• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

SERBIA TODAY

Started by Ghoul, 20-12-2007, 17:12:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Albedo 0

to ko se ikada zaljubio vidi se po tvojem poimanju ljubavi, gdje čekaš princa na politički korektnom konju, čista spekulacija bez ikakvog iskustva. Previše stvari koje meni ovdje spočitavaš u stvari su ''gleda majmun sebe u zrcalo''.

Quote from: mac on 10-06-2012, 17:30:55
Ne razumem šta fali sledećem scenariju: Žena je sa muškarcem i oseća se nesrećnom. Žena prestaje da bude sa muškarcem i počinje da se oseća srećnom. Žena nema želju da ponovo bude sa muškarcem.

ništa ne fali tom scenariju sve dok ne dodaš nešto što uopšte nema uzročno-posljedični odnos: da je muškarac odgovoran za taj slijed događaja. To je ničim zasnovana pretpostavka.

Evo npr blago izmijenjenog scenarija:
Žena je sa vibratorom i oseća se nesrećnom. Žena prestaje da bude sa vibratorom i počinje da se oseća srećnom. Žena nema želju da ponovo bude sa vibratorom.

To je na kraju krajeva glavno pitanje, ko je odgovoran za sopstvenu sreću? Ja ili Drugi (koji su pakao?)?

Taj vibrator možda odgovara nekoj drugoj ženi.

Meho Krljic

A šta ako je vibrator prevari sa nekom drugom ženom? Možda bi je to učinilo nesrećnom, kroz samostalnu akciju vibratora?

Albedo 0

haha, ok, mada je jasno da D-muškarci, budući da su jadni i kilavi, teško da masovno mogu da krenu u takve avanture

ali evo jednog lošeg primjera, koij je toliko loš da je u stvari odličan, naime, kad Ana Kokić sjecka crni luk i kaže: ''Samo ti možeš da me rasplačeš''.

Rečenica je stupidno genijalna. To što je neki muškarac prevario svoju ženu nju ne može da učini nesrećnom ako nije svjesno programirana da se tako osjeća. Npr, Kokićevu to očigledno ne može da rasplače niti da učini nesrećnom, jer ona, što bi rekle feministkinje, očigledno odudara od patrijarhalnog roda, muškog tlačenja i očekivanog ponašanja.

Josephine

mac, ne zaboravi da je batica djevica

Albedo 0

pa to znači da sam savršeno racionalan, što vjerovatno smeta svim rakovima.

džin tonik

Albedo 0

de si zagore, hajde saberi se pa podrži D. nekako, kako znaš i umiješ.

Josephine

To znači da si savršeno emocionalno glup. :lol: veruj mi, nekako su oko mene sve device, traže pomoć.

Albedo 0

Quote from: D. on 10-06-2012, 17:53:40
To znači da si savršeno emocionalno glup. :lol: veruj mi, nekako su oko mene sve device, traže pomoć.

pričaš gluposti kao i uvijek

to da li je Bata emocionalno ovakav ili onakav ne mijenja činjenicu da si ti ovdje iznijela generalizaciju po kojoj su žene nesrećne (što je btw znak nedostatka emocionalne inteligencije) zbog muškaraca.

Emocionalno inteligentni ljudi nisu nesrećni.

Meho Krljic

Quote from: Бата Животиња on 10-06-2012, 17:44:13
To što je neki muškarac prevario svoju ženu nju ne može da učini nesrećnom ako nije svjesno programirana da se tako osjeća. Npr, Kokićevu to očigledno ne može da rasplače niti da učini nesrećnom, jer ona, što bi rekle feministkinje, očigledno odudara od patrijarhalnog roda, muškog tlačenja i očekivanog ponašanja.

Pa.. ne znam.. prevara je kršenje ugovora (nepisanog ili već) i meni je razumno da čovek aka žena oseća razočarenje pa i emotivnu bol jer druga strana tendenciozno ne poštuje dogovoreno i sve redom.

Josephine

Ako ovako nastaviš, nikada se i nećeš zaljubiti, batice.

