• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

ALI VUČIĆU SVAKA ČAST

Started by Ghoul, 08-04-2014, 15:16:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

dark horse

Jbga Zole. I kad je Zapad rasturio Jugoslaviju i priznao vaše kvazi-državice i mi smo svi u Srbiji duboko verovali da je Zapad korumpiran do srži kad je uništio onakvu državu i kulturu radi anti-civilzacijskog sranja od banana.  :( :cry:

U suštini, moguće da Zapad uopšte nije korumpiran, već našim korumpiranim mozgićima to tako izgleda kad stvari nisu onakve kakve smo zamislili da trebaju da budu. Šta misliš o toj mojoj teoriji?  :)
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

džin tonik

ja bih bar razbijanje juge kao jednu od rijetkih zasluga rado pripisao zapadu, ali zalim slucaj, nije zavrijedio cak ni to u nekoj znacajnoj mjeri. samo je (mukom i privremeno) priznao stanje.

kao kad bi vi sad srusili autokraciju i pokusali uvesti funkcionalnu demokraciju. zapad bi pozdravio, formalno, ali, korumpiran kakav je, sve bi ucinio da vam vrati vucica 2.0, jos napredniju verziju.

zato i pitam: koliko "gradjane" zapad jos puta treba zajebati? sve da bi rekli: u redu, ali jebo vas i fridom haus i pametni clanak i mlacenje prazne slame, vi imate malo zesci problem od nas. rijesite to, pa ce lako i autokracija u nas u povijest. zapad koji "gradjani" pokusavaju prodati narodu na izborima jednostavno - ne postoji. razumijete to?

mac

Sve što mi pojmimo kao postojanje postoji samo u našim umovima.

džin tonik

ne bas. vidi, zdrav seljacki um vidi vucica i makrona.
i on vidi i zna da je vucic autokrat, ali isto tako vidi i zna da je makron idiot.
pa se vi "gradjani" sa "zapadnjackim vrijednostima" zapatite na izborima koliko god puta hocete, moze do sudnjeg dana. :cry:

dark horse

Ne postoji ni Hrvatska, to je samo kolektivno prihvaćena uobrazilja.

Trebam li da te podsećam šta o tome misli zdrav seljački um u Srbiji? Ako ti je to nekakvo merilo, kako to da se odavno nisi samoubio?!?? :( :cry: :cry: :cry:

džin tonik

mijesas kruske i konzerve.
zdrav seljacki um ima dovoljno informacija da bi procijenio makrona; vidi ga u tv-u, cuje ga kad otvori usta. to je dovoljno da bi se prepoznalo idiota.

dok mu hrvatsko pitanje izmice. kompleksno je i seljacki um u srbije nema valjane informacije. a i priroda pitanja se vrlo razlikuje. uz to, srpski um zaseravan je cijelo stoljece od sanu, srpske sekte, itd. izmisljotinama i lazima. usporedba nema smisla.

Truba

korupcija postoji svuda
ali covjek obicni ljepse zivi na zapadu
sto znaju milijuni srba sto su desetljećima bežali na zapad
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

dark horse

Quote from: džin tonik on 11-04-2024, 20:55:44
dok mu hrvatsko pitanje izmice. kompleksno je i seljacki um u srbije nema valjane informacije. a i priroda pitanja se vrlo razlikuje. uz to, srpski um zaseravan je cijelo stoljece od sanu, srpske sekte, itd. izmisljotinama i lazima. usporedba nema smisla.

