su do sada snimale samo devojke,a za tvoju pricu bi nam trebao koji muskarac,je l' pristajes da nam se pridruzis??? :D  :D  :D

Zoka

A u kojim krajevima ce se snimati???

drf

Quote from: "Meho Krljic":lol:  Sviđa mi se u kom pravcu ide ova priča. Znao sam da će mi moj hobi (voajerizam) jednom dobro doći.

Meho, Meho... Ostavljam devojkama na dobru volju objavljivanje civilnih fotosa

drf

Quote from: "Zoka"A u kojim krajevima ce se snimati???
Ovih dana pecam u planinama i razmišljam o lokaciji.

Meho Krljic

Quote from: "Zoka"Meho,posto su do sada snimale samo devojke,a za tvoju pricu bi nam trebao koji muskarac,je l' pristajes da nam se pridruzis??? :D  :D  :D

Nemojmo preterivati, ja sam voajer, ne atleta.

Quote from: "drf"Meho, Meho... Ostavljam devojkama na dobru volju objavljivanje civilnih fotosa

Imam puno poverenja u njihovu diskreciju i dobar ukus.

brana

VIDIM DOPALE SMO VAM SE ...
TO JE LEPO  :!:

brana

POZDRAVLJA VAS I ZLATNA KRALJICA IZ LEPOG NOVOG SADA! :)
VIDIM DA STE BILI VEOMA VREDNI OVIH DANA I NISTE ŠTEDELI NA KOMENTARIMA,A SADA POŠTO SAM SKINULA KRALJEVSKU ODORU,MOGU DA VAM SE PRIDRUŽIM...
POZDRAVLJAM VAS SVE,A POSEBNO ZOKU!

I DA,TRI PUTA URA ZA DRAGANA ŠTO JE OBJAVIO SLIKE!  :!:

Nyarlathotep

jeeeeee.
ovaj forum je naprasno oziveo.  :lol:
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

David

Quote from: "brana"...A SADA POŠTO SAM SKINULA KRALJEVSKU ODORU,MOGU DA VAM SE PRIDRUŽIM...

pozdrav i tebi!

nego, a koliko si je skinula, i jel' da sada nemas nista sa sebe da skidas?? :mrgreen:  

Quote from: "brana"
I DA,TRI PUTA URA ZA DRAGANA ŠTO JE OBJAVIO SLIKE!  :!:

ura, ura, ura!!! :lol:
e, za razliku od zoksa, hajde reci da nemas decka?!
bas sam sada, po gledanju slika sa snimanja, upao u zescu dilemu: da li ja, zapravo, vise volim srebro ili tozla?? nema, sizofrenija od dileme...

imas lijep i topao odzdrav od nekoga koga klichu muskom varijantom tvoga imena...
U mene u Bosni u dajdzinice u malog u bubregu kamen.

drf

Pozdrav, Brano! Kad su se utisci slegli, šta ti veliš?

sivka

Pozdrav Brano, dobro nam dosla!!!

Vidim ja da ce se dobra energija sa "terena" preneti i na forum. :lol:
Otišla sam. Ko hoće, zna gde će me naći.

angel011

Dobre energije nikad previše.  :)
We're all mad here.

drf

Dušana i Zoka na montiranju

Ivana i Brana na montiranju

Mi, Slavko i drug Marko. Ne gledamo u monitor - svetla budućnost je to.

Mateja Konrad biva pravilno usmeren. Nije opremljen kratkom kanapicom.

Mateja nastavlja dobro trasiranim putem. Kad jednog dana pokaže drugovima fotke...

To je kop. Tu ustaju u pet do pet, dišu čisti zrak... To je taj fundament oko kog se ajkule bore.

Zoka

Veliki pozdrav i tebi Brano!!!!!!!!! :)

Sta ima  novo u Novom Sadu???

Je l' si odgledala sve fotke sa snimanja,kako ti se cine????

drf

Zoko, jesi li viđala ostale devojke? Kakvi su im, na kraju, utisci?

drf

Quote from: "Nyarlathotep"jeeeeee.
ovaj forum je naprasno oziveo.  :lol:
Bio bi red da moj kum, vlastodržac ovdašnji, uplati čiči ADSL. Povećao sam mu promet.

Boban

Mislim da je bio osnovni red da mene povedeš na ova snimanja, da budem glas i pogled sa strane.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

drf

Ovo će biti teški pregovori. Uzgred, ima li tvoja firma usb disk ili spoljni DVD rezač? Zarad ovog je posla.

Meho Krljic

Bobane, to za glas i pogled sa strane je već gore ugovoreno sa mojom malenkošću, nemoj sad da se utrpavaš na silu preko kumovske veze!!!!!!!!111!1!

