• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gluposti

Started by Melkor, 30-10-2009, 02:39:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Le Samourai

Sreca tvoja pa listu ne rade crnogorci. Oni izmishljaju nova slova takvom brzinom da bi se ova lista produzhila u nedogled.

Usul

God created Arrakis to train the faithful.

Usul

Melkor

Quote from: Ghoul on 21-04-2010, 02:55:56
uh.
sreća što nema više slova u toj njinoj azbuki.

sad će valjda da se vratimo glupostima koje su barem mildly zabavne.

NE!!!

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Melkor

Melkor

Meho Krljic

Quote from: Usul on 21-04-2010, 03:49:49
:shock:

Crazy Ex Girlfriend - StarCraft 2 Beta Breakup

Aiii... Ako je ovo stvarno, baja može da je ubije i da se izvuče na temporary insanity...

Usul

Moguce, ali vidi se da je naucila sta je tipu bitno :) a glede umorstva  xuzi xuzi

Usul

Usul

Meho Krljic

Kliknite na ovaj link oprezno jer  je stara istina da ono što je jednom viđeno višene može biti neviđeno

15 nenamerno perverznih dečijih igračaka

Milosh

"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Usul

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Usul

Meho Krljic

Jak je Neša. Šteta što nije apdejtovao pesmu nakon što je Riki izašao iz klozeta.

Loni

I to što kažeš.

Stih ,,Joj Riki Martine, šta ću da ti raaaadim'' - nekad je podrazumevalo jedno, danas mož' i nešto drugo.  :evil:

No svaka čas' Neši, al' meni je ipak najjača treš pesma
,,ADIDAS DIMIJE'' koju pJevaju ,,Mirsada i jarani bend''.

Ja vide' subverzija i subverzija, ali nikad pre ne čuh takvo zajebavanje tradicionalne islamske ženske nošnje kao ovde.

Prvo ide pristojan deo, gde JARANI mudro zbore kako žene treba da se manu minića.
Da su dimije po ukusu ,,naših'' (muslimanskih pravovernih) mladića.

Ali onda ide druga strofa tokom koje ih MIRSADA spušta stihom u kom ih optužuje da se zalažu za dimije upravo zato što ih dimije PALE.

I šta će jarani u narednoj strofi priznaju da ih upravo to privlači.

Eto kako se žene i tamo gde im se krše prava i nameće određena garderoba, mogu snaći i mudro doskočiti okolini.
U stilu: - Ok. Nosićemo dimije i zareve. Ali bar će biti FIRMIRANO!  :|

Da je ovo snimljeno u Iranu il' bilo gde na bliskom istoku, letele bi glave!

Mirsada i jarani - Adidas dimije

Mark

James Bond Junior pita oca dali moze ici van? A James Bond kaze: "Mozes. Ne mozes."
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

kresha

Quote from: Meho Krljic on 27-04-2010, 21:15:00
Jak je Neša. Šteta što nije apdejtovao pesmu nakon što je Riki izašao iz klozeta.

Zar nije skoro izasla pesma u kojoj Nesha i Chak Noris biju Riki Martina?
Skromnost je grah prema sebi.

Loni

Izvinjavam se što postavljam još jednu numeru benda ,,Mirsada i jarani'' (poslednji put obećavam), ali kad sam tražio Adidas dimije, par videa ispod stajala je pesma UDRI MEHO.
 Greh je to videti a ne pokazati forumašu Krljiću.

Mirsada i jarani - Udri Meho//videoremix//

Tex Murphy

QuoteIzvinjavam se što postavljam još jednu numeru benda ,,Mirsada i jarani'

Ama čovječe, relaksiraj se i samo opleti! Nije da nije u skladu s nazivom topika :-)
Genetski četnik

Novi smakosvjetovni blog!

Melkor

Meho Krljic

Quote from: kresha on 27-04-2010, 23:03:26
Quote from: Meho Krljic on 27-04-2010, 21:15:00

Zar nije skoro izasla pesma u kojoj Nesha i Chak Noris biju Riki Martina?

Ja je nisam video, mada Neša ovde objašnjava da pesma postoji.

A, Lomljavino, samo ti udri, ja ove pesme sad ne mogu da slušam jer bi me to razotkrilo kolegama u kancelariji, ali ću u njima uživati kad dođem u topli dom.

Bilja

Bilja
----------------------------------------@

Vampirella

Charmless? Hell NO!
To rude to live? Hell YEAH!

:D

Dennis Pennis
Satan my master.