Meho Krljic

Neki smatraju da je ljubav precenjena:

God - Love's An Illness

Albedo 0

Quote from: Meho Krljic on 10-06-2012, 17:57:28

Pa.. ne znam.. prevara je kršenje ugovora (nepisanog ili već) i meni je razumno da čovek aka žena oseća razočarenje pa i emotivnu bol jer druga strana tendenciozno ne poštuje dogovoreno i sve redom.

ma ja uopšte ne osporavam to, samo osporavam da je ikako moguća generalizacija po kojoj su žene nesrećne zbog muškaraca, ne zbog njihovih prevara i nekih značajnih događaja (iako je ta žena sama odlučila da vjeruje toj osobi i samim tim je razočarana i u samu sebe) već u smislu svakodnevnog odnosa. Kad te neko klepi boli te, nisi autističan pa da to ne osjećaš, ali ne može se neko učiniti nesrećnim zato što druga osoba ima svoje mišljenje koje se razlikuje od njenog.

Jasno je valjda da ne propagiram ideju da si ti emanacija mog uma ili da sam ja konstrukcija tvog, pa da su sve žene na planeti tako konstrisale sopstvenu nesreću. Hajde još da sam ja tebe stvorio u svojoj glavi ali obrnuta stvar bi bila vrlo problematična :)

Biki

sva(t)ko je odgovoran za svoju sopstvenu srecu, bez obzira da li piski stojeci il mora da sedne  :)

Josephine

Ah, Meho, ako je precenjena - zašto se ne razvedeš?

Meho Krljic

Quote from: Бата Животиња on 10-06-2012, 18:07:23
Jasno je valjda da ne propagiram ideju da si ti emanacija mog uma ili da sam ja konstrukcija tvog, pa da su sve žene na planeti tako konstrisale sopstvenu nesreću. Hajde još da sam ja tebe stvorio u svojoj glavi ali obrnuta stvar bi bila vrlo problematična :)

Bila bi, mislim, jedio bih se što sam mogao da stvorim neku seksepilnu ženu ili mladog romskog dečaka a stvorio sam tebe.

Quote from: D. on 10-06-2012, 18:14:13

xrofl xrofl xrofl

Čekao bih da Lilita dođe sa poukom al ko zna gde je ona danas, pa ću ja, imitirajući njen glas reći "Još kad bi brak imao veze sa ljubavlju..."  :lol: :lol:

I jasno je da sam ovo rekao jer ipak ne deluje kao neki veliki argument u bilo kojoj raspravi koja se ovde vodi to da se neko drugi neće zaljubiti. Plus, imao sam šlagvort da okačim meni dragu pesmu Kevina Martina i kompanije.

Josephine

Pa razvedi se i dođi kod mene. Ja ću te razuveriti.  8-)

Albedo 0

idi Meho na šok tretman!

mac

Quote from: D. on 10-06-2012, 17:46:29
mac, ne zaboravi da je batica djevica

Mogu ja s devicama, nije problem.

Meho Krljic

džin tonik

gle, mehmet izbacen iz takta. :lol:

lilit

Quote from: Meho Krljic on 10-06-2012, 18:25:03
Čekao bih da Lilita dođe sa poukom al ko zna gde je ona danas, pa ću ja, imitirajući njen glas reći "Još kad bi brak imao veze sa ljubavlju..."  :lol: :lol:

I jasno je da sam ovo rekao jer ipak ne deluje kao neki veliki argument u bilo kojoj raspravi koja se ovde vodi to da se neko drugi neće zaljubiti. Plus, imao sam šlagvort da okačim meni dragu pesmu Kevina Martina i kompanije.

Lilita, žena u godinama, je danas u kuhinji i ne može da veruje šta ovde čita: ljubav, zaljubljenost, objekat, subjekat, brak, nebrak, prevara, emocije, emotivna bol..........smoriste bre!!!  :cry: :cry: :cry:   
Drugo moguće objašnjenje za moju smorenost je da sam ja blizanac/devica.  :mrgreen:
Naravoučenije: što više seksa - to manje filozofije. A i zdravije je!
That's how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Biki

Quote from: lilit_depp on 10-06-2012, 18:45:31

Lilita, žena u godinama, je danas u kuhinji i ne može da veruje šta ovde čita: ljubav, zaljubljenost, objekat, subjekat, brak, nebrak, prevara, emocije, emotivna bol..........smoriste bre!!!  :cry: :cry: :cry:   
Drugo moguće objašnjenje za moju smorenost je da sam ja blizanac/devica.  :mrgreen:

Sta kuvate gospodjo? 8-)

lilit

dimljenu kolenicu sa kiselim kupusom
pogaču
šne-nokle

bujrum!

Hiperhik

...naročito na topiku "SERBIA TODAY"...