Boban

Pa ima da se uzmu USB prenosiva kućišta u koja stavljaš koji oćeš disk. Imaš to bre na svakoj trafici. Moja firma je velikonabavljač, prodaje na šlepere, kada im zatražim jednu stvar gledaju me kao da sam sišao s uma, tako da sam se navikao da odem u prodavnicu i izaberem.

Meho, po srpskom običajnom pravu, prvo se namiruje glavešina pa redom ostala sitnurija. Ali tvoj angažman nije uopšte ugrožen za šta god da si dogovorio, ima tamo dovoljno potencijala za obojicu. Pridodaćemo samo scenu žrtvovanja na kraju, verovatno spaljivanja, mislim da je to u duhu srpskog paganstva, a i ti nećeš imati ništa protiv nakon nekoliko dana blaženstva u kome ćeš se praćakati.

Zoran616

:P

Drf-ove aktivnosti  prate i lokalne tajne službe.

http://forum.uzice.net/index.php?topic=11646.0

brana

hej zoko!naravno da sm pogledala sve fotke !!!
i to makar 5 puta,i od sve prirode,kostima i glumica, ja sam se apsolutno zaljubila u maskotu ovog snimanja Mateju Konrada!To dete me je oduševljaalo iz dana u dan!

Videla sam se sa Ivanom i Srđanom,bile su kod mene u NS-u i bile smo u opakom zezanju! :D
Ja sam trebala da idem za BG danas,ali nešto se iskomplikovalo,pa nisam mogla,ali videćemo se ako ja uspem da skoknem i do CG primorja ovog leta,jer mi je raspored baš gusto popunjen!

Ideš li  ti negde?
Pozdravi i dame koje sretnes

brana

ah,ne odgovorih  Draganu...
Moji utisci sa snimanja su i tamo i ovde jednako dobri.Znate,nekome kada je prijatno to ne može tek tako da pokvari tehnički nedostatak...

P.S. Na Davidovu opasku,apsolutno ne želim da odgovaram...
Ja sam fina devojka i o svom privatnom životu zaista ne polemišem na forumu...       :)

Zoka

Quote from: "brana"hej zoko!naravno da sm pogledala sve fotke !!!
i to makar 5 puta,i od sve prirode,kostima i glumica, ja sam se apsolutno zaljubila u maskotu ovog snimanja Mateju Konrada!To dete me je oduševljaalo iz dana u dan!

Videla sam se sa Ivanom i Srđanom,bile su kod mene u NS-u i bile smo u opakom zezanju! :D
Ja sam trebala da idem za BG danas,ali nešto se iskomplikovalo,pa nisam mogla,ali videćemo se ako ja uspem da skoknem i do CG primorja ovog leta,jer mi je raspored baš gusto popunjen!

Ideš li  ti negde?
Pozdravi i dame koje sretnes

Da rekla mi je Srdjana da ce ona i Ivaba doci kod tebe...

Ja cu ici u Grcku krajem jula...

A ostale dame bi trebala da vidim na baletu sledece nedelje,pa cu ih pozdraviti!!!

Zoka

Quote from: "drf"Zoko, jesi li viđala ostale devojke? Kakvi su im, na kraju, utisci?

Da videla sam sve devojke sem Sandre Vidovic i Ivane Dubovac,utisci su kao i moji fantasticni!!!OKo CD-a sa slikama samo sto se ne potuku,jer svi jedva cekaju da odgledaju slike!!!

Svi smo puni dozivljaja i utisaka i mislim da samo o tome pricamo, i sve jedva cekamo da sve bude montirano i da se zavalimo u svoje fotelje i to odgledamo!!!!!!!

Ja cu reci devojkama koje imaju internet da dodju da nam se prikljuce!!!!

slavkod

Boban je u pravu i obecavamo da ce i on imati veliki poziv da nas poseti na sledecoj lokaciji,pa da vidimo sta ce mu vile reci na primedbe sa strane.
Ovo snimanje je bilo toliko okraceno da i nismo bas nesto bili spremni za goste.
Sledce bi trebalo da bude ipak malo normalnije.

Zoka

Slavko,samo nama da odobre da mi snimamo seriju i pozvacemo sve ljude sa foruma da nam budu pratnja...

Je l' se slazete sa mnom???

VELIKI POZDRAV

Boban

mmm... velika žurka uz logorsku vatru.

Zoka

Quote from: "Boban"mmm... velika žurka uz logorsku vatru.

Bice bas vruce...Samo cemo morati da promenimo zrtvu,posto mislim da Brana ne bi ponovo pristala na plus cetrdeset da je vezuju za stub,tako da si ti sada potencijalna zrtva!!!! :!:

P.S.Brano ja te samo branim,ipak smo mi koleginice!!!!

