• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Gluposti

Started by Melkor, 30-10-2009, 02:39:54

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Savajat Erp

ово је тотално дебилно, а помало и узнемирујуће...
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

kresha

Trolololo mix ovog psa je genijalan. :)
Skromnost je grah prema sebi.

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Usul

God created Arrakis to train the faithful.

Usul

Mark

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Mark

Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

Ygg

Šta Horror Bishke i njegov genijalni spot rade na ovom topiku?  :?

I btw. Marče, zašto si ostavio link ka početnoj stranici fejsbuka? :idea:
"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

Mark

Quote from: Ygg on 22-05-2010, 13:24:43
I btw. Marče, zašto si ostavio link ka početnoj stranici fejsbuka? :idea:

Au! Pojma nemam! Vidis da je bilo neko vecreme oko 4 ujutru... Mozda sam hteo da i FB svrstam medju gluposti...

PS

Ne kazem da je  Biske glupost, ali ovaj topik je valjda za one stvari/linkove koje ne spadaju ninajedan drugi topik... :-)
E NES NI TI U BECEJ!

Mark

E NES NI TI U BECEJ!

Agota

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Karl Rosman

Ovo spada u Serbia today!  :D
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Karl Rosman

Vec je tamo...  :oops:
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Mark

Mislim da smo istog momenta postavili bili klip ...
E NES NI TI U BECEJ!

Agota

vidim sad,ne citam sve topike ....nema veze
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Melkor

"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Melkor

Mark

Ko su ljudi koji u svakodnevnom govoru menjaju ć za č ?!
Ne zaista!

E NES NI TI U BECEJ!

Bobby Peru

Ni ja "zaista nemam objašnjenje ovakvog fenomena" :( ...i molim da ga neko dA...

Le Samourai

Mene vishe nerviraju oni kojima neshto hvali, i na tome im bash fala!

Melkor

kresha

Bilja

Bilja
----------------------------------------@

Karl Rosman

Savajat Erp

Ок, али...шта је бодибилдинг?!!  xrofl
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

zakk

Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Vampirella

Nikad nisam vidjela zirafe kako se mlate... :shock:

Nego...

Iz koje je pjesme ovaj "stih":

Kuce laje, a ja mislim ti si,
otis'o si sarmu probo nisi!

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Satan my master.

Eriops

A i ovi su stihovi ,, jaki '' :
Moja mala nema prednji zubi, kad me ljubi, jezikom me ubi.
Što na kafu zoveš mene, kada nemaš samlevene ...  :!:

Usul

Quote from: Ella on 05-06-2010, 00:10:24
Iz koje je pjesme ovaj "stih":

Kuce laje, a ja mislim ti si,
otis'o si sarmu probo nisi!

Nije iz jedne nego iz dve. Ta dva primera se nalaze jos od osamdesetih godina proslog veka u knjigama iz muzickog obrazovanja za osnovnu skolu kao primer lokalne varijante kicha & shunda.

A ko peva ne znam.

Vampirella

Quote from: Usul on 05-06-2010, 01:35:24
Nije iz jedne nego iz dve. Ta dva primera se nalaze jos od osamdesetih godina proslog veka u knjigama iz muzickog obrazovanja za osnovnu skolu kao primer lokalne varijante kicha & shunda.

Da, da, da, sad se sjetila da mi je jedna poznanica iz Beograda pricala nesto slicno, ali nisam znala da se to odnosi na ovu umotvorinu.

Quote from: Usul on 05-06-2010, 01:35:24A ko peva ne znam.

Hahahaha! Pitam se zasto... :D

Hvala na odgovoru! ;)
Satan my master.

Agota

zakk

Melkor

Meho Krljic

Srce mi se cepa.

Melkor

Ni meni nije lako... ali neko mora da dovede ovaj topik u nekakav red, izgleda da su ljudi previse liberalno shvatili naziv  ;)

peraustrinia

Meni je ova bolja, mada su obe fake.

sandjama

@zakk
neko je izgleda doslovno shvatio izraz "folk/pop ikona".
ja sam psihicki ubica
covek sa dva lica
danju pocivam u miru
nocem vitlam sa sekiru
licnos' svoju krijem
nocas cu te ubijem!

kresha

Ova dva Kalvina su  :cry:

Ygg

Uaaaaaa! Ne dirajte mi Kalvina! xuzi xtwak

"I am the end of Chaos, and of Order, depending upon how you view me. I mark a division. Beyond me other rules apply."

zakk

zakk

Melkor

Vampirella

Satan my master.

Usul

Mark

E NES NI TI U BECEJ!

shrike

"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

Melkor

Loni

Super su karakterisike ali ,,gluposti'' koje se navode većinom su tuđe. Moj stav je zašto plagirati tuđu glupost, ako možemo da proizvedemo vlastitu?  :evil:.

Ovo kažem jer sam Melkore, verovao ili ne, sasvim slučajno u prastaroj svesci našao zajednički crtež izmišljenih država. Mapu smo pre više od deset godina tokom nekog dosadnog predavanja crtali koleginica I, ti i ja. 

S jedne strane lista mapa, s druge statistika. Republika Butleon - toliko stanovnika, toliko i toliko tenkova i raketa. Cilj: osvajanje Dorske Monarhije i bombardovanje Republike Teofilije.  :(

Bouže šta je zaludna mladost.

Očekuj da ovih dana pronađem to, skeniram i postavim na ovoj temi.

Melkor

Verovao ili ne, ja se toga uopste ne secam. Ali, to je ionako period zivota iz kog imam puno rupa  :roll: tako da, svakako, postavi.  :)