:mrgreen:
xyxy

Albedo 0

pazi sad kad ti D. objasni kakav penis čini žene nesrećnim 8-)

džin tonik

Quote from: Meho Krljic on 10-06-2012, 18:40:21
Ovaj topik je sleteo sa šina.

e
nenadejano bogcije zvelicenje
zasvetlelo vam bu
kak zvezdane tenje

vekvevne norme gdi su v blagdanjskoj belini
z muzikom i cvetjem z rozmarini
pile buju z vama v cistoj rubenini

Biki

Quote from: lilit_depp on 10-06-2012, 18:52:41
dimljenu kolenicu sa kiselim kupusom
pogaču
šne-nokle

bujrum!

Sne nokle!
Hvala na ideji :)

Father Jape

Morao sam u rečniku da pogledam šta znači bujrum.  :cry:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

Meho Krljic

Ja sam spremao prebranac pokušavajući da malo osvetosavim ovu diskusiju.. Ali vidim da nije mnogo pomoglo. Mislim, seks kao rešenje za sve? Čime li će nas još uvrediti?

Biki

Otisla sam pod tus :)

lilit

ama feel free da se držiš filozofije, lilita je tolerantna osoba! svakome prema afinitetima!!!  xrofl
al nemoj posle da kukaš i izbegavaš odgovore na zoletova pitanja.  :lol: :lol: :lol:

odo da jedem šne-nokle, a vi se ponašajte.

i još, bato, vanredno si naporan s tim glup/glupan/glupača fazonima. može li taj diskurs, bitte, da se promeni?

džin tonik

nema ba tesaurus bona!

Albedo 0

glupa je, šta da joj radim...

džin tonik

na galgama tri galzenjaka
tri tata, tri obesenjaka,
pod njimi carni potepuh
bubnjeve svira kerempuh

Biki

Sav taj sex, prebranac,kupus, potkolenice, pa sne nokle . It's getting hot in here  :wink:

Biki

Quote from: zagor-te-gay on 10-06-2012, 19:52:17

na galgama tri galzenjaka
tri tata, tri obesenjaka,
pod njimi carni potepuh
bubnjeve svira kerempuh
Decko, a zasto si ti na kvadrat ?

Meho Krljic

Čekaj samo da naguraš dovoljno postova da te puste na tajni deo foruma gde se skidamo goli i orgijamo...

Biki

Quote from: Meho Krljic on 10-06-2012, 19:59:01
Čekaj samo da naguraš dovoljno postova da te puste na tajni deo foruma gde se skidamo goli i orgijamo...
A jel moze preko reda, bez guranja  :oops:?

Meho Krljic

Sigurno može, al' obraćaš se na pogrešnu adresu.

džin tonik

Quote from: Biki on 10-06-2012, 19:58:37Decko, a zasto si ti na kvadrat ?

zar to nije ocigledno? zagor, duh, bog...

Stipan

Quote from: Meho Krljic on 10-06-2012, 19:59:01

A?! Gde? Gde? Gde?

Oću i ja da orgijam!!!

mac

Mehi su orgije stalno u glavi, pa ih vidi i tamo gde ih nema.

džin tonik

da ponovimo: svi koji sudjeluju u dvije radionice imaju pravo na sesticu i pristup tajnom podforumu.

Meho Krljic

Quote from: mac on 10-06-2012, 20:36:15
Mehi su orgije stalno u glavi, pa ih vidi i tamo gde ih nema.

Kejs in point: orgija za sva čula:

scallop

Vadi taj lorber. Inače si previše stavio. Gorak je i nejestiv.
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.

džin tonik

Quote from: D. on 10-06-2012, 18:28:22
Pa razvedi se (Meho) i dođi kod mene. Ja ću te razuveriti.  8-)

eto, zene o crkvi a muskarci o kuhanju.

Meho Krljic

Quote from: scallop on 10-06-2012, 20:54:53
Vadi taj lorber. Inače si previše stavio. Gorak je i nejestiv.

Izvađen je, i nije ništa smetao, ne brini, ovaj je neki skroz pitom i isušen, samo malo dodaje na mirisu.

Biki

Quote from: Meho Krljic

Izvađen je, i nije ništa smetao, ne brini, ovaj je neki skroz pitom i isušen, samo malo dodaje na mirisu.

Kakvo cudoredje!

Nego trazim na radionici 18 gde su price i nikako da pronadjem. Je l ima neko da me uputi na kojoj su stranici da ne lutam vise?

scallop

Quote from: Boban on 08-06-2012, 03:02:39
Evo word fajl priča za početak.
Pregledajte, svako svoju priču da li nešto fali, pa da dižemo na glasanje.

www.znaksagite.com/D/2012/jun2012.DOC
Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience. - Mark Twain.