Boban

Meho je izrazio želju da bude vezan poput Odiseja i natapa čula senzacijama bez mogućnosti da lično učestvuje.

Zoka

Quote from: "Boban"Meho je izrazio želju da bude vezan poput Odiseja i natapa čula senzacijama bez mogućnosti da lično učestvuje.

Ja mislim da ne bi mi birali koga od vas dvojce da vezemo,odlucite vi sami koce da bude dobrovoljac!!!!
Pa kada odlucits vi javite!!!

P.S. mozda bi mogli da snimamo i sa jednim i sa drugim pa da vidimo koje bolji glumac!!!! :D  :)  :D

Morticia

Quote from: "drf"Evo:
sa RTS-om radim skromnu dokumentarno-igranu seriju SRBIJA OD LEGENDI. Divni prizori su sa snimanja prve epizode o Zlatnoj i Srebrnoj kraljici, zmaju, pa sve do rusalja. Stara gospodja u nosnji je rusalja posle povratka iz transa. Okacicu jos fotki ovih noci.

Neki su za ovo saznali još prošle jeseni. :!:
You're dead, son. Get yourself buried.

Zoran616

Quote from: "Boban"E, bre, Fipo, od svih onih lepotica ti na kraju prgrlio babu od stotinu leta...

Takvu sklonost imao je još davne 1982.godine!!

:|

drf

Pozdrav UDBI! Imate li onu s dočeka Nove 1976. u staračkom domu?

I još:

IZVEŠTAJ IZ NEKE SENKE

Pošao je i Boban.
Seo je i progovorio koji s nekretninama, zevnuo i spremio se da spavne koji sat; devojke je upozorio da neće tolerisati glasan razgovor, smeh i duboko disanje. Sklopio je oči. Tridesetak putnika u sebi je odbrojavalo ovce, ne bi li pomogli preumornom pregaocu da zasluženo počine. Klizio je tako ka beta talasanju, REM je zaverglao par puta, kad ona nesreća od vozača prikoči.
"Koji slepac!" zagrmeo je Boban i probio se na prvo sedište.
"Šaltaj, bre, ne muči mašinu! Kakvo ti je to kvačilo? Ne puštaj ga, ne puštaj ga, nabi se levo; e, jebiga, proće nas! Tebe bi i mrtav konj pretekao. Ne zavaj u retrovizor, spljeskaćeš ovog ispred..."
Tri minuta kasnije, vozač je stao na sred autoputa i izgasio motor.
Posle teških pregovora, tokom kojih su svi dva puta izlazili iz busa i vadili prtljag iz bunkera, vozač je nastavio pod uslovom da Boban sedi skroz pozadi i da mu daju MP3 plejer sa GRAND 314 kolekcijom. Smirilo ga je to; zavijao je BILJE MI SE TURQE sve do Majdanpeka.

Na noćnom sastanku, ekipa je predlagala da se izvučemo zorom i snimamo u Deliblatskoj Peščari; svi su bili za, sem pisca: te on bi potok, te on bi šumu, pećinu... "Samo mrtav pisac je dobar pisac", zaključio je reditelj i SMS-om poručio komplet knjiga u izdanju Večernjih Novosti. Nađen je kompromis: omesto pet dana, snimaće se samo jedno prepodne. Ide se odmah na scenu sa rusaljom, a okolo šta uleti u kadar.

Na snimanju je bilo sve u redu, izuzevši nesrećnog tonca kom je Boban objasnio kakve slušalice mora imati za vernu reprodukciju žubora reke u kombinaciji s violinom. Kolo je krenulo, rusalja pala; iza kola se tu i tamo mogla nazreti scena borbe koja nije izgledala loše: sitna deca, koja su se vrzmala oko nogu ratnica čačkajući nos, nisu se videla od meštana koli su sedeli iza kola.
Onda je Boban viknuo "Stop". Ušao je u kolo, prišao rusalji. "Baba nija pala. Folira se." Izvadio je iglu, zabio baki pod nokte; ona prepadnuta pojavom koja se nad nju nadvila, nije smela da mrdne. "Jebote, ona stvarno u transu". "Kakvom transu?" zavapio je koreograf folklora Janko. "Ona ne pada!" Napravila se gužva. Na dve grane su je odvukli do puta gde je već čekala hitna pomoć. Kolo se razbežalo. Ostale su samo ratnice koje su pokušavale da shvate šta se desilo. "To ti zoveš nož?" spazio je Boban srebrnu i isukao nožekanju. "Ovo je nož!" Krenuo je ka njima i tad su i one shvatile šta se dešava..

Boban

hm... zašto mi je većina ovih stvari poznata?

drf

U toj senci si bio sa nama, zato.
Trebaće mi spoljni disk, neću da kupujem. U montaži nemaju rezač DVD.