Pa i vi ste zaseravani od katoličke crkve, matice hrvatske od kolevke pa do groba. I šta sa tim? To vaše je istina, a naše laži? Pa, i jedno i drugo je, da upotrebimo preblag rečnik, motivaciona spika. Na koju nasedaju samo primitivni, naivni i neobrazovani. Missim, crkva, hej. Zar nije očigledno da se obraća retardiranima nudeći čiste laži o nečemu što ne postoji? Za nije očigledno da je sve vezano za bilo koju crkvu napravio čovek i niko drugi?

dark horse

Kod tebe Zole mi je sumanuto što vidiš istinu kad su svi drugi sem hrvata u pitanju, al kad dođemo do istih stvari i istih osobina kod hrvata koje primećuješ kod svih ostalih, uvek bude ono tradicionalno "ne, mi smo super"... pitam se, da li ti to lažeš nas ili sebe? Jbte, po tome ispada da ste klasična sekta!! :(

mac

Meni nikako da dođe, ko kupuje sve te stanove? Ajde razumem 3-4 zgrade, ali ovoliko mi nije jasno.

dark horse

Ko kaže da kupuju? :lol:

Vodiš državu, skupljaš besplatnu lovu od svih gradjana, najmanje što možeš da priuštiš svojim najbližim sledbenicima... ovaj... saradnicima, jesu besplatni stanovi u elitnom naselju.

Ili sam ja to od početka loše shvatio.

džin tonik

Macron nakon Vučićeva posjeta: Francuska podupire rezoluciju o Srebrenici

QuoteFrancuski predsjednik Emmanuel Macron potvrdio je kako će njegova zemlja poduprijeti rezoluciju o osudi genocida u Srebrenici protiv Srba koja bi se trebala naći pred Općom skupštinom Ujedinjenih naroda, čemu se pak oštro protive srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić i čelnik bosanskih Srba Milorad Dodik.

U video poruci francuskog predsjednika, koju je u petak na svom profilu na društvenoj mreži X prenio Memorijalni centar Srebrenica, Macron je kazao kako će Francuska zauvijek pamtiti patnje kroz koje je BiH prošla tijekom srpske agresije 90-ih godina, a posebice srebrenički genocid iz srpnja 1995., kojega je opisao kao jednu od najgorih tragedija u suvremenoj povijesti.

- Francuska nije zaboravila više od osam tisuća žrtava, odraslih i djece, koji su ubijeni. S dubokim emocijama pozdravljam preživjele žrtve genocida i njihove obitelji i izražavam iskrenu sućut, izjavio je Macron.

Njegova poruka, kojom je ujedno potvrdio kako se Francuska pridružuje državama koje predlažu i žele podržati usvajanje rezolucije o Srebrenici protiv Srba u najvišem tijelu UN, objavljena je samo dva dana nakon što je Vučić boravio u Parizu i tamo razgovarao s Macronom.

Vučić je tada izjavio kako je sretan zbog rezultata razgovora koje je vodio s francuskim predsjednikom.

Meho Krljic

Ne možeš više da veruješ ni čoveku sa kojim si proveo nekoliko časova nasamo u njegovim intimnim odajama i prihvatio da kupiš sumanuto skupe avione od njega za koje nemamo ni obučene pilote ni mehaničare, ni rezervne delove. KUDA TO IDE OVAJ SVET?

džin tonik

to sa kupovinom aviona je budalastina.
srbija je obecala francuzima "pokupovati" kule i gradove oko aviona ne bi li u paket ubacili kakvu subverziju nad hrvatskim avionima koji pomalo idu u isporuku i nad naoruzanjem za iste. pitanje je koliki su sad francuzi idioti; ja bas nemam nekakve iluzije. :cry:
srpska agresija je u planu daleko prije "isporuke", racuna se da ce "kupovina" ionako pasti u vodu. a mozda se nesto stvarno i kupi, ako treba kinezima ili rusima za rastavljanje i analizu.

slicno je srbija uz oslonac na zapadne rusoturske satelite izvela kad se radilo o hr-kupovini us-izraelskih aviona, kao i svakom prilikom kad se poljuljale srpske podvale i lazi u inozemstvu.