Savajat Erp

Ела, скинуше ти снимак! ал су брзи, мајку им...
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

kresha

Vidjoh ga jutros, i nije nešto.
Neka copina se ubacuje i tripuje da je neko i nešto.
Skromnost je grah prema sebi.

JasonBezArgonauta

...nije rekao ni reč... samo je preskočio ogradu xrofl

Al Jourgenson's osrtich story
Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

zakk

Kler_Vojant

Ghoul

ha ha, sjajna priča, a i al je odlično priča!
weird al jourgensen! :)
https://ljudska_splacina.com/

Melkor

da garniram malo topik...

Vampirella

Satan my master.

zakk

Mark

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

zakk

O.o

Šta je bre to, mr bandar vs ren&stimpy?!

zakk

Bilja

Serem, dakle – jesam (Kućna vs. Uredska kakica)
Mar 25th, 2010 by Ribafish

8
ShareKroz cevovod ispod šahta,
Plovi moja braon jahta...
(B.Č.)

Kućna vs. Uredska kakica

(Svima onima kojima se gadi čitati o tuđim govnima, neka ovo ne čitaju, ne komentiraju ili neka jedu svoja ista. Ribafish je govorio. Haug.)

Kući čekaš zadnji tren.
U uredu zbrišeš čak i kad si nekenjav, s prvom naznakom ikakve gužve ili klanja.

Kući ostaviš vrata otvorena, ono, telka, radio, zvono...
U uredu držiš vrata nogom da neko ne bi ni slučajno.

Kući ti se trenirka vuče po podu.
U uredu ti se samterice opasno drže koljena.

Kući nosiš sa sobom novine, mobitel, reklame, sendvič ili knjigu.
U uredu samo novine i mobitel.

Kući procijeniš jel bilo nekog tri dana u gostima i mirno sjedneš, sereš.
U uredu opsuješ sedam rodova i brojeva majki debilima koji su zapišali dasku, digneš domalim prstom gadljivo dasku, lupneš daskom triput o rub poklopca da piš-suzice curnu dole, vratiš dasku, uzmeš 12 papira, pustiš vodu da stera stare naslage i poprska dasku, obrišeš pomno dasku, baciš papir u klonju, pustiš vodu, ponoviš postupak još jednom za svaki slučaj, otkineš dvaput po tri komada dirajućih papira i složiš ih jednom vodoravno i dvaput okomito, napraviš i jednu oveću lopticu od papira koju baciš u vodu da ti neka brabonjkomlansirajuća kaplja ne bi slučajno poprskala rićčma (a oće), lagano sjedneš jer se od brzog sjedanja digne vjetrić koji obavezno baci jedan okomito na pod, paziš da Kiklopčićem ne dotakneš dva vodoravno koji nikad ne zaštitiš jer si ekološki svjestan (a i prisralo ti se u međuvremenu), a ne ko žene koje si obmotaju ručerdu Palomom ko da su ranjenice u Neretvi, sereš.

Kući kakiš polako
U uredu pod presijom jer stalno neko naleti pišat pa ti kvari koncentraciju jer ti je poluneugodno kraljevski prdnut.

Kući gledaš čega ima na papiru.
U uredu gledaš što ima na papiru.

Kući se podapereš.
U uredu čistiš, gledaš, provjeravaš dok papir nije bjanko, pa onda staviš još jedan dok se dižeš i stisneš guzove pa provjeriš jel sad ima kaj kad si se dignuo – ko žene ruž.

Kući počistiš automatski.
U uredu razmišljaš jesi li dužan počistiti i ono što je neki retardirati incestoid zaboravio izgrebat sa školjke za sobom (djeca mu iz školjke jela), ili samo svoje.

Kući ne otvaraš prozor jer je to tvoje djelo pa te nije stid, a ionako ni tvoj prdac ne smrdi tebi.
U uredu ionako nema prozora.

Serem, dakle – jesam.
Srao.
Bilja

Bilja

Najjadnije tehnike rasprava preko interneta. Ovde ce se neki prepoznati najverovatnije u tacki 5, ali i u ostalim

http://www.cracked.com/funny-3809-internet-argument-techniques/
Bilja

Melkor

zakk

Karl Rosman

"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Melkor

zakk

Savajat Erp

захваљујући овоме + брадица, многи мисле да сам неки паметњаковић, тако да слика има итекако смисла!  :evil:
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

дејан

Leskovacka bolnica, big Fail !!!

stavih ovo u gluposti posto je bolnica u pitanju, sto reche postavljach snimka: 'Sramota! Bolnica je tu valjda da leci ljude ili da ih povredjuje?'
...barcode never lies
FLA

Usul