stvarno imaju srece jugoidni idioti u hr da rusi zapeli u ukrajini i srbija jos uvijek nema ok za pokret. ovo je treci put kroz povijest da je srbija uspjela maltene potpuno razoruzati idiote pred agresiju.

mac

Ček sad, pred koju agresiju? Ko treba koga da agresira?

džin tonik

kako tko koga? pa srbi idiote, kao i uvijek. trebalo biti jos prije dvije godine, pa zapelo. ali nije se odustalo, jos uvijek su idioti skuhani i to stanje se pokusava prolongirati i sa "kupovinom" rafala u francuza.

sta mislis zasto srbija i sumska imaju cijele brigade paravojske pod krinkom raznih civilnih udruga? iz zezancije, da ljudi udahnu svjezeg sumskog zraka?

Meho Krljic

Ako dobro razumem, civilne udruge neće koristiti francuske lovačke avione četvrte generacije da destabilizuju hrvatsku demokratiju i u gužvi nekako vrate SAO Krajinu u život? GADDEMIT VUČIĆU, JU HED UAN DŽAB.

Truman

Quote from: džin tonik on 12-04-2024, 17:31:41
kako tko koga? pa srbi idiote, kao i uvijek. trebalo biti jos prije dvije godine, pa zapelo. ali nije se odustalo, jos uvijek su idioti skuhani i to stanje se pokusava prolongirati i sa "kupovinom" rafala u francuza.

sta mislis zasto srbija i sumska imaju cijele brigade paravojske pod krinkom raznih civilnih udruga? iz zezancije, da ljudi udahnu svjezeg sumskog zraka?

Tako se ne komunicira sa uglednim kolegama forumasima. ;) Vreme je da neko malo zavede red na forumu.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

džin tonik

meho, ne razumes dobro, procitaj ponovo.

Meho Krljic

Trukija za moderatora!

A inače urnebes je videti kako ekstremni hrvatski nacionalista poput Zoska ima identičnu percepciju kao i ekstremni srpski nacionalista po izboru, pa čak i kao Vučić: da bi rezolucija o Srebrenici ozvaničila krivicu Srbije u srebreničkom genocidu, iako to naravno niti piše i njoj niti je to njena svrha.

dark horse

Quote from: Truman on 12-04-2024, 17:40:55

Tako se ne komunicira sa uglednim kolegama forumasima. ;) Vreme je da neko malo zavede red na forumu.

Nisi razumeo. Pročitaj i prethodni post, fali ti kontekst. Nije uputio "idiote" uglednom kolegi, već napisao da su srbi po treći put razoružali idiote u Hr.

džin tonik

nije srbija, vec je princip, nije srbija, vec je bosanac, nije govno, vec se pas posro, nije ozvaniceno, vec je samo rezolucija un...

Truman

Quote from: dark horse on 12-04-2024, 17:52:16
Quote from: Truman on 12-04-2024, 17:40:55

Nisi razumeo. Pročitaj i prethodni post, fali ti kontekst. Nije uputio "idiote" uglednom kolegi, već napisao da su srbi po treći put razoružali idiote u Hr.
Dvosmisleno je, tko će ga znati.

Meho, čim je u nekoj od prethodnih poruka pokazivao simpatije za autoritarizam (a svojevremeno i za Šešelja) jasno je o kom ideološkom profilu je reč.

džin tonik

dvosmisleno? svasta.
macu se sigurno nisam obratio sa idiote, ali tebi bi, truki, u svako doba. zato si se takav ljigav i prepoznao.

Truman

Quote from: džin tonik on 12-04-2024, 18:43:49
dvosmisleno? svasta.
macu se sigurno nisam obratio sa idiote, ali tebi bi, truki, u svako doba. zato si se takav ljigav i prepoznao.

eto onda još jednog razloga za ban.

džin tonik

zasto ban? zasto mislis da bi forum trebao ostati bez idiota poput tebe?
sagita ima manjak idiota, a idioti su kao sol u raspravi. nedaj se ometati, bilo bi lijepo kad bi se i cesce ukljucio. ne samo kad ugledas "priliku". probaj spontano.

Truman

Quote from: džin tonik on 12-04-2024, 19:07:34
zasto ban? zasto mislis da bi forum trebao ostati bez idiota poput tebe?
sagita ima manjak idiota, a idioti su kao sol u raspravi. nedaj se ometati, bilo bi lijepo kad bi se i cesce ukljucio. ne samo kad ugledas "priliku". probaj spontano.

manjak idiota i višak ultranacionalista, fašista, šovinista...isl. Zato ban za tebe a ne za mene. xyxy

džin tonik

pratim, pratim. i, sta sad? ima li tvoja glupost i nastavak? jel ima neki novi, novi plan? jel dobro promisljeno?

Truman

ja možda i jesam, što reče boban, limitiran. Bolje i to nego da sam otrovan tom fašističkom ideologijom. Blago se naivnima, njihovo je carstvo nebesko.

dark horse

Ugledne kolege forumaši, ne pristoji nam da se vređamo!! :( :cry:

džin tonik

nije to tako jednostavno. ti prihvacas da djelujes limitirano na okruzenje, ali realno ne vjerujes u svoju limitiranost. ti, truki, nisi tek limitiran, vec si ljigavo-podmuklo limitiran. idiot koji ne vjeruje da je idiot, ali rado prihvaca auru idiota iz koje se "slucajno" moze istovariti bez da mu se zamjeri. to je gore od obicnog idiota. idiot koji je umislio da nije idiot, vec da tek glumi idiota.

dark horse

Quote from: Truman on 12-04-2024, 18:34:47

Pa, ako je upotrebio istu frazu u dva uzastopna posla, pre će biti da nije hteo da bude dvosmislen, već si ga ti samo dvosmisleno shvatio svojim nepažljivim čitanjem.

Umesto da priznaš grešku, prebacio si na njega kao zlonamernost, iako nemaš dobar dokaz.

Truman

Quote from: dark horse on 12-04-2024, 19:36:40
Quote from: Truman on 12-04-2024, 18:34:47

Pa, ako je upotrebio istu frazu u dva uzastopna posla, pre će biti da nije hteo da bude dvosmislen, već si ga ti samo dvosmisleno shvatio svojim nepažljivim čitanjem.

Umesto da priznaš grešku, prebacio si na njega kao zlonamernost, iako nemaš dobar dokaz.

Tačno.

mac

Naš vođa je pragmatični kleptokrata bez osnova u bilo kojoj ideologiji. Jedini teoretski razlog da on agresuje je da bi se zadržao na vlasti. Ali istorijski gledano on zna da to ne može dobro da se završi po njega, i zato ja ne vidim scenario u kome on vrši agresiju na bilo koga ko nema veze s njegovom vlašću i njegovim prihodima.

dark horse

Pa, zna da i to što krade na izborima ne može da se završi dobro po njega, pa opet krade.

Pre deset godina nije delovalo da će danas biti toliko lud. A sa svakih deset godina kojih bude ostao na vlasti biće samo još dodatno luđi, tako da tu nikakva pravila na kraju neće važiti, niti bilo kakva logika.

On više nema nikakvu bekap strategiju, namerio se da vlada doživotno. I što više gubi podršku u narodu, više i glasnije njegovi podanici laju o podršci koju ima.

Nova-stara ideja mu je da zameni opoziciju. Što je bolje nego da ih fizički likvidira kao njegov idol Putin, ali verovatno će i te ideje doći na red.

Truman

I vladaće doživotno ili blizu toga. Ne gubi on mnogo podrške u narodu. Nema više ko da se urazumi.

dark horse

Pa, mnogi srpski vladari su vladali doživotno. Npr, Zoran Đinđić, Aleksandar I Karađorđević, Aleksandar Obrenović, itd..

džin tonik

ne odlucuje vucic o pokretanju agresije. to je uvijek isti obrazac: vucic je samo figurant kao sto je bio i milosevic, kao sto je bio i tito kad izvrsio genocid nad hrvatskim narodom. klaonicu u mariboru je postavio tolbuhin kad "oslobodili" maribor, kao sto je i cijeli plan smislio malo ozbiljniji mozak sa malo boljim vezama u svijetu od sacice kretena oko tite, te se drug tolbuhin povukao i dovukao idiote da kolju narod i ponesu teret krivnje. nije ni vucic "kupovao" rafale u francuza tek tako, vec mu je to sapnuo golub pismonosa, dodik po povratku iz moskve. nije ni merkel uzdizala vucica iz zezancije, vec ga je servisirala kao rusoturski satelit. nije ni bavarski idiot od vucica odlikovan od milja, vec jer sponzor preko srba pokusava korumpirati nove idiote. beograd je i servisiran od mreze sponzora, i istovremeno i odrzava i shiri mrezu.

pa ako agresija prodje, uspije se jopet izgenocidirati nesto katolika, oslabiti zapad, rim, super, "profitirat" ce uz sponzora i neka nebeska srbija (ili podzemna), proshiriti se, makar i kao autokratska kolonija. a ako zapne, dobit ce jos jednu rezoluciju un-a. sponzor u svakom slucaju cist, sponzor nema sta izgubiti, srbi se izlazu. dok srbija opet na mikrorazini, lokalnoj, sranje koje joj nalozeno od sponzora koji zeli bujati delegira na precanske srbe ili bosance, da se ne bi i formalno zakopala u slucaju da se sponzor raspadne i ostane zatecena. zato je sumska puna paravojnih organizacija i formacija.

dark horse

Ne odlučuje Vučić o pokretanju agresije, već ste vi odlučili kad ste urnisali Jugoslaviju i zauvek od ovih teritorija napravili slabo i trusno područje.

Da, isti je obrazac: oni koji ne ratuju bogate se i razvijaju, oni koji ratuju stalno ratuju ni oko čega i stalno su u kurcu.

džin tonik

jugoslavija koju zamisljas i idealiziras nikad nije postojala. to je laz. jugoslavija je bila visokokriminalni rusoturski isprdak.
samo amerikanci i europski idioti od socijalista mogli su biti toliko tupavi da povjeruju da je tito stvarno moskvi okrenuo ledja, a ne da je sluzio kao platforma za kradju zapadnjacke tehnologije, deviza, odrzavanje veza sa agenturama instaliranima na zapadu, za komunikaciju i svega po potrebi za moskvu.

dark horse

Kakogod.

Sad će tvoja familija ratovati da bi im švabo i švajcarac prodavali municiju. I živeće samo da bi tu municiju kupovali i neko im stucao metak u čelo.

Naravno, krivi će biti za to samo srbi, kao i obično.

džin tonik

ne razumijem, zasto bih ja ratovao?
hrvata u hrvatskoj skoro da vise nema, rekoh, izgenocidirani su i raseljeni. nakotili su se i stvorili (prevarom) drzavu po svojoj mjeri pljackasi i ubojice. to onako skraceno i sazeto, da ne kompliciramo. to su rezultati slobodnih izbora.

naravno, to za rusoturski svet nije dovoljno dobro (ili lose), nalaze se na udaru iako su dobro sluzili, a ima i glume.

ako komentiram aktualna zbivanja, to ne znaci da navijam bilo za srpske rusoturske sluge, bilo za otpad u hr. smatram prilike cak vrlo prakticnima.

ako srbi navale na otpad u hrvatskoj, imate moj blagoslov.
bitno je samo da potamanite po 40 za svakog hrvata koji izgenocidiran. 40 za svakog hrvata je cijena. ne 40 hrvata, vec 40 jugoidiota u hrvatskoj koji vam sluze. i imate veliku srbiju. ali ni ne morate. netko ce cijenu u svakom slucaju platiti, mnogi narodi su sudjelovali u genocidu. neki kao organizatori, neki kao korisni idioti, svejedno je koji ce pocrkati.

ako opet ne ucinite gresku da navalite na hrvate, pocrkat ce otpad. ako navalite na hrvate, agresiju komunicirate kao napad na hrvate, opet cete stradati vi.

dark horse

Quote from: džin tonik on 12-04-2024, 22:47:04

Meni je nejasno što bi uopšte gubio vreme na nekom srpskom forumu, kamoli ratovao. Rekoh, tvoja familija, bliži ili dalji rođaci.

Ma, znam ja da bi ih se ti sad svih odrekao, što je i logično, jer si se i svoje zemlje odrekao kad si otišao u emigraciju. Što onda ne i rodbine, ma kakva bila? I dalje pitanje u vazduhu: čemu onda serendanje po forumu?

Nekako si mi nejasan i nedefinisan. Ovamo si se povukao i predao, a kad tamo još vodiš rat, kao Branka Sovrlić. Te crknuće ovi, te crknuće oni. Sve sa sigurnom guzom u fotelji u Nemačkama, bacaš kletve kao neka proročica.

Plašim se da su tvoje apatridske analize beskorisne čak i drugim apatridima poput tebe, kamoli na nama.

Ali, ni to nije ništa novo, jel...

džin tonik

pa dobro, nejasno ti je ovo, nejasno ti je ono. ti prosto imas svoj sustav logike koji nije kompatibilan sa mojom pojavom.
nije to nista strashno.

i za "psiholoske" inace imamo trukija. ja nisam "otisao u emigraciju". ja sam se rodio "u emigraciji". znaci, genocidu nad hrvatima moram zahvaliti sto sam se rodio. inace se ne bih ni rodio. :lol:

dark horse

Još gore.

Gde se ja ne rodih u emigraciji, u nekoj normalnoj zemlji, da me zabole ćoše i za srbe i za hrvate? :( :cry:

mac

Zosko je Betmen (Majkl Kiton), a Srbi su Džoker (Džek Nikolson)

dark horse

To može da bude istovremeno i tačno i pogrešno na toliko puno nivoa. Vidi se da nisi stripadžija.

Truman

Quote from: džin tonik on 12-04-2024, 22:47:04
hrvata u hrvatskoj skoro da vise nema, rekoh, izgenocidirani su i raseljeni. nakotili su se i stvorili (prevarom) drzavu po svojoj mjeri pljackasi i ubojice. to onako skraceno i sazeto, da ne kompliciramo. to su rezultati slobodnih izbora.

naravno, to za rusoturski svet nije dovoljno dobro (ili lose), nalaze se na udaru iako su dobro sluzili, a ima i glume.

ako komentiram aktualna zbivanja, to ne znaci da navijam bilo za srpske rusoturske sluge, bilo za otpad u hr. smatram prilike cak vrlo prakticnima.

ako srbi navale na otpad u hrvatskoj, imate moj blagoslov.
bitno je samo da potamanite po 40 za svakog hrvata koji izgenocidiran. 40 za svakog hrvata je cijena. ne 40 hrvata, vec 40 jugoidiota u hrvatskoj koji vam sluze. i imate veliku srbiju. ali ni ne morate. netko ce cijenu u svakom slucaju platiti, mnogi narodi su sudjelovali u genocidu. neki kao organizatori, neki kao korisni idioti, svejedno je koji ce pocrkati.

ako opet ne ucinite gresku da navalite na hrvate, pocrkat ce otpad. ako navalite na hrvate, agresiju komunicirate kao napad na hrvate, opet cete stradati vi.
Ti si sam sebe prevazišao. Čestitam. Mislim da si došao do granice svojih mogućnosti u dostizanju suludosti.